Ba (hons) dalam perakaunan dan kewangan (top up) dalam talian

University of Derby College of Business

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ba (hons) dalam perakaunan dan kewangan (top up) dalam talian

University of Derby College of Business

Sekiranya anda telah memegang ijazah HND atau Foundation dalam Perakaunan dan Kewangan atau kelayakan yang setaraf, ia melengkapkan ijazah penuh Perakaunan dan Kewangan BA dalam 18 bulan dengan kursus dalam talian ini. Mendapati ijazah sarjana muda penuh dapat meningkatkan prospek kerjaya anda, menguatkan CV anda dan membolehkan anda berpindah ke gelar Sarjana di kemudian hari, sekiranya anda ingin.

Ini adalah pilihan yang popular untuk para profesional yang sibuk atau mereka yang kembali ke tempat kerja, yang ingin mendapatkan semua manfaat yang diperolehi sepenuhnya, tetapi memerlukan corak kajian yang fleksibel.

Anda juga boleh mengkaji kursus ini jika anda mempunyai:

 • ACCA F1-F6 atau ACCA F1-F5 dan F8
 • Diploma Lanjutan CIMA
 • ABE Diploma Lanjutan dalam Pentadbiran Perniagaan
 • Diploma Lanjutan dalam Pentadbiran Perniagaan IBAM

Ideal untuk akauntan yang berpengalaman dan lain-lain

Ini peringkat perakaunan dan kewangan atas talian akan memberikan anda pemahaman menyeluruh tentang konsep perakaunan dan perniagaan; ideal jika anda mahu menjadi akauntan profesional atau bekerja dalam sektor perkhidmatan kewangan. Walau bagaimanapun, mempunyai pemahaman yang baik mengenai perakaunan dan kewangan adalah kelebihan dalam profesion mana-mana hari ini. Jadi, sekiranya anda tidak mahu bekerja dalam perkhidmatan kewangan, anda akan mendapati tahap atas talian berharga ini.

Tutor yang bekerja dengan standard profesional terkini

Kakitangan pengajar kami semua berkelayakan profesional dan mempunyai pengalaman industri serta akademik. Mereka juga mengajar kursus-kursus badan profesional, seperti ACCA dan CIMA, yang bermaksud mereka memahami piawaian profesional yang paling terkini. Itu penting kerana anda perlu memastikan bahawa apa yang anda pelajari adalah terkini dan relevan dengan dunia perniagaan hari ini.

Modul

Kami akan menasihati anda mengenai rancangan pembelajaran anda - susunan dan ketersediaan modul - apabila anda dijemput untuk mendaftar.

Sekiranya kita tidak mempunyai bilangan pelajar yang berminat dengan modul pilihan, ini mungkin tidak ditawarkan. Selain itu, di mana permintaan tinggi, beberapa modul mungkin tertakluk kepada topi.

Untuk melengkapkan ijazah atas ini, anda perlu menyelesaikan sejumlah 120 kredit. Ini akan terdiri daripada modul teras berikut dan dua daripada 20 modul kredit pilihan dalam bidang perakaunan dan kewangan pilihan anda.

Teras

 • STRATEGI KEWANGAN
 • Kajian bebas
 • Penilaian Prestasi Perakaunan Pengurusan

Pilihan

 • Laporan Kewangan
 • Analisis Penyata Kewangan
 • Pelaburan dan Pasaran Kewangan
 • Perpindahan Persendirian (laluan bukan peperiksaan)

Menjadi akauntan berkelayakan, lebih cepat daripada kebanyakan

Kami telah merancang ijazah untuk membantu anda mendapatkan pengecualian maksimum dari pelbagai kelayakan profesional *. Ini memendekkan masa yang diperlukan untuk anda untuk menjadi ahli yang memenuhi syarat badan profesional yang anda pilih.

Selalunya ada permintaan untuk graduan perakaunan

pelajar masa lalu kita telah pergi untuk bekerja untuk amalan awam tempatan, firma perakaunan multinasional dan diambil kerjaya perakaunan di bank-bank saudagar dan syarikat besar lain. Sebagai akauntan anda akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam banyak pelbagai bidang, di mana sahaja di dunia.

*Sila semak dengan badan profesional serantau anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengecualian yang tersedia untuk anda.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sambilan
Locations
United Kingdom - UK Online
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - UK Online
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat