ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Mekanikal di Australia 2020/2021

diploma lanjutan adalah program yang menyediakan pelajar dengan pembelajaran yang bertumpu di kawasan mereka fokus. Memperoleh suatu diploma lanjutan boleh membantu pelajar layak untuk kerjaya tertentu atau menyediakan mereka untuk melanjutkan pengajian dalam bidang yang mereka pilih.

Kejuruteraan mekanikal adalah satu disiplin kejuruteraan yang pelbagai, kerana ia adalah ilmu yang adalah perlu untuk mengambil produk dari idea ke pasaran. Kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat ini termasuk keupayaan untuk mereka bentuk untuk fungsi, estetika dan alam sekitar produk akan digunakan dalam.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Mekanikal di Australia

2 Hasil dalam Kejuruteraan Mekanikal, Australia, Pembelajaran jarak jauh Filter

52857WA Diploma Lanjutan Kejuruteraan Tumbuhan

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
07 Jun 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
24 May 2021
English
Online

Program pembelajaran dalam talian selama 18 bulan ini memberikan liputan luas dalam pelbagai bidang Kejuruteraan Tumbuhan. Subjek meliputi: Operasi Loji, Pengurusan Kemudahan, ...

Baca lebih lanjut

Diploma Lanjutan Teknologi Kejuruteraan Mekanikal 52810WA

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
01 Mac 2021
<
Separuh masa
<
18 bulan
22 Feb 2021
English
Online

Sertailah program LIVE ONLINE interaktif ini, selama 18 bulan sambilan, untuk memperoleh kemahiran dan pengetahuan dalam teknologi terkini dalam kejuruteraan mekanikal

Baca lebih lanjut