Read the Official Description

Sorotan Kursus

Diploma Aspergers Child Psychology adalah kursus pemenang anugerah dan jualan terbaik yang telah diberikan Pensijilan CPD

Ia dianggap salah satu kursus yang sempurna di UK yang boleh membantu para pelajar / pelajar untuk mengenali topik itu dan mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk melakukan yang baik dalam bidang ini. Kami telah mengemaskini Diploma dalam Aspergers Child Psychology ke dalam 9 modul untuk mengajar anda semua yang anda perlukan untuk berjaya dalam profesion ini.

Untuk memberikan anda kemudahan akses, kursus ini direka untuk pelajar separuh masa dan sepenuh masa. Anda boleh diakreditasi hanya dalam 6 jam, 40 minit dan juga mungkin untuk belajar mengikut kadar anda sendiri.

Kami mempunyai tutor yang berpengalaman yang akan membantu anda sepanjang sukatan pelajaran komprehensif kursus ini dan menjawab semua pertanyaan anda melalui e-mel.

Untuk penjelasan lanjut, anda akan dapat mengenali kelayakan anda dengan memeriksa kesahan dari laman web kami yang berdedikasi.

Kenapa Anda Perlu Memilih Diploma Aspergers Psikologi Kanak-Kanak

 • Akses seumur hidup ke kursus ini
 • Tiada bayaran tersembunyi atau caj ujian
 • Pensijilan Bertauliah CPD pada penyelesaian yang berjaya
 • Sokongan Tutor penuh pada hari kerja (Isnin - Jumaat)
 • Sistem peperiksaan cekap, penilaian dan keputusan segera
 • Muat turun sijil PDF Cetak segera sebaik sahaja selesai
 • Dapatkan salinan percetakan asal sijil anda, hantar hari kerja berikutnya untuk serendah £ 9.
 • Meningkatkan peluang anda untuk memperoleh kemahiran profesional dan potensi pendapatan yang lebih baik.

Siapakah Kursus ini?

Diploma Aspergers Child Psychology adalah CPD certified dan CiQ Gold terakreditasi. Ini menjadikannya sempurna bagi sesiapa sahaja yang cuba mempelajari kemahiran profesional yang berpotensi.

Oleh kerana tiada pengalaman dan kelayakan yang diperlukan untuk kursus ini, ia boleh didapati untuk semua pelajar dari latar belakang akademik.

Keperluan

Diploma kami di Aspergers Psikologi Kanak-kanak adalah serasi sepenuhnya dengan mana-mana jenis peranti. Sama ada anda menggunakan komputer Windows, Mac, telefon pintar atau tablet, anda akan mendapat pengalaman yang sama semasa belajar. Selain itu, anda boleh mengakses kursus dengan apa-apa jenis sambungan internet dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa tanpa sebarang batasan.

Laluan Kerjaya

Anda akan bersedia untuk memasuki pasaran pekerjaan yang berkaitan selepas menyelesaikan kursus ini. Anda akan dapat memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam sektor ini. Semua Diploma kami adalah CPD dan CiQ yang diakreditasi supaya anda dapat menonjol di kalangan orang ramai dengan menambahkan kelayakan kami ke CV dan Resume anda.

KURIKULUM KURSUS

 • Untuk ibu bapa yang mengesyaki anaknya mungkin mempunyai sindrom Asperger, apakah gejala biasa yang perlu diperhatikan?
 • Anak lelaki saya berusia 6 tahun menjadi sangat marah banyak masa, apa yang boleh saya lakukan untuk membantu dia menangani kecewa dengan lebih baik?
 • Mengapa kanak-kanak Asperger berkelakuan secara obsesif?
 • Saya bimbang tentang bagaimana anak saya akan menghadapi ketika dia mencapai usia remaja. Nasihat apa yang boleh anda berikan?
 • Saya tidak mahu anak saya menjalani rawatan sepanjang hayatnya. Adakah terdapat sebarang rawatan bukan ubat yang tersedia?
 • Anak perempuan berusia 7 tahun saya telah didiagnosis dengan Asperger dan ia perjuangan yang berterusan untuk mendapatkannya untuk memberi perhatian atau melihat saya! Dia seolah-olah di dunia sendiri kadang-kadang. Ada apa-apa cadangan?
 • Adakah selalu diperlukan untuk anak Asperger pergi ke sekolah pakar?
 • Anak saya tidak mudah berkawan kerana Asperger. Saya bimbang dia akan dibuli apabila dia mula bersekolah. Apa patut saya buat?
 • Ia boleh meletihkan dengan saya berumur 9 tahun. Saya sering berasa seperti kegagalan kerana saya berjuang untuk menghadapi kadang-kadang. Adakah itu biasa?
iStudy

See 362 more programs offered by iStudy »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
21 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date