Sarjana Muda Sains Online

Cari anda 118 Online Sarjana Muda Sains

Sarjana

A Ijazah Sarjana Muda Sains dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan kursus pengajian dalam bidang yang mereka pilih. Jika diambil dalam talian, BSc yang boleh disiapkan di kemudahan pelajar, yang biasanya mengambil masa sehingga empat tahun.

Apa atas talian BSc yang? Terdapat banyak kursus atau laluan pelajar boleh memilih untuk melengkapkan ijazah ini. Ia termasuk sains makmal seperti biologi dan kimia, atau laluan yang lebih manusia-centric seperti psikologi, pengurusan sumber manusia, kaunseling atau keadilan jenayah. Perniagaan dan komputer jurusan juga boleh memilih untuk meneruskan BSc a. Setelah tamat pengajian, individu boleh mencari pekerjaan dalam bidang mereka atau meneruskan pendidikan kolej mereka.

Terdapat pelbagai set manfaat kepada mengambil kursus kolej dalam talian. Pelajar perlu bekerja semata-mata kebanyakan masa, yang mengajar mereka untuk tinggal terancang dan menguruskan masa mereka dengan cekap.Lulusan program dalam talian mungkin mendapati bahawa dia adalah lebih mampu untuk mengendalikan beban kerja yang penuh daripada jika kursus-kursus yang sama telah diambil ke atas kampus.

Kos seperti tuisyen, buku dan yuran akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah pelajar mendaftarkan diri masuk. Harga pendidikan dalam talian boleh menjadi kurang apabila seseorang mempertimbangkan fakta bahawa tiada penempatan semula atau berulang-alik yang perlu. Semua bakal pelajar-pelajar digalakkan untuk melengkapkan penyelidikan yang mencukupi ke dalam program yang sebelum mendaftar.

Seorang graduan yang memegang Ijazah Sarjana Muda Sains mungkin mendapati bahawa kemahiran beliau amat dikehendaki di tempat kerja. kerjaya berpotensi adalah termasuk jawatan dalam pengurusan, penyelidikan, kaunseling, pengaturcaraan komputer atau kerajaan. Sesetengah graduan boleh memilih untuk memulakan perniagaan mereka sendiri. Secara umum, orang dewasa yang telah memperoleh jenis ijazah mungkin boleh mendapat gaji yang lebih tinggi daripada orang yang tidak mempunyai ijazah. Selain itu, ia boleh membantu individu mendaki tangga korporat.

Menghadiri kolej dalam talian boleh menjadi cara yang menarik untuk memenuhi matlamat pendidikan seseorang. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Amerika Syarikat Owensboro

Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam perniagaan dan / atau pengajian siswazah. Penyediaan ini melibatkan kurikulum yang menekankan analisis dan komunikasi, teori dan amalan, yang dibentuk oleh keperluan komuniti perniagaan global. Etika dan nilai ditekankan dalam kurikulum, serta kecekapan dan kebertanggungjawaban teknikal. [+]

Mengenai

Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam perniagaan dan / atau pengajian siswazah. Penyediaan ini melibatkan kurikulum yang menekankan analisis dan komunikasi, teori dan amalan, yang dibentuk oleh keperluan komuniti perniagaan global. Etika dan nilai ditekankan dalam kurikulum, serta kecekapan dan kebertanggungjawaban teknikal.

Kentucky Wesleyan College telah menerima akreditasi khusus untuk program perniagaannya melalui Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Kolej (IACBE) yang terletak di 11374 Strang Line Road di Lenexa, Kansas, Amerika Syarikat. Program perniagaan dalam ijazah berikut telah diakreditasi oleh IACBE: Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan, dan Pentadbiran Perniagaan.... [-]


Bsc (hons) pengkomputeran

Arden University
Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  April 2019 United Kingdom Coventry + 1 lagi

Dihantar 100% dalam talian, ijazah ini akan membolehkan anda meneroka teori terkini, teknik, dan isu-isu. Anda akan menguasai kemahiran praktikal dan pemahaman yang anda perlukan untuk berkembang maju dalam dunia pengkomputeran yang pantas. [+]

Dihantar 100% dalam talian, ijazah ini akan membolehkan anda meneroka teori terkini, teknik, dan isu-isu. Anda akan menguasai kemahiran praktikal dan pemahaman yang anda perlukan untuk berkembang maju dalam dunia pengkomputeran yang pantas.

