Master MBA Online membentuk anda untuk:

 • Dapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk pengurusan dan arah pelbagai disiplin dan teknik yang penting untuk berfungsi dengan baik organisasi atau syarikat.
 • Membangun, Melaksanakan, susulan strategi pengurusan perniagaan yang berjaya.
 • Menilai dan menilai kesesuaian strategi komersil.
 • Menganalisa pelan pemasaran sesebuah syarikat dan membuat keputusan sewajarnya mengenai saluran pemasaran di bawah persekitaran dalam talian dan antarabangsa.
 • Melakukan analisa ekonomi dan kewangan.
 • Mengetahui perkembangan pengurusan syarikat yang betul.

MBA dalam talian ditujukan kepada graduan dengan pengalaman kerja dan profesional yang telah bekerja di syarikat sebagai pengurus pertengahan ingin meningkatkan kedudukan kerja mereka. Realiti hari ini menunjukkan bahawa jika anda tidak mempunyai ijazah sarjana, sangat sukar untuk mencari pekerjaan atau memperbaikinya. Setelah melengkapkan ijazah induk dalam pengurusan dan pentadbiran perniagaan, evolusi jelas. Pengarah fungsi SME boleh menjadi pengurus besar atau pengarah fungsi sebuah syarikat besar. Dalam hal kedudukan perantaraan, sebagai contoh, Pengurus Produk boleh menjadi pengarah pemasaran atau pengarah atau pengurus SME.

Melalui metodologi kes, Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan (MBA) memberi tumpuan kepada penyediaan dan pengukuhan pengetahuan dalam dua kumpulan besar. Trunks: pemasaran, kewangan dan sumber manusia; dan melintang: bidang pengetahuan yang lain dan, di atas semua, memberi tumpuan kepada cawangan komunikasi.

Objektif MBA dalam talian adalah untuk melatih pelajar untuk merumuskan dan melaksanakan strategi yang berjaya dalam pengurusan perniagaan yang memasuki setiap bidang syarikat. Pengurus bentuk yang boleh menilai pelan pemasaran dan saluran yang sesuai untuk memasarkan produk atau perkhidmatan; operasi kawalan dan pelan logistik; sistem maklumat dan teknologi; Sumber Manusia; dan keadaan ekonomi-kewangan. Pendek kata, berikan pengetahuan penting untuk pengurusan perniagaan yang betul dalam mana-mana aspek organisasi.

Kami mahu menyertai MBA dengan pengalaman mengajar profesional dengan pengalaman yang luas dalam pengurusan dan pentadbiran syarikat.

Metodologi dan Penilaian

METODOLOGI

Kami datang dengan idea menawarkan pendidikan untuk sesiapa sahaja, dalam apa jua keadaan. Dengan lebih daripada 15 tahun pengalaman dalam latihan, kami telah menjadi penanda aras antarabangsa dalam pendidikan dalam talian.

 • Kaedah dalam talian: Akses agenda dari kampus maya kami. Terdapat 24 jam sehari, 7 hari seminggu.
 • Metodologi jarak: Jika anda lebih suka, dapatkan bahan kursus dalam format buku.
 • Metodologi pembelajaran dicampur: Dengan kelebihan mod dalam talian, selain dapat menghadiri kelas tatap muka.

Kami menawarkan metodologi yang dekat dengan pelajar terima kasih kepada mata asas metodologi kami:

