ENROLL SEKARANG - KITA BOLEH MENDAPATKAN ANDA DALAM UNIVERSITI!

Diploma Yayasan Dalam Talian dalam Ilustrasi adalah program tiga peringkat, sepenuh masa atau paruh waktu yang direka untuk pelajar berorientasi kerjaya yang serius yang ingin menjadi Illustrator. Kursus yang menarik ini memberikan pelajar keyakinan dan kemahiran untuk mencipta ilustrasi fasih, individu dan sangat kreatif untuk portfolio mereka.

Kursus merangsang ini mempunyai tumpuan praktikal yang kuat, merangkumi pelbagai pendekatan dan media, merentas konteks seperti editorial, ilustrasi, atau naratif berturut-turut. Semua ini disokong oleh kajian kontekstual dan perkembangan profesional dan identiti pelajar.

Lulusan yang berjaya mendapat kelayakan Diploma Foundation yang bersamaan dengan 3 Tahap A dan diiktiraf secara nasional oleh badan pemberian vokasional terbesar UK, Anugerah ABC.

Sama-sama berharga, siswazah mencapai portfolio pakar ilustrasi yang unggul yang akan membolehkan mereka mengakses universiti dan pekerjaan yang terbaik sebagai Illustrator yang berkelayakan profesional.

Gambaran Keseluruhan Kursus

 • Keperluan Kemasukan: 16 tahun ke atas, GCSE / IGCSE Seni atau fotografi atau portfolio yang baik. Pelajar yang matang tidak memerlukan kelayakan peperiksaan, sesetengah keupayaan untuk menarik dan melukis dan keinginan untuk berjaya dikehendaki. Hantar contoh kerja anda jika tidak pasti tahap anda.
 • Program sambilan: tersedia sepanjang tahun - melancarkan sekarang
 • Program sepenuh masa: bermula Disember hingga Januari dan September hingga Oktober. Pengecualian mungkin dikenakan.
 • Keperluan: Sambungan jalur lebar / bahan seni asas
 • Kemajuan: ke mana-mana Universiti / BA Kepujian Ijazah
 • Akreditasi: Anugerah ABC
 • Ofqual Dikawal: Ya (Ofqual number 500/8476/8)
 • UCAS Tarif: sehingga 112 mata - bersamaan dengan dua Tahap A pada gred A * - kemasukan universiti memerlukan 80 -100 mata UCAS
 • Permohonan UCS disokong: Ya
 • Sokongan portfolio: Ya
 • Tuisyen: Had muka tanpa had, satu demi satu

Bagaimana ia berfungsi

Pelajar menerima akses ke studio dalam talian mereka di mana mereka boleh bekerja melalui kursus mereka. Unit dan tugasan disenaraikan bersama-sama dengan sumber sokongan, tutorial video untuk kemahiran pembangunan, panduan langkah demi langkah dan sebagainya. Gambar karya-karya yang disiapkan oleh pelajar akan dimuat naik ke e-portfolio kolej mereka untuk penilaian dan maklum balas bertulis yang mesra dan ramah tentang cara untuk maju. Di samping itu, pelajar dijemput untuk berbincang dengan guru peribadi yang berpengalaman dan berkelayakan untuk kemajuan mereka dan menerima maklum balas, dorongan dan sokongan lisan. Pelajar juga boleh mendapat manfaat daripada hubungan dengan rakan-rakan dalam talian mereka kerana mereka boleh melihat profil dan mengulas karya seni masing-masing jika mereka mahu.

Penilaian

Formatif sebagai kemajuan kursus dan ringkasan pada akhir unit dan kursus. Projek Utama Akhir anda akan dinilai secara luaran oleh lembaga peperiksaan dan ini akan menentukan gred terakhir anda. Anda akan dimaklumkan setiap langkah bagaimana untuk memperbaiki kerja anda.

Struktur Kursus

Kursus ini terdiri daripada tiga peringkat yang berbeza; Tahap Pathway , Tahap Pathway dan akhirnya tahap Konfirmasi. Setiap peringkat adalah 12 hingga 24 minggu dalam tempoh bergantung kepada sama ada anda belajar sepenuh masa atau sambilan. Ini boleh dilanjutkan jika diperlukan.

Tahap Exploratory adalah peringkat pertama kursus dan sebagai tajuk menunjukkan ia memberikan anda peluang untuk memahami pada tahap yang lebih mendalam seni dan reka bentuk dan pengalaman bekerja dalam sejumlah disiplin. Dalam setiap disiplin, anda akan menggunakan pelbagai bahan dan proses dan mempelajari nilai lukisan dan fotografi sebagai titik permulaan.

Anda ditawarkan 5 projek yang anda belajar 4.

 1. Fotografi (mandatori)
 2. Seni halus
 3. Reka Bentuk dan Ilustrasi Grafik
 4. 3D (Senibina, Reka Bentuk 3d, Arca)
 5. Fesyen dan Tekstil

Tahap Pathway adalah di mana anda memilih Pathway / disiplin yang anda mahu meneroka lebih jauh dan pada kedalaman yang lebih tinggi. Tutor anda akan mengkaji semula kerja anda dari fasa penerokaan dan ini akan memaklumkan keputusan anda. Keputusan muktamad adalah tentu saja anda.

Tahap Konfirmasi adalah tahap akhir diploma yayasan dan satu-satunya tahap yang akan menentukan gred akhir anda. Anda akan diminta menulis pernyataan niat dengan sokongan tutor anda. Dokumen ini akan menggariskan projek utama akhir yang anda pilih. Projek utama terakhir anda adalah praktikal dan boleh dalam bentuk apa sahaja yang anda pilih; showreel, pakaian, siri gambar, lukisan, animasi, reka bentuk untuk pedalaman, reka bentuk seni bina, permainan video dll.

Bayaran

Yuran = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. Bayaran boleh dibayar secara bulanan (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 pembayaran ATAU F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 pembayaran percuma faedah atau dibayar sepenuhnya oleh kad kredit / debit, Konsesi boleh didapati untuk penerima faedah negeri.

ENROLL SEKARANG - KITA BOLEH MENDAPATKAN ANDA DALAM UNIVERSITI!

Program diajar dalam:
 • English
Online College of Art & Design

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Online College of Art & Design »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,999 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date