Filter
BSc
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Operasi 2019/2020

Sarjana Muda Sains adalah ijazah empat tahun yang boleh diperolehi melalui kolej dan universiti. Memperoleh ijazah sarjana muda, seperti Sarjana Muda Sains, boleh membantu pelajar meningkatkan pengalaman kerja dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk mencari kerjaya yang mahir dengan pampasan yang baik.

pengurusan operasi adalah satu bidang pelbagai disiplin yang menggabungkan logistik perniagaan dengan unsur-unsur pengurusan rantaian bekalan. Mereka dalam pengurusan operasi taktik program pengajian bertujuan untuk membantu meningkatkan kecekapan syarikat di samping memelihara sumber-sumber perniagaan.

Online Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Operasi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengurusan Operasi

Oakland City University

Mewujudkan peluang dan memainkan peranan yang tidak ternilai dalam mana-mana organisasi yang mempunyai ijazah dalam talian dalam Pengurusan Operasi daripada Oakland City ... [+]

Mewujudkan peluang dan memainkan peranan yang tidak ternilai dalam mana-mana organisasi yang mempunyai ijazah dalam talian dalam Pengurusan Operasi daripada Oakland City University. Dalam masa yang apabila perniagaan dan etika peribadi anda lebih penting daripada sebelumnya, Arahan berasaskan agama program ini menyediakan membolehkan graduan untuk melaksanakan dengan moral yang teguh, memastikan bahawa perniagaan mendapat manfaat daripada perkhidmatan mereka beroperasi dengan standard tertinggi.

Dengan melengkapkan pelajar dengan teknik dan amalan terbaik yang memupuk peningkatan organisasi yang berterusan, program Operasi ijazah Pengurusan talian Ocu ini menghasilkan profesional yang berjaya dalam semua industri. Jika anda ingin menjadi organisasi sumber bergantung kepada untuk kemampanan jangka panjang, program ijazah Pengurus Operasi kami akan membawa anda ke sana.... [-]

Amerika Syarikat Oakland City
Pendaftaran Terbuka
English
120 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu