ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Seni 2020

A BSc adalah ijazah sarjana muda yang biasanya memberi tumpuan kepada mata pelajaran yang memerlukan sejumlah besar penaakulan kuantitatif dan analisis. Pelajar biasanya boleh mengharapkan untuk menghabiskan suatu tempat antara tiga dan lima tahun mengikuti kursus seperti ini dalam talian.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian BSc dalam Arts? Ia mungkin kelihatan bercanggah pada mulanya, tetapi ia memang mungkin untuk mendapatkan ijazah sains dalam bidang seni. Jenis darjah cenderung untuk memberi tumpuan lebih kepada aspek-aspek yang boleh diukur dalam seni dalam pelbagai bentuk mereka. Contoh program termasuk pemuliharaan seni halus, pendidikan seni, dan kajian muzik, atau kadang-kadang, institusi yang boleh menawarkan sarjana muda 's ijazah dalam seni liberal am. Tidak kira apa yang utama, pelajar biasanya perlu melengkapkan beberapa keperluan pendidikan umum juga.

darjah ini, apabila didapati dalam talian, melibatkan banyak kerja kursus yang sama seperti persamaan tradisi mereka dan harus membawa tahap yang setanding hormat.Kemahiran organisasi dan pengetahuan sering diperolehi semasa kursus-kursus ini mungkin mendapat manfaat graduan dalam pelbagai usaha, kedua-dua profesional dan peribadi.

Satu perkara penting yang perlu dipertimbangkan apabila memilih antara program sarjana muda 's adalah kos tuisyen keseluruhan, yang adalah berbeza untuk setiap program. Pelajar mungkin perlu membuat anggaran kos ini berdasarkan harga satu jam saja dan jumlah minimum jam diperlukan untuk ijazah.

Terdapat biasanya banyak jawatan yang ada untuk mereka yang memegang ijazah dalam bidang seni. Satu contoh yang biasa akan menjadi media elektif atau seni halus guru, yang berkongsi pengetahuan beliau dengan orang lain. tajuk pekerjaan lain termasuk pengarah seni, pengarah eksekutif majlis-majlis seni, pembantu pengeluaran atau pakar pemulihan seni. Melanjutkan pendidikan yang lebih tinggi seperti sarjana atau doktor falsafah mungkin membawa kepada peranan eksekutif lebih dan profesor.

pendidikan anda mungkin hanya satu klik sahaja.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

2 Hasil dalam Pengajian Seni Filter

Sarjana Muda Sains dalam Animasi, Kesan Visual Kesan

The Los Angeles Film School Online
BSc
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
36 bulan
English
Online

Industri hiburan hari ini memerlukan artis pada setiap peringkat pengeluaran. Program Kesan Visual kami membawa anda melalui keseluruhan saluran pengeluaran, dari storyboardin ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dalam Animasi, Alam Sekitar

The Los Angeles Film School Online
BSc
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
36 bulan
English
Online

Bina dunia maya impian anda. Program kami akan mengajar anda pemodelan 3-D, reka bentuk watak, komposisi, animasi watak dan banyak lagi. Bayangkan mencipta persekitaran dan wa ...

Baca lebih lanjut