Kursus ini akan membantu anda sama ada memulakan perniagaan bimbingan hidup anda sendiri, atau ia boleh digunakan sebagai alat pembangunan diri peribadi.

Kursus ini merangkumi semua aspek bimbingan hidup dan sebagainya menjadikan ia tempat yang sesuai untuk orang-orang yang ingin untuk melatih sebagai jurulatih kehidupan, dan juga orang-orang yang ingin untuk membuka firma bimbingan hidup mereka sendiri. Sama-sama walaupun, ia adalah sesuai untuk mereka yang ingin menggunakan bimbingan hidup sebagai alat pembangunan diri, untuk mencapai potensi penuh seseorang.

Kursus ini datang dengan sokongan yang hebat daripada pencipta kursus ini, Libby Seery, dan dia ada 7 hari seminggu.

Semasa kursus ini anda akan diperkenalkan kepada pelbagai alat dan teknik yang akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi komunikator yang berkesan, memastikan anda mendapat yang terbaik daripada hubungan peribadi dan profesional.

Anda akan belajar bagaimana untuk menetapkan matlamat dan bagaimana untuk mencapai mereka dengan bantuan SMART dan TGROW model kejurulatihan.

Anda akan mempunyai semua yang anda perlukan kerana semua bahan-bahan kursus dimasukkan sebagai sebahagian daripada kursus ini, termasuk lebih daripada empat puluh sumber yang boleh dimuat turun, semua yang bersedia untuk anda untuk memuat naik logo syarikat anda sendiri untuk, dan memperibadikan anda sendiri.

Maklumat Penting

  • Cari tanggungjawab utama jurulatih dan mentor
  • Membangunkan kemahiran mendengar anda
  • Belajar tentang Wheel of Life
  • Apakah Albert Mehrabian Model?
  • Ketahui bagaimana tegas anda dan apa cara ini
  • Yakin menubuhkan amalan kejurulatihan anda sendiri
  • Gunakan proses kejurulatihan untuk pembangunan diri

Siapa Kursus Ini Untuk?

Orang yang berminat dalam pembinaan kehidupan sebagai kerjaya atau sebahagian daripada perjalanan perkembangan mereka sendiri Mereka yang ingin mendapatkan lebih banyak daripada kehidupan

Program diajar dalam:
English

Lihat 22 lagi program yang ditawarkan oleh Of Course Learning »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
99 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date