Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - ESL (Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

111725_Keystone-esl.jpg

Bayangkan dapat bekerja dalam pekerjaan yang biasanya tersedia untuk orang berbahasa Inggeris. Mengharapkan anda mempunyai pilihan untuk memilih pekerjaan yang akan memberi anda pendapatan yang lebih tinggi dan gambaran diri anda dapat dengan jelas menyampaikan keperluan anda untuk menjalani kehidupan yang memuaskan. Keupayaan anda untuk bercakap, menulis, dan memahami Bahasa Inggeris akan menjejaskan produktiviti anda dalam kehidupan dan seterusnya, potensi pendapatan. Kajian terbaru menunjukkan bahawa penceramah bukan bahasa Inggeris yang bekerja di Amerika Syarikat yang telah menguatkan bahasa Inggeris mereka dengan pendidikan telah meningkatkan kualiti hidup mereka. Komunikasi yang baik, oleh itu, kritikal.

Aston American University telah mengembangkan kursus Bahasa Inggeris untuk membantu orang ramai memenuhi piawaian peribadi dan pekerjaan dari seluruh dunia. Dengan mengambil langkah seterusnya untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda dengan Aston American University , anda akan mendapat pengetahuan yang mencukupi untuk menggunakan diri anda dalam pelbagai tetapan bahasa Inggeris seperti tatabahasa, perbendaharaan kata, pemahaman dan pemahaman bacaan, ucapan, sebutan, dan penulisan. Kami memahami apa yang diperlukan untuk memupuk persekitaran pembelajaran peribadi dan perhatian yang fleksibel dan menampung. Itulah sebabnya sebelum memulakan kursus Bahasa Inggeris dengan Aston American University , kami menilai kebolehan bahasa Inggeris anda dan meletakkan anda dalam tahap pembelajaran yang paling ideal. Berada di peringkat yang sesuai membolehkan anda bekerja di bidang peningkatan, mendapatkan keyakinan yang anda cari dan mencari kejayaan dengan kemampuan berbahasa Inggeris anda.

Brief Program

Setiap minggu selama lapan (8) minggu, pelajar akan diajar secara berturut-turut (dalam talian) selama tiga puluh (30) minit sebagai pengajar yang disahkan memberikan perhatian penuh dan tidak berbelah bahagi. Ini bermakna anda boleh memberi tumpuan kepada berlatih pengucapan dan pemahaman anda tanpa perlu risau tentang pelajar lain. Di samping sesi tiga puluh (30) minit dalam talian anda dengan tutor langsung anda, bahan kursus yang dibangunkan tersedia untuk menambah matlamat pembelajaran anda. Anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan kadar dan privasi anda sendiri tanpa perlu meninggalkan rumah anda.

Dapatkan Keyakinan yang Anda cari

Dengan sedikit masa dan kesabaran, anda tidak lama lagi akan dalam perjalanan untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda dengan Aston American University . Staf akademik kami mesra, menampung, dan bersedia untuk membantu anda. Hubungi kami untuk mendapatkan nilai terbaik.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - Tahap 100: Permulaan

Tahap 100 memperkenalkan pelajar kepada aspek teras asas bahasa Inggeris untuk memasukkan:

 • Tatabahasa asas
 • Perbendaharaan kata asas
 • Memahami pemahaman asas
 • Bercakap asas
 • Sebutan asas
 • Pemahaman bacaan asas
 • Penulisan asas

Melalui pelbagai modul pembelajaran, aktiviti dan tugasan, pelajar akan dapat membangun dan mengamalkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam setiap bidang teras dalam bahasa Inggeris. Kursus permulaan termasuk jam pejabat waktu nyata dengan pengajar langsung serta maklum balas peribadi mengenai aktiviti dan tugasan, yang dinilai oleh instruktur ESL yang disahkan. Nota: Semua pelajar akan melengkapkan ujian penilaian sebelum tarikh mula kursus untuk membantu menentukan penempatan yang sesuai dalam tahap kursus yang berbeza-beza.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - Tahap 200: Asas

Untuk memastikan pelajar membangunkan satu kemahiran yang baik, Kursus Asas dibina berdasarkan asas-asas asas bahasa Inggeris yang ditubuhkan di Tahap 100 sebagai tambahan kepada aktiviti dan kemahiran untuk difokuskan sama rata ke atas:

 • Tatabahasa
 • Perbendaharaan kata
 • Pemahaman mendengarkan
 • Bercakap
 • Sebutan
 • Pemahaman bacaan
 • Menulis

Tahap ini juga menawarkan pengajar ESL bersertifikat langsung yang akan melatih dan memberi maklum balas peribadi dan penggredan individu untuk meningkatkan kefahaman objektif kursus. Nota: Semua pelajar mesti dinilai dan diletakkan di peringkat Elementari sebelum tarikh mula kursus.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - Aras 300: Perantaraan

Modul dan tugasan pembelajaran menengah direka untuk memberi tumpuan lebih kepada kemahiran penting yang diperlukan untuk memasuki tenaga kerja berbahasa Inggeris atau institusi pengajian tinggi. Aras 300 tempat lebih menekankan kepada kemahiran membangun dalam bidang bercakap dan sebutan serta menulis. Pelajar yang memasuki tahap ini juga akan menubuhkan pemahaman asas kecekapan asas seperti mendengar dan pemahaman bacaan. Pengajar ESL yang diperakui kami akan terus memberi maklum balas peribadi dan satu-satunya untuk membolehkan para pelajar mendapat sokongan yang mereka perlukan untuk memahami tahap tatabahasa dan sebutan peringkat menengah yang timbul dengan aktiviti yang semakin sukar disusun untuk tahap pembelajaran ini. Bidang tumpuan:

 • Bercakap dan sebutan untuk tempat kerja
 • Menulis untuk tempat kerja
 • Pemahaman mendengarkan
 • Memahami dan membaca kefahaman untuk tempat kerja

Tahap ini juga menawarkan pengajar ESL bersertifikat langsung yang akan melatih dan memberi maklum balas peribadi dan penggredan individu untuk meningkatkan kefahaman objektif kursus. Nota: Semua pelajar mesti dinilai dan diletakkan di peringkat Pertengahan sebelum tarikh mula kursus.

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - Aras 400: Lanjutan

Kursus lanjutan ini bertujuan untuk pelajar secara bebas membina kemahiran dan keyakinan bahasa Inggeris mereka dalam struktur yang mempunyai tahap pengajaran tertinggi. Konfigurasi kemajuan melalui modul pembelajaran, aktiviti, dan tugasan akan membantu meninggalkan pelajar mahir dalam:

 • Bercakap dan sebutan untuk tempat kerja
 • Tatabahasa lanjutan
 • Perbendaharaan kata lanjutan
 • Pemahaman mendengar mendalam
 • Bercakap lanjutan
 • Pengucapan Lanjutan
 • Pemahaman bacaan lanjutan
 • Penulisan lanjutan

Tahap lanjutan ini masih difasilitasi oleh instruktur ESL bersertifikat langsung yang akan memberikan maklum balas peribadi mengenai aktiviti dan tugasan, serta waktu pejabat masa nyata. Nota: Semua pelajar mestilah dinilai dan diletakkan di peringkat lanjutan sebelum tarikh mula kursus.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Aston American University is flexible and provides a refined, technological education for students around the world. As we continue to embrace our diverse students with caring and personalized support ... Baca lebih lanjut

Aston American University is flexible and provides a refined, technological education for students around the world. As we continue to embrace our diverse students with caring and personalized support, we look forward to meet the higher education goals of our diverse group of applicants each year. Baca Ringkas