Read the Official Description

scdd03

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam komunikasi

BA dalam Komunikasi di Kolej Christian San Diego direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang komprehensif tentang sifat komunikasi manusia. Dengan memeriksa beruang kesan komunikasi budaya, ijazah Komunikasi dalam talian di SDC menyediakan graduan untuk pelbagai profesion. program ijazah ini ditawarkan dalam talian, di kampus atau dalam format yang hibrid.

talian ijazah SDC dalam Komunikasi menyediakan pelajar untuk memegang jawatan kepimpinan dalam organisasi masing-masing. Persembahan kursus adalah antara disiplin dalam alam semula jadi, dan menarik dari kemanusiaan, sains sosial, dan seni halus.

Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus-kursus menarik dan bermaklumat seperti Kewartawanan Penyiaran (COM 435) yang merupakan pengenalan kepada bidang kewartawanan penyiaran, termasuk radio, televisyen, dan produksi dalam talian. Pelajar akan mendapat pengalaman praktikal melalui penulisan dan rakaman temu bual, cerita, dan berita.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ijazah Komunikasi kami di San Diego, dan mengapa San Diego Christian College boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Komunikasi Pilihan Kerjaya

  • PERHUBUNGAN AWAM
  • Pengarah editorial
  • Jenama Strategi
  • Pengarah Media
  • Naib Presiden Komunikasi

Testimonial

"Dengan kelas mesyuarat pada waktu petang dan hanya sekali seminggu, saya mula melihat impian saya datang untuk hidup" ~ Kim Swadley

"Itu adalah keindahan SDCC. Sebagai pelajar dewasa dalam program Adult Pengajian Profesional anda belajar, pengetahuan dunia sebenar diajar dari perspektif Alkitab oleh profesor Ilahi. "~ Frank Wilbourn

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by San Diego Christian College »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date