sdcc02

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Ministries Christian

talian ijazah Christian Ministries San Diego Christian College telah dicipta memberi pelajar pengetahuan dan skillset untuk berjaya di jalan kementerian yang mereka pilih. Program ini menonjolkan kepimpinan, teologi, ibadah, dan kaunseling alkitabiah, bersama-sama dengan keperluan kementerian lain. program ijazah ini ditawarkan dalam talian, di kampus atau dalam format yang hibrid.

Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus-kursus menarik dan bermaklumat seperti Worship (CM 340) yang merupakan kajian ibadat memberi tumpuan kepada perbezaan-perbezaan ibadat benar, palsu, dan sia-sia seperti yang dilihat dalam kajian contoh Alkitab dari Old dan Baru. Penekanan diberikan kepada pembangunan kreativiti dan keseimbangan dalam pengalaman ibadah korporat.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mengejar Ministries ijazah Kristian anda di San Diego, dan mengapa San Diego Christian College boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Christian Ministries Pilihan Kerjaya

  • Menteri Campus
  • Missionary
  • College Profesor
  • Penyelidik agama
  • Non-Profit Pengarah berasaskan agama

Testimonial

"Matlamat saya adalah untuk akhirnya menggunakan ijazah Christian Ministries saya untuk orang jurulatih kehidupan / peguam untuk membuat perubahan drastik dalam kehidupan mereka. Dengan asas saya belajar melalui program APS. Saya agak pasti saya akan sampai ke sana! "~ Sheila Simons

"Allah ditanam benih di dalam hati saya untuk belajar dan membantu orang lain melakukan perkara yang sama. Saya telah diberkati dengan cara yang besar untuk menjadi mampu untuk mendapatkan itu dan banyak lagi melalui kajian saya dalam Kristian Kementerian dan Ijazah Kepimpinan. "~ Ron Owen

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh San Diego Christian College »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date