 • Kelas maya langsung: Jadi anda boleh melihatnya dengan akses internet sahaja. Dengar, tanya dan perdebatkan dengan guru melalui platform interaktif. Jika anda terlepas kelas atau ingin melihatnya semula, anda boleh mengaksesnya dari kampus IMF .
 • Kampus maya: Akses apabila atau di mana anda mahu semua kandungan latihan, dengan kemungkinan melihat kami melalui alat 2.0 itu sendiri atau muat turunnya dalam PDF. Bekerjasama dan berinteraksi dengan rakan sekelas dan guru anda melalui kumpulan perbincangan dan perbincangan, forum dan berbual. Ambil kesempatan daripada pembacaan, kajian kes dan kajian kes dengan kemungkinan ujian menilai sendiri.
 • Perpustakaan Maya: Nikmati lebih banyak kandungan pendidikan dalam talian, lebih daripada 9,000 rujukan dari lebih daripada 120 penerbit khusus dan berkaitan dengan dunia syarikat. Format maya membolehkan anda menggariskan, menambah nota atau mengubah cara teks dipaparkan dengan misi menggalakkan pembelajaran.
 • Tutor tanpa had: Ia mempunyai sokongan guru peribadi dan akses guru profesional sektor yang boleh melakukan tutoring e-muka dan menghubungi melalui perbualan, forum, telefon atau e-mel. Sekiranya anda memerlukannya, anda boleh menggunakan tutor bersemuka di ibu pejabat IMF .
 • Masterclass dan Networking: Sebahagian penting dalam dunia latihan ialah rangkaian kenalan. Di IMF kami memudahkan anda menenun rangkaian anda sendiri dengan rakan sekerja dan profesional dari sektor ini melalui jemputan kepada webinar, jadual bulat, dan semua jenis peristiwa semasa.
 • Kajian kes praktikal: Setiap modul diproyeksikan dalam kajian kes praktikal, syarikat sebenar dan sekarang, Amadeus, dari mana mereka akan mengkaji data dan keadaan mereka. Bekerja dari perspektif setiap mata pelajaran sebagai pelajar yang sedang belajar, membolehkan anda mengembangkan visi dunia dunia syarikat.

PENILAIAN

Penilaian berterusan yang disesuaikan dengan kursus MBA dalam talian. Setiap modul boleh dinilai melalui gabungan peperiksaan dalam talian dan perkembangan kes praktikal.

Pengajian akhir dari Sarjana oleh Universiti Nebrija dan IMF Business School , adalah tertakluk kepada lulus ujian setiap modul yang disebutkan di atas dan penyediaan tesis tuan.

peluang kerjaya

Selepas menamatkan Master MBA Online ini, anda akan dapat melaksanakan fungsi berikut:

 • Pengarah dan pentadbir perniagaan.
 • Perunding strategik dalam bidang yang berlainan di dalam syarikat.
 • Pengarah komersil, jualan dan pemasaran.
 • Pengurus Jenama / Pengurus Jenama.
 • Bertanggungjawab untuk pembangunan perniagaan.
 • Pengurus Produk

Kami mahu IMF pelajar memperoleh kemahiran bahasa dan bahasa yang diperlukan untuk berjaya di dunia profesional dengan jaminan kecekapan.

Salah satu cara untuk mengiktiraf kemahiran bahasa ialah melalui lulus ujian bahasa rasmi. Itulah sebabnya dari Eksekutif kami Language School Division IMF bersedia untuk pensijilan rasmi peperiksaan bahasa University of Cambridge (PET, FCE, CAE dan CPE).

Pertukaran Pekerjaan dan Amalan Terjamin

IMF Business School , melalui portal Pekerjaan dan Praktik, menjamin magang pelajar MBA dalam syarikat-syarikat dalam sektor ini. Semak keadaan.

Antara syarikat-syarikat dengan siapa IMF mengekalkan perjanjian kerjasama pendidikan untuk latihan dalam pekerjaan, termasuk:

partner115

Harga dan Beasiswa

Di IMF kami menawarkan pelajar kami kemudahan pembayaran yang hebat:

 • Biasiswa sehingga 65%
 • Pembiayaan sehingga 12 bulan tanpa faedah atau campur tangan perbankan (lihat syarat-syarat)
 • Kaedah pembayaran dalam talian: Tunai (Diskaun 5%) / Ansuran pembayaran tanpa faedah
 • Bentuk pembayaran Dicadangkan: Tunai (Diskaun 5%) / Ansuran pembayaran tanpa faedah
 • Bonus melalui Yayasan Tripartit

Pelbagai

MODALITY: Online, Blended
PENILAIAN: Dalam talian

Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Lihat 46 lagi program yang ditawarkan oleh IMF Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 9, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,900 EUR
65% biasiswa - 3,465 euro.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date