Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

The CIMA Bertauliah Sage Sijil Tinggi termasuk dua yang lebih besar unit kajian kes bekerja. Ia memudahkan penggunaan fungsi kompleks lebih dalam perisian perakaunan, termasuk akruan dan bayaran terdahulu, mengimport / mengeksport data, belanjawan jabatan terperinci dan ramalan, serta penggunaan permohonan elektronik / komunikasi.

  • Akaun muktamad untuk peniaga-peniaga tunggal dan perkongsian termasuk mengimport / mengeksport data, kawalan kredit maju, akruan / bayaran terdahulu dan aliran tunai.
  • Pembentukan akaun untuk Syarikat Berhad, bukan untuk organisasi keuntungan, penggunaan akaun asing pedagang (perdagangan dalam mata wang yang berbeza) dan belanjawan jabatan terperinci dan ramalan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Sijil Tinggi adalah sesuai untuk orang-orang yang mempunyai banyak menggunakan Sage 50 dan di samping mempunyai kefahaman yang baik pengetahuan dan prinsip perakaunan.

KEPERLUAN

Tiada pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Seorang akauntan memperoleh gaji anggaran £ 28K. Dengan kursus ini, anda boleh mengarahkan kerjaya anda ke arah peranan seperti Pengawal Kewangan, Akauntan Bertauliah dan Pengurus Kewangan.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
325 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date