Read the Official Description

sdcc04

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pembangunan Manusia

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan yang semakin meningkat untuk profesional Kristian dalam kerjaya seperti kaunseling, perkhidmatan sosial, dan sumber manusia, program ijazah Pembangunan dalam talian Sumber Manusia di Kolej Christian San Diego menyediakan graduan untuk membantu orang lain yang memerlukan. program ijazah ini ditawarkan dalam talian, di kampus atau dalam format yang hibrid.

Sarjana Muda SDC Sastera dalam ijazah Pembangunan Manusia di San Diego memberikan graduan kemahiran interpersonal yang diperlukan untuk menjadi berkesan, beacon perlu harapan dalam komuniti mereka.

Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus-kursus menarik dan bermaklumat seperti Span Development Life (HD 364) yang merupakan kajian pertumbuhan manusia dan pembangunan melalui kitaran hidup. Pertimbangan fizikal, emosi, kognitif, sosial, moral, spiritual, dan personaliti pembangunan akan dimasukkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pembangunan Manusia dan mengapa San Diego Christian College boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Pembangunan Insan Pilihan Kerjaya

  • Human Resources Professional
  • Crisis Center Kakitangan
  • Pengarah Pusat Awal Kanak-Kanak
  • Employment Penemuduga / Recruiter
  • Peguambela belia

Testimonial

"Melalui setiap kelas, saya belajar lebih lanjut mengenai diri saya sendiri, mendapat persahabatan yang akan berlangsung seumur hidup, dan yang paling penting berkembang dalam perjalanan saya sebagai seorang Kristian." ~ Kim Swadley

"Para profesor dan juga pelajar-pelajar lain membuatkan saya berasa selesa serta sebahagian daripada mereka." ~ Patricia Scott

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by San Diego Christian College »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date