Baca keterangan rasmi

BA Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (Tahun Akhir Entry) Kepujian

Kursus ini bertujuan untuk membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran perniagaan yang berkesan, menyedari hubungan antara fungsi perniagaan, membina kemahiran perniagaan yang penting, dan menjadi mahir dalam menangani isu-isu perniagaan antarabangsa semasa dan situasi. Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya perniagaan antarabangsa yang meliputi budaya yang berbeza.


Mengapa khas kursus?

• Satu satu tahun tentu sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memahami apa yang membuat perniagaan antarabangsa yang berjaya

• Direka untuk membina pengetahuan yang anda telah membangunkan dalam pelajaran

• Kursus ini menarik bersama-sama kawasan perniagaan utama dalam program bersepadu


Siapakah perjalanan untuk?

Ia adalah untuk mereka yang mempunyai latar belakang yang luas dalam bidang pengajian perniagaan dari UK dan luar negara. Ini termasuk pelajar: • Dengan ijazah asas dan Perniagaan HNDs • Siapakah yang telah menyelesaikan dua tahun pertama ijazah perniagaan tiga tahun di institusi lain • Dengan diploma perniagaan dua tahun dari luar UK


Bayaran


UK / EU pelajar adalah £ 9,000. Pelajar antarabangsa adalah £ 10,400.


Syarat kemasukan Standard


Biasanya kita memerlukan bukti bahawa anda telah melengkapkan bersamaan Tahun Satu dan Dua daripada kursus perniagaan Sarjana Muda, sebagai contoh HND, atau asas Ijazah atau yang setaraf dengannya.


Syarat kemasukan Antarabangsa


Kami menerima bersamaan di atas daripada kelayakan yang diiktiraf di luar negara


Keperluan bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).


Middlesex juga menawarkan kursus Intensif Bahasa Inggeris Akademik (Pre-Sessional) yang antara 5-17 minggu bergantung kepada tahap bahasa Inggeris. Berjaya menyelesaikan kursus ini akan memenuhi syarat kemasukan bahasa Inggeris.

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

This course is Online
Start Date
Ogos. 2019
Duration
15 
Sambilan
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date