Baca keterangan rasmi

KAJIAN fleksibel ONLINE, YURAN KURSUS DARI £ 61,88 SEBULAN Subsidi DENGAN PEMBIAYAAN.

Adakah anda membuat langsir untuk rumah anda, keluarga dan rakan-rakan sendiri? Adakah mereka menggalakkan anda untuk memulakan perniagaan membuat tirai anda sendiri? Anda akan suka perubahan kerjaya tetapi tidak mempunyai kelayakan? Adakah anda ingin menggunakan kursus ini sebagai kemasukan ke ijazah?

... maka ini adalah kursus untuk anda!

Satu kursus - dua cara untuk belajar; memilih daripada pembelajaran jarak jauh belajar di rumah atau di studio di akademi itu (lihat laman web kami untuk tarikh).

Tiada kelayakan sebelum diperlukan untuk kursus ini; anda perlu kemahiran menjahit hanya asas dan tahu bagaimana untuk membuat asas, tirai unlined.

Ini Level 3 kursus Diploma yang diiktiraf sepenuhnya oleh Anugerah AIM. Ia adalah fleksibel dan boleh dikaji melalui pembelajaran jarak jauh sambilan, membolehkan anda untuk meneruskan dengan komitmen kerja dan keluarga yang sedia ada, atau anda boleh menghadiri kursus dalam studio kami untuk 'pantas' untuk kelayakan.

Ini Diploma praktikal dalam Curtain membuat Profesional dan Hiasan lembut termasuk kaedah pembinaan untuk pelbagai langsir tangan dilengkapi mewah dan perabot yg pesan lebih dahulu yang lembut. Ia adalah sesuai untuk mereka yang ingin untuk menangani projek-projek individu atau sebagai alternatif untuk pelajar mencari perubahan kerjaya atau untuk memulakan sendiri hiasan lembut bilik kerja mereka. Diploma ini meliputi pelbagai kemahiran praktikal dan pengetahuan perniagaan yang diperlukan untuk memulakan perniagaan anda sendiri. Ini termasuk: - Reka bentuk kain, teori pilihan & warna pengukur Profesional & menganggarkan Mitres, jahitan tangan dan corak yang hampir sama tangan Praktikal selesai pembinaan tirai Membina tajuk linan untuk menjilid buku dijahit tangan paip tie-belakang dan kusyen Membina buta dan London buta Roman Membina satu pelmet empuk Menubuhkan hiasan lembut Swags perniagaan dan ekor Kursus ini direkabentuk untuk memberi pelajar keyakinan untuk maju ke projek yang lebih besar dan lebih maju, mula bilik kerja profesional mereka sendiri atau sebagai alternatif, untuk mengikuti laluan perkembangan kami yang dijamin ke ijazah dalam reka bentuk.

Diploma yang diiktiraf sepenuhnya oleh Anugerah AIM dan setelah berjaya menyelesaikan kursus ini, pelajar akan dianugerahkan kedua-dua Level 3 Diploma Profesional Interior Design dan National Design Academy Diploma Profesional Interior Design. Membuat kursus ini kelayakan nasional disahkan.

Oleh kerana kita adalah pembekal kursus dalam talian tiada tarikh permulaan tetap, anda pilih tarikh yang paling sesuai untuk anda.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh National Design Academy »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
10 - 12 
Sambilan
Price
395 GBP
Bayaran boleh dibuat secara ansuran
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date