Keperluan Kursus

Diploma sekolah tinggi atau kelayakan yang setara dalam dua mata pelajaran di GCE A level plus pass di gred C atau di atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE. Sekiranya anda bukan seorang penceramah bahasa Inggeris, anda akan dikehendaki memberikan bukti bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.0 atau lebih tinggi.

[-]

Sarjana Sains dalam Pengurusan Hospitaliti

Johnson & Wales University
Online March 2019 Amerika Syarikat Providence

Johnson [+]

Mengenai

Kami Tahu Hospitaliti.

Johnson

Direka untuk profesional hospitaliti semasa, program ini mengambil pandangan yang mendalam di industri perhotelan, sambil mengajar anda kemahiran pengurusan yang anda perlukan untuk memajukan kerjaya anda dalam penginapan, makanan dan minuman, pelancongan, dan perancangan acara.

Kami telah membina rangkaian sambungan industri yang merangkumi seluruh dunia. Syarikat-syarikat hospitaliti terkemuka, termasuk Marriott, Compass Group, dan Darden (hanya untuk menamakan beberapa), sedang mencari graduan JWU kerana mereka tahu mereka bersedia untuk berjaya.

Program ijazah dalam talian 100% ini direka untuk profesional perhotelan yang sibuk seperti anda.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah

University of Management and Technology
Online September 2019 Amerika Syarikat Arlington

BSCJ memerlukan kejayaan menyelesaikan sejumlah 120 jam pengajian kredit, 60 daripadanya berada di peringkat atas (tahun junior dan senior). Pelajar mestilah menyelesaikan jam kredit minimum selama 60 jam semester pada peringkat peringkat kuliah di peringkat rendah (tahun pertama dan tahun kedua). [+]

Mengenai

BSCJ memerlukan kejayaan menyelesaikan sejumlah 120 jam pengajian kredit, 60 daripadanya berada di peringkat atas (tahun junior dan senior). Pelajar mestilah menyelesaikan jam kredit minimum selama 60 jam semester pada peringkat peringkat kuliah di peringkat rendah (tahun pertama dan tahun kedua).

Pelajar mesti menyelesaikan sekurang-kurangnya 30 jam kredit dalam Pendidikan Umum yang mana enam orang mesti berada dalam Psikologi dan / atau Sosiologi. Pelajar juga mesti menyempurnakan 30 jam kredit kursus teras Keadilan Jenayah. Jam kredit yang selebihnya terdiri daripada kursus utama (jika berkenaan) dan / atau kursus elektif.

Program BSCJ merangkumi majoriti keselamatan tanah air pilihan yang memberi tumpuan kepada topik utama yang penting bagi profesional keselamatan tanah air. Pelajar yang ingin majoriti ini mesti memohon utama ini apabila mendaftarkan dan mengambil lima kursus tambahan yang disenaraikan di bawah.... [-]


BS Dalam Talian dalam Sistem Maklumat Pengurusan

University of Illinois Springfield
Online Sepenuh masa Sambilan June 2019 Amerika Syarikat USA Online

Dalam ekonomi global hari ini, kebanyakan cabaran utama yang dihadapi oleh organisasi memerlukan penyelesaian pengkomputeran, daripada mengembangkan pasaran di luar negara untuk menyediakan akses kepada pendidikan di kawasan luar bandar. Pemimpin perniagaan yang paling dicari adalah mereka yang telah menguasai kedua-dua asas Perniagaan dan mencapai tahap kecekapan tinggi dalam teknologi maklumat. Kursus-kursus dalam talian sedang dibangunkan dan diajarkan oleh ahli fakulti yang sama yang mengajar kelas tradisional dalam kelas kursus, dengan itu menjamin kualiti kursus dalam talian adalah sebaik atau lebih baik daripada arahan tradisional dalam kelas. [+]

Mengenai

Dalam ekonomi global hari ini, kebanyakan cabaran utama yang dihadapi oleh organisasi memerlukan penyelesaian pengkomputeran, daripada mengembangkan pasaran di luar negara untuk menyediakan akses kepada pendidikan di kawasan luar bandar. Pemimpin perniagaan yang paling dicari adalah mereka yang telah menguasai kedua-dua asas Perniagaan dan mencapai tahap kecekapan tinggi dalam teknologi maklumat. Kursus-kursus dalam talian sedang dibangunkan dan diajarkan oleh ahli fakulti yang sama yang mengajar kelas tradisional dalam kelas kursus, dengan itu menjamin kualiti kursus dalam talian adalah sebaik atau lebih baik daripada arahan tradisional dalam kelas.

Dalam program ijazah Sarjana Muda, anda akan mempelajari prinsip-prinsip asas perkakasan komputer dan sistem perisian dan bagaimana untuk menerapkannya kepada pengambilan keputusan operasi. Kepekatan dalam Maklumat Penjagaan Kesihatan tersedia.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat Pengurusan

California Intercontinental University
Online September 2019 Amerika Syarikat Irvine

Program Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat Pengurusan (BS MIS) direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menerapkan prinsip dan amalan pengurusan perniagaan dengan pengkhususan dalam sistem maklumat pengurusan. Pelajar yang mengikuti pengkhususan ini akan belajar tentang reka bentuk dan pembangunan perusahaan dan aplikasi, kemahiran pengurusan untuk organisasi teknologi, dan membuat keputusan pengurusan. [+]

Gambaran keseluruhan

Program Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat Pengurusan (BS MIS) direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menerapkan prinsip dan amalan pengurusan perniagaan dengan pengkhususan dalam sistem maklumat pengurusan. Pelajar yang mengikuti pengkhususan ini akan belajar tentang reka bentuk dan pembangunan perusahaan dan aplikasi, kemahiran pengurusan untuk organisasi teknologi, dan membuat keputusan pengurusan.

Program Kecekapan dan Objektif Pembelajaran

Setelah selesai program ini, pelajar akan dapat:

Menunjukkan kemahiran komunikasi lisan dan tulisan yang berkesan.Menunjukkan kemahiran asas dalam pengaturcaraan, pangkalan data, sistem operasi, dan rangkaian.Tentukan pendekatan, alat dan teknik yang sesuai untuk aplikasi dalam tetapan organisasi.Memohon kemahiran pengurusan perisian untuk menguji kualiti produk.Menunjukkan kemahiran untuk mereka bentuk dan membangunkan aplikasi menggunakan Pangkalan Data Relasi, Pembangunan Bersih, dan Alat Pengaturcaraan dan Perkembangan Web.Menunjukkan kemahiran yang berkesan dalam reka bentuk dan pembangunan perusahaan dan aplikasi menggunakan a) Pangkalan Data Relasi, b) Halaman Pelayan Aktif dan c) Alat Pemrograman dan Perkembangan Web.Tunjukkan kepekaan terhadap tanggungjawab profesional dan etika dan menghormati kepelbagaian.Menunjukkan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk organisasi teknologi.Kenal pasti maklumat dan sistem yang diperlukan untuk membuat keputusan pengurusan dalam suasana organisasi.Kursus PenekananIST 433 Pengurusan Pangkalan Data LanjutanPengurusan Projek Sistem Maklumat IST 435IST 439 Pengurusan Sumber PerusahaanIST 446 Keamanan dan Ancaman Internet LanjutanPengurusan Projek IST 450Jadual Kursus... [-]

BSc dalam Pengurusan Gunaan

Grand Canyon University
Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat USA Online

Grand Canyon University Sarjana Muda Sains dalam program Pengurusan Gunaan Grand Canyon University menekankan tingkah laku organisasi, pengurusan perniagaan, kepimpinan pelayan, konsep pemasaran, perakaunan pengurusan dan komunikasi perniagaan lisan dan bertulis yang berkesan yang diperlukan oleh pengurus perniagaan. [+]

Grand Canyon University Sarjana Muda Sains dalam program Pengurusan Gunaan Grand Canyon University menekankan tingkah laku organisasi, pengurusan perniagaan, kepimpinan pelayan, konsep pemasaran, perakaunan pengurusan dan komunikasi perniagaan lisan dan bertulis yang berkesan yang diperlukan oleh pengurus perniagaan.

Program ini menangani tiga domain:

Operasi dan Persekitaran Perniagaan:

Belajar untuk mengukur prestasi kewangan dengan menilai penyata kewangan, menentukan bagaimana merumuskan strategi pemasaran melalui pemasaran dan data pengguna, menemui impak lifecycle pengurusan projek

Analisis Kritikal dan Penyelesaian Masalah:

Menganalisis dan membandingkan kaedah penyelidikan, membangunkan pelan pengumpulan data, menyelesaikan masalah perniagaan dunia dengan menggunakan kemajuan teknologi, menjadi ahli pasukan aktif dan agen perubahan... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Ekonomi

Key West University
Online November 2019 Amerika Syarikat Jacksonville

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang ekonomi direka untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam perniagaan, kerajaan atau dasar awam. Program ini juga menyediakan pelajar dengan asas yang diperlukan untuk melanjutkan pelajaran siswazah dalam bidang Ekonomi. [+]

Objektif Program

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang ekonomi direka untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam perniagaan, kerajaan atau dasar awam. Program ini juga menyediakan pelajar dengan asas yang diperlukan untuk melanjutkan pelajaran siswazah dalam bidang Ekonomi.

Gambaran Keseluruhan Program

Sepanjang program ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Ekonomi, pelajar akan membangunkan pemahaman tentang bagaimana orang, institusi, dan negara-negara membuat dan mengurus sumber yang terhad, membuat pilihan dengan membandingkan kos dan faedah, dan bertindak secara sengaja terhadap pilihan tersebut. Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk menggunakan ekonomi dan ekonometrik untuk menganalisis isu-isu topikal dan pilihan dasar.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Keselamatan Siber

American National University
Online Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online

Serangan siber sedang dilancarkan di seluruh dunia - sama ada di sebuah korporasi, agensi kerajaan, atau sistem komunikasi. Dari perbankan dalam talian ke perdagangan elektronik ke operasi pengangkutan, dunia kita semakin bergantung kepada infrastruktur siber. Mengendalikan sistem perisian dan kawalan yang pelbagai ini terhadap pengguna yang berniat jahat telah menjadi keutamaan negara. [+]

Serangan siber sedang dilancarkan di seluruh dunia - sama ada di sebuah korporasi, agensi kerajaan, atau sistem komunikasi. Dari perbankan dalam talian ke perdagangan elektronik ke operasi pengangkutan, dunia kita semakin bergantung kepada infrastruktur siber. Mengendalikan sistem perisian dan kawalan yang pelbagai ini terhadap pengguna yang berniat jahat telah menjadi keutamaan negara.

Permintaan untuk profesional keselamatan siber tidak pernah lebih besar. Jabatan Tenaga Kerja AS mencatatkan pertumbuhan 22% dalam kerjaya berkaitan keselamatan rangkaian menjelang 2020. Bersedia untuk memenuhi keperluan kritikal ini dan menjamin kerjaya IT anda dengan ijazah Sarjana Muda Sains dalam Keselamatan Siber dari American National University .... [-]


Sarjana Muda dalam Korporat dan Keselamatan Dalam Negeri

Mercy College
Online Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online + 3 lagi

Lindungi infrastruktur negara kita daripada keganasan dan ancaman jenayah yang lain. . . Ketahui apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang yang berkembang dan dinamik memainkan peranan dalam hampir setiap bidang perniagaan dan kerajaan. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Mercy College dalam Pengurusan Korporat dan Keselamatan Dalam Negeri adalah ijazah 4 tahun yang ditawarkan melalui Sekolah Perniagaan. Ia adalah ijazah sarjana muda yang pertama, yang direka untuk menyediakan latar belakang komprehensif untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya pengurusan profesional di sektor swasta atau awam di mana kemahiran perniagaan dan keselamatan wujud bersama.

Ijazah BS di Korporat dan Pengurusan Keselamatan Dalam Negeri menawarkan pelajar gelaran yang paling canggih: satu yang bercakap kepada peranan yang semakin berkembang dan dinamik yang kini dimainkan oleh keselamatan dalam setiap perniagaan dan kerjaya kerajaan.

Fakta Ringkas Keselamatan Korporat dan Tanah AirKursus yang memberi tumpuan kepada Sistem Pengurusan Insiden Kebangsaan (NIMS)Penekanan terhadap pembinaan pasukan dalam suasana yang dinamikMagang dengan agensi yang mengamankan negaraDapatkan ijazah pelbagai disiplin dengan mengambil kursus dalam bidang perniagaan dan konsep keselamatanHasil Program... [-]

Sarjana Muda Sains (Sains Fizikal)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Sepenuh masa Sambilan February 2019 Australia Australia Online + 1 lagi

Suka belajar lebih banyak tentang alam semesta? Fizik mendedahkan undang-undang semula jadi di tempat kerja di dunia kita setiap hari dan di seluruh alam semesta, dan mengajar kita prinsip-prinsip asas yang menyokong sains dan teknologi moden. Sarjana Sains (Sains Fizikal) direka untuk mereka yang mahukan pengetahuan saintifik dan kemahiran yang luas dan tahan lama. [+]

Program gelar fizikal dalam fizik

Suka belajar lebih banyak tentang alam semesta? Fizik mendedahkan undang-undang semula jadi di tempat kerja di dunia kita setiap hari dan di seluruh alam semesta, dan mengajar kita prinsip-prinsip asas yang menyokong sains dan teknologi moden. Sarjana Sains (Sains Fizikal) direka untuk mereka yang mahukan pengetahuan saintifik dan kemahiran yang luas dan tahan lama. Tawaran kursus terdiri daripada fizik am untuk astronomi, klimatologi, fizik perubatan dan pelbagai pilihan. Mereka yang menuntut ilmu astronomi juga mempunyai peluang untuk mengalami pemerhatian astronomi dengan tangan dan jauh menggunakan teleskop moden.

Hasil kerjaya

Jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam sains, teknologi atau pendidikan, belajar dengan kami. Graduan ijazah ini akan dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membantu mempersiapkan mereka untuk bekerja sebagai saintis, dengan pelbagai pilihan kerjaya termasuk pendidikan, astronomi, klimatologi, penyelidikan dan jangkauan sains, dan dengan bakal majikan termasuk kerajaan, universiti , atau industri. Ijazah ini juga menyediakan asas untuk kajian pascasiswazah dalam fizik dan bidang yang berkaitan.... [-]


Psikologi Perniagaan BSc (Kepujian)

University of Essex Online
Online Sambilan 48  Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

Melangkah lebih dekat dengan peranan impian itu dan meningkatkan prospek kerjaya anda dengan program online yang menarik dan menginspirasi ini. Mencampur bidang psikologi dan perniagaan, anda akan menikmati meneroka pelbagai topik sambil juga membangunkan pemahaman anda tentang teori teras. [+]

Psikologi Perniagaan BSc (Kepujian)

Ambil pandangan mendalam di dunia psikologi perniagaan yang menarik dengan program sarjana * ini. Berfokus pada situasi kehidupan sebenar anda akan mendapat pemahaman tentang tingkah laku psikologi orang dalam konteks perniagaan atau organisasi. Kursus ini akan membolehkan anda melibatkan diri dalam pelbagai topik unik dan menarik termasuk perkembangan psikologi melalui jangka hayat, kepimpinan dan pasukan pengurusan, serta perbezaan individu, emosi dan tingkah laku.

Anda akan belajar menerapkan pengetahuan minda dan tingkah laku manusia untuk menyiasat fungsi perniagaan asas, serta mengamalkan teori psikologi teras untuk memahami perubahan organisasi, kepimpinan yang berkesan, pengambilan dan pemilihan, dan membuat keputusan korporat. Kursus kami melibatkan pelbagai kecekapan teknikal yang boleh digunakan segera ke dunia nyata, menjadikan anda aset untuk mana-mana pasukan atau majikan.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA)

William Howard Taft University
Online Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat USA Online Denver + 1 lagi

Dalam talian Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA) Program Siap Ijazah adalah program ijazah sarjana kajian bebas yang diarahkan. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA)

Gambaran Keseluruhan

Dalam talian Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA) Program Siap Ijazah adalah program ijazah sarjana kajian bebas yang diarahkan. Ia direka untuk memberi manfaat kepada pelajar-pelajar yang telah memperoleh sekurang-kurangnya 60 kredit Semester (atau Ijazah Associates) daripada institusi sewajarnya bertauliah.

