Mengenai

Dalam ekonomi global hari ini, kebanyakan cabaran utama yang dihadapi oleh organisasi memerlukan penyelesaian pengkomputeran, daripada mengembangkan pasaran di luar negara untuk menyediakan akses kepada pendidikan di kawasan luar bandar. Pemimpin perniagaan yang paling dicari adalah mereka yang telah menguasai kedua-dua asas Perniagaan dan mencapai tahap kecekapan tinggi dalam teknologi maklumat. Kursus-kursus dalam talian sedang dibangunkan dan diajarkan oleh ahli fakulti yang sama yang mengajar kelas tradisional dalam kelas kursus, dengan itu menjamin kualiti kursus dalam talian adalah sebaik atau lebih baik daripada arahan tradisional dalam kelas.

Dalam program ijazah Sarjana Muda, anda akan mempelajari prinsip-prinsip asas perkakasan komputer dan sistem perisian dan bagaimana untuk menerapkannya kepada pengambilan keputusan operasi. Kepekatan dalam Maklumat Penjagaan Kesihatan tersedia.

Program MIS melalui Kolej Perniagaan dan Pengurusan telah diakreditasi oleh Persatuan untuk Memajukan Sekolah-sekolah Perniagaan Antarabangsa. Hanya 10% kolej perniagaan di dunia yang menerima perbezaan tersebut.

Sarjana Muda Sains Kurikulum

Keperluan asas:

Semua jurusan di Kolej Perniagaan dan Pengurusan memerlukan pengetahuan asas dalam perakaunan, ekonomi, matematik, dan statistik.

Core College

Inti kolej diperlukan untuk semua mahasiswa dalam Kolej Perniagaan dan Pengurusan. Konsep-konsep kelas ini termasuk Pengurusan Kewangan, Pemasaran, Pengurusan Operasi, Tingkah Laku Organisasi, Pengurusan Sistem Maklumat, dan Pengurusan Strategik.

Keperluan ijazah MIS

Sarjana dalam Sistem Pengurusan Maklumat kurikulum direka untuk menyediakan pelajar dengan rangka kerja dan metodologi analisis dan praktikal untuk menganalisis, merekabentuk, melaksanakan dan mengurus sistem maklumat yang rumit dalam struktur organisasi kontemporari. Pelajar yang menamatkan program ini menerima pengetahuan teknikal dan organisasi yang membolehkan mereka menggunakan strategi analisis sistem yang boleh digunakan dalam pelbagai organisasi profesional.

University of Illinois Springfield juga menawarkan Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat Pengurusan. Program Ijazah Sarjana memberi tumpuan kepada segala-galanya daripada mengimbangi kepakaran teknikal dengan pengetahuan asas perniagaan dalam aplikasi teknologi maklumat untuk menyelesaikan masalah.

Laluan Kerjaya

 • Penganalisa perniagaan
 • Perkakasan
 • Penganalisis Sistem Komputer
 • Penganalisis Sistem Rangkaian
 • Pengarah Pengurusan Rekod
 • Pengarah Sistem Pengedaran
 • Penganalisis Komunikasi Data
 • Pakar Sokongan Komputer
 • Pemaju Web
 • Jurutera Keselamatan
 • Arkitek pangkalan data
 • Juruaudit IT

Kami juga menawarkan Sarjana dalam Sistem Maklumat Pengurusan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh University of Illinois Springfield »

Tarikh Akhir Kemaskini October 14, 2018
Kursus ini Online
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date