Cina untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Cina untuk perniagaan online

BRIC Language Systems

Bayangkan di ruang rundingan dengan syarikat asing dan mereka bercakap bahasa Inggeris, tetapi anda tidak bertutur dalam bahasa mereka. Anda berada di pihak yang rugi. Kebanyakan syarikat menyedari ini apabila ia terlalu lewat, maka berebut untuk mengupah seseorang yang boleh bertutur dalam bahasa, sering mengorbankan kepintaran perniagaan untuk kemahiran bahasa. Untuk berjaya dalam mana-mana pasaran asing, perniagaan perlu pekerja yang mempunyai kemahiran bakat DAN bahasa.

BRIC Bantu Anda Mencapai Matlamat Perniagaan Anda Di China

Pakar-pakar bersetuju pembelajaran Mandarin adalah satu kemestian ketika datang untuk mengembangkan perniagaan di China. Shanghai, Shenzhen dan Beijing dihantui oleh hantu dari perniagaan Amerika Syarikat yang tiba dengan banyak janji hanya untuk binasa beberapa tahun yang singkat kemudian. Jika anda ingin berjaya di China anda perlu bercakap bahasa dan memahami budaya.

The Mandarin pakar-pakar latihan bahasa di BRIC Bahasa Systems akan membantu anda berjaya dalam usaha Cina anda dengan mengambil kesempatan daripada kursus bahasa perniagaan yang menumpukan kami Mandarin dan perkhidmatan. pakar-pakar Mandarin BRIC bukan sahaja akan mengajar anda bahasa yang khusus untuk matlamat korporat dan industri, tetapi budaya perniagaan yang akan membolehkan anda untuk beroperasi seperti orang tempatan.

Pendekatan Revolusi BRIC telah direka untuk profesional perniagaan dan syarikat-syarikat multinasional. Lihat penerangan kursus di sini.

Kursus BRIC Ciri-ciri:

  • guru penutur yang tinggal di lokasi
  • kursus yang disesuaikan untuk setiap syarikat
  • latihan kebudayaan
  • Sistem pembelajaran untuk setiap bahasa
  • tempat-tempat perniagaan focusReal, perniagaan, kelab ekspatriat

Kami telah membina pakej-pakej tempahan untuk beberapa syarikat terbesar di dunia, kita boleh melakukan perkara yang sama untuk organisasi anda.

Bagaimana ia berfungsi

BRIC membantu anda berjaya di peringkat global dengan mengajar anda bagaimana untuk mengendalikan negara. Kami menghubungkan anda dengan guru-guru yang terbaik di CHINA dalam masa sebenar video-persidangan kelas dipimpin. Selama anda mempunyai 3+ pekerja bersedia untuk belajar kami boleh menawarkan diskaun korporat kursus Mandarin swasta dan kumpulan bertaraf dunia BRIC ini. Kerana semua pelajaran yang dilakukan dalam talian, anda mempunyai kemudahan untuk belajar dari keselesaan rumah sendiri, pejabat atau hotel! Meletakkan kepala anda bersama-sama dan mencari sehari dan masa setiap minggu yang bekerja untuk pasukan anda untuk mendapatkan talian untuk pelajaran Group Swasta dan mengambil kesempatan daripada penjimatan selanjutnya dan manfaat tambahan bangunan pasukan!

Kelas Mandarin Swasta untuk Pelanggan Korporat

kelas perniagaan Mandarin swasta dengan BRIC adalah cara yang paling cepat untuk belajar bahasa yang sesuai dengan matlamat perniagaan anda. Bermula pada $ 400,00

Mandarin Kumpulan Korporat Lessons

Kursus ini adalah untuk untuk perniagaan yang beroperasi di China atau memasuki pasaran dengan pasukan yang perlu belajar Mandarin. Bermula pada $ 275,00

This school offers programs in:
  • English
  • Cina
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - New York, New York
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat