Filter
BSc
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan 2019

Sarjana Muda Sains adalah ijazah yang diperolehi oleh pelajar yang telah menyiapkan satu set kursus dalam bidang pengajian tertentu. Apabila diambil dalam talian, kursus-kursus yang mungkin kadang-kadang siap pada kadar pelajar. Purata masa untuk melengkapkan ijazah ini adalah empat tahun.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan? ijazah ini boleh menjadi sangat fleksibel, bukan sahaja dalam kurikulum, tetapi dalam jenis pekerjaan yang graduan boleh layak untuk. Pelajar mungkin boleh memilih daripada program ijazah yang pakar dalam bidang perakaunan, pengurusan, perniagaan antarabangsa, kewangan atau sumber manusia, antara lain. Kelas boleh termasuk pengenalan kepada perniagaan, bagaimana untuk membiayai perniagaan baru, makroekonomi dan mikroekonomi, kepimpinan dan banyak lagi. Walaupun sesetengah graduan akan memasuki tenaga kerja, yang lain boleh memilih untuk mengikuti ijazah yang lebih tinggi.

Selain belajar kurikulum yang luas, manfaat ini jenis ijazah boleh membuat graduan mendapat kerja.Dengan mengkaji, menyiapkan projek dan lulus ujian dalam talian, pelajar boleh membangunkan kemahiran organisasi yang kuat.

Bergantung kepada institusi di mana satu mendaftarkan diri, kos kewangan boleh berbeza-beza agak. Walaupun tuisyen, buku dan bayaran mungkin sama dengan kursus yang sama diambil di kampus, pelajar boleh menjimatkan wang dengan belajar dari rumah dan bukannya bergerak ke bandar baru atau berulang-alik setiap hari.

pilihan kerjaya untuk graduan dengan ijazah ini boleh menjadi banyak. ijazah perniagaan adalah dianggap berharga dalam hampir setiap industri, termasuk kewangan, runcit, borong, penjagaan kesihatan dan pendidikan swasta. majikan yang berpotensi mungkin syarikat-syarikat besar atau perniagaan kecil yang terletak di seluruh negara dan di seluruh dunia. Pekerjaan yang siswazah boleh memohon termasuk pengurusan, jualan, pemasaran, perakaunan, pembangunan produk dan anggota bersekutu.

Oleh mendaftar dalam program ijazah kolej dalam talian, anda boleh berada di jalan kepada kerjaya baru.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

4 Hasil dalam Perniagaan

Keystone College Online

Mengimbangi tuntutan kerjaya dan keluarga boleh mencabar. Pada Keystone College kami percaya matlamat anda boleh dicapai dengan mendapat ijazah anda dalam talian. Pelajar ... [+]

Mengimbangi tuntutan kerjaya dan keluarga boleh mencabar. Pada Keystone College kami percaya matlamat anda boleh dicapai dengan mendapat ijazah anda dalam talian. Pelajar mendapat talian ijazah mereka di perniagaan, diambil semasa tradisional 15 minggu semester, akan mendapat kemahiran yang penting dan mendalam pemahaman perniagaan, dengan tumpuan dalam Kewangan atau Pengurusan Sumber Manusia.

Pilih Minor

kecil terdiri daripada sekurang-kurangnya 18 kredit di dalam sesuatu bidang dan memerlukan satu kursus 100 peringkat dan dua kursus 300- dan / atau 400 peringkat. Bakinya boleh dipilih dari penawaran kursus disiplin semasa di mana-mana peringkat dan ditentukan oleh pelajar dan penasihat akademik.... [-]

Amerika Syarikat La Plume
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School Online

Industri hiburan didorong bukan hanya oleh kreativiti, tetapi juga oleh kepimpinan dan strategi. Program dalam talian kami memperkenalkan anda kepada persekitaran yang be ... [+]

Industri hiburan didorong bukan hanya oleh kreativiti, tetapi juga oleh kepimpinan dan strategi. Program dalam talian kami memperkenalkan anda kepada persekitaran yang berasaskan projek yang profesional, yang direka untuk memberikan gambaran tentang kerja dalaman perniagaan hiburan.

Program ijazah Sarjana Muda Perniagaan Hiburan Program ijazah kredit 120 jam semester yang disampaikan 100% secara dalam talian melalui Sistem Pengurusan Pembelajaran yang unik (LMS) kami-sebuah platform berasaskan web yang selamat yang menggunakan teknologi multimedia moden dan boleh diakses 24 jam sehari melalui internet. Pelajar dalam talian menggunakan sistem ini untuk melihat kandungan video, menerima dan menyerahkan kerja dan tugasan projek, mengambil ujian dan kuiz, berkomunikasi dengan jurulatih dan rakan sekelas, dan mengkaji semula gred dan kemajuan kursus. Persekitaran pembelajaran dalam talian kami menggunakan gabungan media interaktif dan berasaskan web untuk mencipta pelbagai bahan pengajaran dalam menyokong aktiviti pembelajaran dinamik, kendiri dan kolaboratif. Aktiviti ini dapat menyediakan pelajar dengan pelbagai pilihan pembelajaran dan mempromosikan kerjasama yang lebih bermakna antara pelajar dan pengajar... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kansas State University Global Campus

... [+]

Semua pelajar mesti memenuhi keperluan umum K-Negeri sebagai tambahan kepada keperluan Core Business dan keperluan Pentadbiran Perniagaan Am.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Dapatkan BS dalam Pentadbiran Perniagaan dan dapatkan pengalaman dunia nyata Belajar dari pemimpin industri yang memahami komponen teori perniagaan dan mempunyai pengalam ... [+]

Sekiranya perniagaan adalah enjin masyarakat, Mercy College boleh meletakkan anda di kerusi pemandu. Kami akan menyediakan anda untuk kerja-kerja perniagaan yang rumit dan bagaimana ia berkaitan dengan alam sekitar. Dan membantu anda merancang, mengatur, memimpin dan mengawal arahan yang akan diambil oleh organisasi anda. Ketika datang ke fakulti, Mercy menonjol. Anda akan mendapat manfaat daripada kedua-dua pemimpin dalam pengajar yang sangat dihormati perniagaan. Kesemua mereka bukan sahaja mempunyai pemahaman yang kuat tentang komponen teori institusi perniagaan hari ini tetapi juga profesional yang berpengalaman dengan pengalaman bertahun-tahun. Program dalam perniagaan dan perakaunan ditawarkan di tiga peringkat: Sarjana, Sarjana, dan Sarjana.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu