sdcc01

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kepimpinan & Justice

Dibangunkan oleh pakar-pakar berpandangan jauh dalam keselamatan negara, penguatkuasaan undang-undang, perisikan dan tentera, Christian College San Diego dalam talian ijazah Christian Sarjana Muda dalam bidang Kepimpinan dan Keadilan telah direka untuk memenuhi keperluan pendidikan pemimpin yang berjaya dalam bidang keadilan. Program ijazah distrukturkan untuk memberi tumpuan kepada tiga kepekatan: keadilan jenayah, sains politik dan keselamatan dalam negeri.

Pelajar dalam program ijazah Kepimpinan Kristian dan Keadilan dalam talian akan mempunyai peluang untuk mengambil kelas menarik dan bermaklumat seperti Penyelesaian Konflik dan Perundingan (LDR 400) yang merupakan gambaran keseluruhan falsafah asas pengurusan konflik interaktif dan rundingan. Kursus seperti bantuan ini pelajar membina asas yang sama, amalan pembelajaran reflektif, memohon model bunyi untuk analisis konflik, dan bekerja ke arah hasil kerjasama dan membina.

Sarjana Muda San Diego Christian Sains dalam Kepimpinan dan Keadilan direka untuk membantu pelajar bentuk sebagai pemimpin Kristian berkesan dalam kedua-dua kehidupan peribadi dan profesional mereka. SDC membantu pelajar mencapai matlamat mereka dengan menawarkan pelbagai pilihan program, inisiatif strategik memberi tumpuan kepada kejayaan siswazah, fakulti kolej Kristian yang dihormati, dan persekitaran pembelajaran yang berasaskan agama.

Kepimpinan dan Keadilan Pilihan Kerjaya

  • Ketua polis
  • Pegawai pembetulan Penyelia
  • Penyiasat Jenayah Penyeliaan
  • Pengarah Pengurusan Kecemasan
  • Pengurusan keselamatan

Testimonial

"Pelajar literal mengambil pengetahuan yang diperolehi di dalam kelas petang dan meletakkan ia untuk digunakan keesokkan harinya di tempat kerja. Ia tidak mendapat apa-apa yang lebih relevan daripada itu. "~ Frank Wilbourn

"Perniagaan dahagakan pemimpin Ilahi yang membuat pilihan yang betul. Dan sekarang, pilihan adalah milik anda. Pilih untuk memaksimumkan potensi anda. Pilih untuk memenuhi impian anda. Memilih untuk membiarkan cahaya anda bersinar di dunia. Pilih SDCC. "~ Frank Wilbourn

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh San Diego Christian College »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date