close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa 2021

Menerima Ijazah Sarjana Muda Sains, atau ijazah BSc, adalah langkah pertama yang penting untuk pelbagai pelajar yang ingin menggunakan analisis dan kaedah berasaskan secara empirik lain dalam kerjaya mereka yang terakhir. Individu menamatkan pengajian dalam jenis ini program sering pergi untuk mengejar ijazah lanjutan. Apakah yang dimaksudkan dengan talian BSc dalam Pengurusan Perniagaan Antarab… Baca lebih lanjut

Menerima Ijazah Sarjana Muda Sains, atau ijazah BSc, adalah langkah pertama yang penting untuk pelbagai pelajar yang ingin menggunakan analisis dan kaedah berasaskan secara empirik lain dalam kerjaya mereka yang terakhir. Individu menamatkan pengajian dalam jenis ini program sering pergi untuk mengejar ijazah lanjutan.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian BSc dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa? Ini ijazah sarjana muda menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis jawatan pentadbiran yang memerlukan perspektif pasaran global. Topik kajian mungkin termasuk pengurusan operasi, kewangan perniagaan, dan amalan terbaik bagi jabatan-jabatan sumber manusia. Individu juga mungkin boleh mendaftar dalam kursus elektif mengikut bidang yang mereka minat. Bergantung kepada program yang dipilih, kursus pilihan mungkin termasuk mata pelajaran seperti sains pengurusan, komunikasi pemasaran, undang-undang perniagaan dan pentadbiran sistem maklumat.

Individu yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa belajar tentang perakaunan, kewangan, dan pengurusan, yang merupakan kemahiran yang akan memberi manfaat kepada pelajar kedua-dua profesional dan peribadi. Kemahiran ini juga boleh menjadikan mereka lebih dipasarkan, yang sering membawa kepada peningkatan gaji.

perbelanjaan dan masa yang diperlukan untuk melengkapkan talian BSc yang dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa berbeza-beza secara meluas bergantung kepada program ini dan sama ada pelajar boleh komited untuk sepenuh masa atau jadual sambilan.

Individu yang mendapatkan ijazah pengurusan perniagaan antarabangsa boleh menggunakan pengetahuan perniagaan global mereka untuk mengejar kerjaya di rumah atau di luar negara. Selain itu, pelajar-pelajar dengan skop yang lebih luas kajian sering menonjol sebagai calon baik untuk jawatan-jawatan yang perlu merapatkan jurang antara budaya lain. Contoh khusus jawatan mungkin termasuk pengurus kewangan operasi, pengurus runcit, penyelaras acara, pakar rangkaian, dan peguam perdagangan antarabangsa.

Jika anda berminat untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, ia adalah idea yang baik untuk penyelidikan persembahan dalam talian, yang membolehkan pelajar bekerjasama dengan institusi di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Key West University
Jacksonville, Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Pengurusan menyediakan pelajar dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya membina kerjaya dalam pelbag ... +

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Pengurusan menyediakan pelajar dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya membina kerjaya dalam pelbagai persekitaran perniagaan. -
BSc
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini