SDCC

Ijazah Sarjana Muda dalam talian Sains Pengurusan Perniagaan

Dibangunkan untuk memupuk kemahiran dan kebolehan yang diperlukan untuk menguruskan dan menyelia, ijazah perniagaan dalam talian di Kolej Christian San Diego membolehkan graduan untuk meninggalkan kesan hebat dalam organisasi profesional mereka. program ijazah ini juga ditawarkan di kampus atau dalam format yang hibrid.

Dengan menggunakan pendekatan Kristus berpusatkan kepada pendidikan, program ijazah Online Business Management SDC menyediakan individu untuk kedua-dua cabaran profesional dan rohani pengurusan dan penyeliaan.

Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus-kursus menarik dan bermaklumat seperti Concepts Komunikasi dalam Perniagaan (BMGT 351), yang memberi tumpuan kepada amalan terbaik untuk komunikasi dalaman dan luaran, penciptaan persembahan, dan lisan dan komunikasi bertulis.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai memperoleh ijazah Pengurusan Perniagaan di San Diego, dan mengapa San Diego Christian College boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Pentadbiran Perniagaan Peluang Kerjaya

  • Pengurus pejabat
  • Pengurus pemasaran
  • Pengurus Operasi
  • Generalist Sumber Manusia
  • Pengurusan Jualan

Testimonial

"Pelajar literal mengambil pengetahuan yang diperolehi di dalam kelas petang dan meletakkan ia untuk digunakan keesokkan harinya di tempat kerja. Ia tidak mendapat apa-apa yang lebih relevan daripada itu. "~ Frank Wilbourn

"Perniagaan dahagakan pemimpin Ilahi yang membuat pilihan yang betul. Dan sekarang, pilihan adalah milik anda. Pilih untuk memaksimumkan potensi anda. Pilih untuk memenuhi impian anda. Memilih untuk membiarkan cahaya anda bersinar di dunia. Pilih SDCC. "~ Frank Wilbourn

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh San Diego Christian College »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date