CertHE Business Psychology

Umum

2 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Kursus Psikologi Perniagaan CertHE pendek memperkenalkan pemahaman saintifik tentang minda, otak, tingkah laku dan pengalaman. Anda juga akan dibentangkan dengan perspektif yang berbeza, mempromosikan penghargaan kepada aplikasi kehidupan psikologi perniagaan sebenar. Akhirnya, anda juga akan menggunakan isu-isu berkaitan perniagaan khusus dalam konteks modul rentas yang membangun komunikasi, persembahan, penulisan, kemahiran analisis dan kritikal. Dengan jangka masa pengajaran yang hanya 8 bulan, program ini boleh diselesaikan sebagai kelayakan bersendirian atau digunakan sebagai batu loncatan ke arah ijazah Psikologi Perniagaan BSc (Hons) penuh kami.

Selepas program ini, anda akan mendapat penghargaan terhadap psikologi perniagaan dan ilmiah yang berasaskan teori dan teori termasuk asal-usul sejarah, kemajuan dan batasannya. Anda juga akan mengembangkan kesedaran mengenai kepelbagaian dan kepelbagaian fungsi psikologi dan kepentingannya dalam konteks perniagaan.

Di samping pengetahuan spesifik mata pelajaran yang akan anda perolehi, anda juga akan mengembangkan pelbagai kemahiran yang berkaitan dengan kerjaya termasuk kemampuan untuk menilai bukti, mengenalpasti corak tingkah laku dan bagaimana untuk berkomunikasi secara rahsia dan membincangkan isu-isu dalam profesional persekitaran.

Sila ambil perhatian: Kursus ini tidak mendapat akreditasi oleh British Psychological Society (BPS).

Pembelajaran dan penilaian

Pengenalan

Belajar secara dalam talian memberikan anda kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain anda mempunyai akses internet.

Semua kursus dalam talian kami mempunyai tempoh pengajaran yang menunjukkan panduan untuk tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Tempoh sebenar mungkin lebih panjang atau lebih pendek bergantung kepada kelajuan pengajian anda, pilihan kajian yang dipilih dan ketersediaan modul. Ia mungkin untuk menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus yang menunjukkan dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu; Walau bagaimanapun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Semua kursus kami mempunyai tarikh permulaan yang teratur sepanjang tahun. Tahun akademik kami disusun menjadi modul, biasanya dengan rehat satu atau dua minggu di antara modul dan rehat tiga minggu berstruktur untuk tempoh Krismas. Pelajar akan menerima jadual kursus semasa proses permohonan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan persekitaran pembelajaran maya dan bukannya kampus tradisional. Sistem ini menjejaki dan menguruskan proses pembelajaran secara real-time dan memberikan anda akses segera kepada bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Semua kursus disampaikan dalam bahasa Inggeris sahaja.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda. Untuk memastikan anda menerima sokongan yang anda perlukan dari tutor anda, kami menyerahkan saiz kelas kami kepada 20 orang pelajar.

Penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Tugasan Psikologi Perniagaan didasarkan pada pengalaman kerja nyata dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program ini, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan mengenal pasti bidang yang lebih baik.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

  • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran
  • perubahan pantas pekerjaan yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini
  • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun
  • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda
  • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.

Prospek kerjaya

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Sijil psikologi perniagaan akan melengkapkan anda dengan pelbagai kemahiran yang menjadikan anda sangat dihargai oleh majikan dalam pelbagai industri dan profesion.

Pemahaman mendalam yang diperoleh oleh graduan kita dalam kajian mereka memberi mereka potensi untuk meneruskan kerjaya dalam bidang-bidang seperti psikologi organisasi, pengurusan, sumber manusia, pembangunan perniagaan, perundingan perniagaan, latihan dan pembangunan kakitangan, kaunseling kerjaya, pemasaran / pengiklanan, pasaran penyelidikan dan kewangan.

Syarat kemasukan

Syarat kemasukan

Kami percaya bahawa pendidikan harus dapat diakses oleh semua orang, jadi kami menawarkan Laluan Kemasukan Terbuka yang bermaksud anda tidak memerlukan sebarang kelayakan akademik sebelumnya untuk memulakan kursus Psikologi Perniagaan CertHE kami.

Anda dibenarkan untuk memulakan kursus Psikologi Perniagaan CertHE dan membuat taksiran sama ada ia sesuai untuk anda semasa tiga minggu pertama. Anda mesti lulus tugas tugasan pertama anda pada masa ini untuk meneruskan pengajian anda.

Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, keupayaan bahasa Inggeris anda sepadan dengan skor IELTS (Akademik) 6.0.

Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris jika anda warga negara, atau jika anda telah menyelesaikan kelayakan yang setara dengan ijazah Inggeris dalam, mana-mana negara ini.

Jaminan wang kembali 21 hari

Kami ingin memberi anda peluang untuk mengalami kursus University of Essex Online untuk tempoh percubaan selama 21 hari. Itulah sebabnya kami telah memperkenalkan jaminan wang kembali kami. Jika anda memulakan kursus dan membuat keputusan itu bukan untuk anda semasa tiga minggu pertama, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang