Bersekutu dalam ijazah sains gunaan dalam pengurusan rantaian bekalan

Umum

Penerangan Program

Program ini boleh didapati di kampus atau dalam talian

Penerangan

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dengan tugas yang diberikan kepada akauntan permulaan seperti mengesahkan penambahan, memeriksa audit, penyiaran, baucar, menganalisis akaun, dan menyediakan penyata kewangan. Banyak kursus yang dipindahkan ke kolej empat tahun.

Artikulasi

Kolej Komuniti Washtenaw di Ann Arbor, Michigan mempunyai lebih daripada 120 perjanjian artikulasi dengan kolej empat tahun di seluruh negeri. Pelajar yang merancang untuk memindahkan ke kolej empat tahun harus bertemu dengan seorang penasihat untuk memastikan keperluan Perjanjian Pemindahan Michigan dipenuhi.

Maklumat perhubungan

Kami mengalu-alukan soalan, cadangan atau komen anda. Sila email kami di studrec@wccnet.edu atau hubungi 734-973-3543. Waktu pejabat kami ialah 12:00 hingga 11:00 petang (GTM) Isnin hingga Khamis, 12:00 hingga 9:00 (GMT) Jumaat, dan 1:00 petang hingga 5:00 petang (GMT) pada hari Sabtu.

Kemasukan Syarat

Pelajar mungkin dikehendaki menunjukkan bukti kemahiran akademik untuk kursus dalam program ini. Pakar kemasukan anda akan menasihatkan anda jika ujian penempatan diperlukan.

KEPERLUAN

Kursus Program Teras:
Analisis Perniagaan dan Rantaian Bekalan
Matematik peringkat kolej
Mewujudkan Pengalaman Pelanggan
Pengenalan kepada Pengurusan Rantaian Pembekalan
Kemahiran pengurusan
Urusan Operasi
Kawalan Pembelian dan Inventori
Prinsip dan Amalan Runcit
Pengajian Bidang Rantaian Bekalan
Pengangkutan dan Logistik
Pergudangan dan Logistik

Kredit Kursus Elektif Diperlukan: 26-27
Jumlah Kredit Diperlukan: 60

Nota kaki

* Program ini hanya ditawarkan dalam format on-line dan hanya boleh dilakukan oleh pelajar yang tinggal di negara asalnya. Pelajar yang mengikuti program ini perlu memenuhi syarat kemasukan umum WCC, namun pelajar tidak perlu mendapatkan visa F1 kerana mereka akan belajar dari negara asal mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

For over 40 years, WCC’s open-door admissions policy, affordable tuition rates, and high-quality classes have attracted students from local communities and around the world. More than 18,000 register ... Baca lebih lanjut

For over 40 years, WCC’s open-door admissions policy, affordable tuition rates, and high-quality classes have attracted students from local communities and around the world. More than 18,000 register for credit classes each year, and thousands more enroll in Economic and Community Development classes. WCC’s diverse student body includes more than 1,000 students from over 100 foreign countries. Baca Ringkas