close

Penapis

Lihat Hasil

Online Sarjana Muda Sains dalam Pengajaran 2021

Sarjana Sains, selalunya disingkat BSc atau BS, adalah ijazah sarjana muda yang biasanya diselesaikan dalam tempoh empat tahun. Sebuah BSc dalam bidang tertentu sering melihat sisi analitik subjek itu. Apakah BSc dalam Pengajaran? Ijazah ini bagus untuk sesiapa yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai subjek dan penggunaannya dalam akademik. Biasanya terdapat dua matlamat semasa pro… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains, selalunya disingkat BSc atau BS, adalah ijazah sarjana muda yang biasanya diselesaikan dalam tempoh empat tahun. Sebuah BSc dalam bidang tertentu sering melihat sisi analitik subjek itu.

Apakah BSc dalam Pengajaran? Ijazah ini bagus untuk sesiapa yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai subjek dan penggunaannya dalam akademik. Biasanya terdapat dua matlamat semasa program ini: penguasaan satu atau lebih mata pelajaran dan pemahaman tentang bagaimana pelajar belajar agar menjadi guru yang lebih baik. Sebagai Sarjana Muda Sains, terdapat juga banyak tumpuan pada teori pengajaran, seperti hasil penyelidikan yang melibatkan penggunaan teknologi di bilik darjah dan bagaimana untuk menjalin hubungan dengan pelajar yang bermasalah.

Tiga kemahiran yang anda dapati semasa program ijazah ini termasuk komunikasi, empati dan organisasi. Komunikasi dan empati sangat berguna dalam situasi sosial sehari-hari, sementara organisasi berguna untuk menjimatkan masa anda.

Kos ijazah sarjana dalam pengajaran berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang anda hadiri. Sesetengah kos yang anda perlukan untuk belanjawan ialah tuisyen, buku dan yuran kursus. Sekiranya anda berpindah ke kawasan baru, periksa kos sara hidup tempatan untuk memaklumkan lebih lanjut anggaran anda.

Dengan BSc dalam Pengajaran, terdapat banyak kerjaya dalam akademik yang anda layak. Yang paling ketara ialah pengajaran dan tunjuk ajar, sama ada di institusi awam atau swasta. Bujang juga merupakan titik permulaan yang baik jika anda mahukan kerjaya dalam pendidikan tinggi dan ingin mengejar master atau PhD. Kerajaan dan perniagaan juga menyewa graduan dengan ijazah ini. Sesetengah tajuk pekerjaan bukan pengajaran untuk mencari termasuk editor buku teks, perunding pendidikan dan penulis kurikulum.

Anda boleh menemui BSc dalam Pengajaran di banyak sekolah di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Florida Christian University
Orlando, Amerika Syarikat

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan dan tingkah laku pendidikan. Program ini meneroka isu dan trend pendidikan semasa dalam persekitaran sekolah swasta dan awam har ... +

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan dan tingkah laku pendidikan. Program ini meneroka isu dan trend pendidikan semasa dalam persekitaran sekolah swasta dan awam hari ini dan menyediakan pengalaman praktikal dalam perancangan bilik darjah dan membuat rancangan pelajaran. -
BSc
Sepenuh Masa
3 - 4 tahun
Portuguese (Brazil)
Online