Read the Official Description

aviationmanagement

Ijazah Sarjana Muda dalam talian Sains dalam Pengurusan Penerbangan


Sebagai sekolah penerbangan utama di San Diego, San Diego Christian College menyediakan pelajar dengan pendidikan Kristian yang menyediakan mereka untuk jawatan kepimpinan dalam bidang penerbangan dan pengangkutan. program ijazah ini juga ditawarkan di kampus atau dalam format yang hibrid.

program ijazah Online Pengurusan Penerbangan SDC ini direka untuk mengimbangi kepintaran perniagaan penting dengan kursus yang diperlukan dalam penerbangan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Pengurusan Penerbangan SDC di San Diego, dan mengapa program online maupun di luar kampus fleksibel kami akan menjadi pilihan yang sesuai untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Aviation Management Pilihan Kerjaya

  • Syarikat penerbangan Pengurus
  • Pengawal trafik udara
  • Jabatan Persekutuan Pengangkutan
  • pesawat Pengeluar
  • Pengarah Aviation

Testimonial

"Dari hari pertama, kakitangan di SDCC mula menunjukkan kepada saya bagaimana Dewasa Professional Studies Program boleh bekerja untuk saya." ~ Kim Swadley

"Perjalanan pada hari tamat pengajian akan menjadi kesinambungan daripada berjalan kaki yang saya bermula dua tahun lalu dengan kakitangan APS di Kolej Christian San Diego." ~ Ron Owen

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by San Diego Christian College »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date