City

The College of Animal Welfare

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

City

The College of Animal Welfare

Adakah anda berminat dengan haiwan? Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesihatan, penjagaan dan kebajikan mereka? Jika ya, kelayakan ini boleh dibuat untuk anda!

Berdasarkan pembelajaran dalam talian, pembelajaran jarak jauh, ini adalah cara yang ideal untuk mendapatkan kelayakan penjagaan haiwan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa tanpa menghadiri Kolej. Ini membolehkan anda belajar bagaimana untuk membuat perbezaan kepada haiwan dalam penjagaan anda. Kursus ini akan dihantar dalam Bahasa Inggeris dan anda akan mengakses bahan kursus anda menerusi Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE) dalam talian, membolehkan anda belajar pada masa yang sesuai dengan anda.

Kandungan

Sepanjang kursus dalam talian ini, anda akan mempunyai peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran anda yang boleh digunakan untuk membuat perbezaan pada haiwan dalam penjagaan anda. Unit-unit yang akan anda pelajari adalah seperti berikut:

  • Unit 201 - Mengekalkan kesihatan dan kebajikan haiwan
  • Unit 202 - Melaksanakan pemakanan haiwan praktikal
  • Unit 203 - Mengekalkan penginapan haiwan
  • Unit 204 - Melaksanakan pengalaman berkaitan kerja
  • Unit 205 - Memahami prinsip biologi haiwan
  • Unit 206 - Prinsip dan amalan tingkah laku dan pengendalian haiwan
  • Unit 210 - Pengenalan kepada baka dan dandanan haiwan

Anda akan menyelesaikan tugasan bertulis yang akan dikemukakan oleh Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE) dalam talian kami. Penilaian praktikal akan dilaksanakan dalam penempatan kerja anda.

Syarat kemasukan

Untuk dapat mengkaji kursus ini tidak ada keperluan kemasukan formal yang ditetapkan, namun anda mesti mempunyai semangat untuk haiwan dan tahap numerasi, literasi dan kemahiran ICT yang baik digabungkan dengan penempatan kerja yang disahkan (bekerja atau sukarela). Anda juga perlu memastikan bahawa anda adalah terkini dengan mana-mana vaksinasi yang berkaitan, sila semak dengan nasihat doktor anda.

Kursus ini disampaikan dalam bahasa Inggeris dan oleh itu anda perlu memastikan anda memiliki kemahiran membaca dan menulis bahasa Inggeris yang mencukupi.

Kerana sifat praktikal bekerja dengan haiwan semasa belajar kursus ini, anda perlu menyelesaikan sekurang-kurangnya 150 jam pengalaman kerja (sekurang-kurangnya 3 jam seminggu) dalam persekitaran yang berkaitan dengan haiwan. Semasa belajar, anda juga akan disokong oleh tutor pakar kami yang telah menyokong pelajar, dari jauh sejauh Sri Lanka, New Zealand dan Jepun!

Keseluruhan anda perlu menyelesaikan 150 jam untuk mencapai kelayakan anda dan mesti ada orang yang sesuai (seseorang yang mempunyai pengalaman minimum 2 tahun dalam industri) yang dapat menilai tugasan praktikal anda di tempat kerja anda.

Bayaran

Kelayakan ini dijangka mengambil masa 12 bulan untuk disiapkan dan anda boleh memulakannya pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Jumlah kos untuk kursus ini ialah £ 1,308.

Ini boleh dibayar sebelum memulakan kursus atau ia boleh dibayar secara bulanan melalui 'Pay As You Learn Scheme' kami. Ini adalah bayaran sebanyak £ 109 sebulan sehingga anda mendapat sijil.

Sebagai tambahan kepada bayaran di atas, anda juga perlu membayar Yuran Badan Penganugerahan. Ini adalah £ 130.40 * untuk City

* Yuran Badan Penganugerahan akan dibayar oleh semua pelajar atau majikan dan diisi semula pada kos dan mungkin tertakluk kepada perubahan

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini March 21, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sambilan
Price
Harga
1,308 GBP
Locations
United Kingdom - Huntingdon, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - Huntingdon, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat