Bahasa Inggeris Pendidikan (BA dengan Pensijilan Pengajaran)

Diiktiraf oleh Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE), di Bahasa Inggeris Program Pendidikan Columbia College melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan persijilan perlu untuk mengajar mana-mana sahaja di Amerika Syarikat, termasuk Daerah Columbia dan Komanwel Puerto Rico.

program ijazah Beberapa menawarkan lebih hands-on, pengalaman yang berkaitan Program Pendidikan Bahasa Inggeris Columbia College daripada. Pada masa yang anda lulus, anda telah mengumpul lebih daripada 500 jam pengalaman bilik darjah di sekolah-sekolah kawasan.

Menjadi seorang pakar dalam bidang anda

Pelajar akan mempunyai pilihan untuk mengambil pelbagai kursus, termasuk Afrika-Amerika Sastera, Sastera Dewasa Muda, Sastera Pelbagai Budaya, atau Kajian Genre, seperti sastera gothic atau fiksyen detektif.

Jenama Inggeris Pendidikan telah menghadiri Summer Institute berprestij Pengajian Kebudayaan dan Kesusasteraan di Wheaton College di Norton, Massachusetts.

Ijazah Bahasa Inggeris Pendidikan tetaplah pelbagai disiplin, termasuk psikologi, sosiologi, perkembangan remaja, menulis dan pengucapan awam, sebagai tambahan kepada kaedah pengajaran.

PENGALAMAN MEMBUAT PERBEZAAN

dr. Sandra Young dan Dr. Allan Nail mempunyai lebih daripada 13 tahun pengalaman bergabung mengajar di peringkat menengah dan sekolah tinggi dan 16 tahun lagi bekerjasama dengan guru pra-perkhidmatan. Ini pendidik suka apa yang mereka lakukan dan komited untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya pendidikan berjaya.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Columbia College »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019