close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa 2021

Apabila menimbangkan pilihan untuk kelayakan ijazah, bakal pelajar sibuk mungkin tertarik kepada kebebasan dan fleksibiliti format dalam talian. A BSc diperolehi talian sering lebih mudah untuk menyesuaikan diri dengan penjadualan atau kebimbangan logistik daripada satu diperolehi di kampus universiti fizikal. Apakah yang dimaksudkan dengan talian BSc dalam Perniagaan Antarabangsa? Sebagai teras… Baca lebih lanjut

Apabila menimbangkan pilihan untuk kelayakan ijazah, bakal pelajar sibuk mungkin tertarik kepada kebebasan dan fleksibiliti format dalam talian. A BSc diperolehi talian sering lebih mudah untuk menyesuaikan diri dengan penjadualan atau kebimbangan logistik daripada satu diperolehi di kampus universiti fizikal.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian BSc dalam Perniagaan Antarabangsa? Sebagai teras kepada pengalaman mereka, pelajar mungkin mengharapkan untuk menghadapi kursus dalam undang-undang antarabangsa dan dasar perdagangan serta perkapalan dan logistik. kursus perniagaan am boleh termasuk ekonomi, kewangan, teori organisasi dan pengurusan. Untuk memenuhi keperluan umum bagi ijazah sarjana muda, satu sering perlu mengambil kelas tambahan dalam bidang kemanusiaan dan sains. Secara keseluruhan, memperolehi ijazah ini perlu biasanya mengambil masa tiga hingga empat tahun.

perniagaan antarabangsa ialah kebimbangan ramai organisasi yang berbeza, walaupun majoriti operasi mereka dilakukan dalam negara.Terdapat sering majikan mencari individu yang boleh menyelesaikan masalah-masalah ini program ijazah cuba untuk menangani.

Biasanya ada banyak kursus dalam perniagaan antarabangsa, dan harga berbeza-beza mengikut lokasi institusi serta reputasi dan kelayakan fakulti. Sepenuhnya menyiasat kos tuisyen bagi setiap pilihan sebelum memilih program kegemaran anda.

Seorang pembantu pembelian di sebuah jabatan merchandising adalah kedudukan peringkat kemasukan mungkin seorang graduan perniagaan antarabangsa. Dengan peningkatan globalisasi, talian bekalan tersebar di seluruh dunia, yang memerlukan kepakaran dan pemahaman budaya bagi pengurusan yang cekap. Graduan yang juga mempunyai pengalaman profesional mungkin mendapati diri mereka dalam kedudukan jualan global. Ejen-ejen ini akan mewakili produk atau perkhidmatan syarikat kepada pelanggan yang berpotensi di seluruh dunia.

Adakah anda bersedia untuk mendapatkan kepala bermula pada matlamat pendidikan dan kerjaya anda?Mencari tempat kursus yang boleh diterima mungkin memerlukan sedikit usaha di pihak anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Paris, Perancis +3 Lagi

Menjadi eksekutif perniagaan antarabangsa. Manfaatkan peluang unik ini untuk merasai sendiri sifat global dan kepelbagaian budaya perniagaan hari ini.

Menjadi eksekutif perniagaan antarabangsa. Manfaatkan peluang unik ini untuk merasai sendiri sifat global dan kepelbagaian budaya perniagaan hari ini. -
BSc
Sepenuh Masa
40 bulan
English
Online
 
Mercy College
Dobbs Ferry, Amerika Syarikat +4 Lagi

Buat markah anda di pasaran global. Membangunkan asas yang anda perlukan untuk memahami perniagaan antarabangsa serta kepelbagaian politik dan budaya.

Buat markah anda di pasaran global. Membangunkan asas yang anda perlukan untuk memahami perniagaan antarabangsa serta kepelbagaian politik dan budaya. -
BSc
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Sep 2021
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini