ONLINESTUDIES

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Awam 2020/2021

Individu yang ingin meningkatkan potensi mereka untuk mencari wang dan pengetahuan pekerjaan mereka mungkin berminat untuk memperoleh diploma lanjutan. Ini diploma membantu pelajar mendapatkan pengetahuan khusus mengenai bidang kerjaya mereka, dan mereka juga boleh menyediakan latihan yang diperlukan untuk pelajar yang ingin melayakkan diri untuk jawatan kerjaya maju.

Kejuruteraan Awam adalah salah satu disiplin kejuruteraan profesional, berurusan dengan penciptaan struktur awam yang digunakan dari konsep melalui pembinaan dan penyelenggaraan. Kedua-dua umum yang dibiayai kerajaan dan syarikat swasta terlibat dalam kejuruteraan awam.

 

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Online Diploma Pascasiswazah dalam Kejuruteraan Awam

2 Hasil dalam Kejuruteraan Awam, Pembelajaran jarak jauh Filter

Diploma Lanjutan Kejuruteraan Awam dan Struktur 52724WA

Engineering Institute Of Technology
Diploma Lanjutan
01 Feb 2021
<
Separuh masa
<
24 bulan
25 Jan 2021
English
Online

Sertailah program LIVE ONLINE interaktif ini, selama 24 bulan sambilan, untuk mempelajari kemahiran dan pengetahuan lanjutan mengenai prinsip kejuruteraan awam dan struktur ya ...

Baca lebih lanjut

Tahap 5 Advanced Juruteknik Diploma Kejuruteraan Awam (Tahun 2 ijazah Sarjana Muda)

London School Of International Business - LSIB
Diploma Lanjutan
<
Sepenuh Masa
<
9 bulan
English
Online

Kelayakan ini memberi tumpuan kepada kemahiran praktikal yang diperlukan untuk bekerja sebagai pengurus dalam sektor kejuruteraan. Anda akan mengkaji pelbagai unit untuk mengk ...

Baca lebih lanjut