Matlamat keseluruhan Program ini adalah untuk membangunkan profesional perniagaan berpendidikan. Ini dapat dicapai melalui pembentangan kemahiran teknikal dan interpersonal yang diperlukan untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan dalam perniagaan, atau pengusaha perniagaan bebas.... [-]


Bsc (Kepujian) dalam bidang perakaunan

Botho University
Online Sepenuh masa 54  February 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 lagi

Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Kepujian dalam Perakaunan disasarkan kepada mereka yang ingin memasuki sektor perakaunan, sektor perbankan komersial, sektor pelaburan, syarikat-syarikat sektor awam atau firma perakaunan. program ini membangunkan pemahaman perakaunan dengan cukai, audit, jaminan, perdagangan, industri, kewangan, pengurusan strategik, dan lain-lain [+]

Yang Sarjana Muda Sains dengan Kepujian dalam Perakaunan disasarkan kepada mereka yang ingin memasuki sektor perakaunan, sektor perbankan komersial, sektor pelaburan, syarikat-syarikat sektor awam atau firma perakaunan. program ini membangunkan pemahaman perakaunan dengan cukai, audit, jaminan, perdagangan, industri, kewangan, pengurusan strategik, dan lain-lain Pelbagai jawatan kerjaya yang terdapat di pasaran yang berkenaan Accountants (Kanan dan Ketua), Juruaudit (Kanan), pendidik, Percukaian, Pengurus Audit, Ketua Pengurus Kewangan, Ketua Pegawai Kewangan, Akaun Consultants, Manager Tahap Kanan, Teller, dan lain-lain

Butiran Program: Program ini terdiri daripada teras (diperlukan) dan elektif modul seperti yang dinyatakan di bawah. Beberapa modul mungkin mempunyai pra-syarat (iaitu mungkin memerlukan pelajar lulus modul lain atau set modul pertama). Beberapa modul mungkin bersama-syarat (iaitu modul tersebut perlu diambil bersama-sama). Bilangan pada akhir modul dalam kurungan menunjukkan beban kredit modul. 1 kredit bersamaan dengan 10 jam pembelajaran (berpandu, dalam kelas bebas digabungkan); oleh itu modul 10 kredit memerlukan secara purata 100 jam belajar dari pelajar.... [-]


Bsc dalam teknologi maklumat komputer

Northern Arizona University
Online Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Flagstaff + 1 lagi

Program ini direka bentuk untuk menyediakan kemahiran asas untuk pembelajaran berterusan dan menyesuaikan diri dengan persekitaran teknologi maklumat yang pesat berubah. Program ini juga termasuk berasaskan kompetensi dan tangan-on modul pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran perniagaan yang diperolehi. Bahagian kurikulum direka sekitar pensijilan yang sangat bernilai. Pelajar juga akan meningkatkan kemahiran IT mereka dengan kemahiran perniagaan sosial, lisan dan budaya yang dituntut oleh persekitaran kerja hari ini. [+]

Program ini direka bentuk untuk menyediakan kemahiran asas untuk pembelajaran berterusan dan menyesuaikan diri dengan persekitaran teknologi maklumat yang pesat berubah. Program ini juga termasuk berasaskan kompetensi dan tangan-on modul pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran perniagaan yang diperolehi. Bahagian kurikulum direka sekitar pensijilan yang sangat bernilai. Pelajar juga akan meningkatkan kemahiran IT mereka dengan kemahiran perniagaan sosial, lisan dan budaya yang dituntut oleh persekitaran kerja hari ini.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer Teknologi Maklumat?

utama ini dirancang untuk pelajar yang berminat dalam memulakan kerjaya baru atau memajukan satu arus dalam bidang teknologi maklumat. Program ini menyediakan pelajar dengan pengalaman hands-on dalam teknologi terkini, kemahiran dan pengetahuan ke arah pensijilan IT biasa, dan komunikasi dan perniagaan kemahiran yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya.... [-]