Filter
BBA
Secara: Semua

Terbaik Online BBA dalam Perniagaan 2019/2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah program akademik yang boleh diperolehi dalam kira-kira tiga hingga empat tahun sepenuh masa persekolahan. Pelajar yang melengkapkan BBA mungkin lebih bersedia untuk menghadapi cabaran dan rintangan yang akan mereka hadapi dalam dunia korporat, dan penyediaan ini boleh membawa kepada peluang profesional yang lebih besar.

Apakah yang dimaksudkan dengan talian BBA dalam Perniagaan? ijazah ini sering menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan pengalaman yang mereka perlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan yang berkebolehan dan mahir. Kursus dalam program ini boleh termasuk kewangan korporat, statistik perniagaan, gelagat pengguna, pengiklanan, tingkah laku organisasi, dan prinsip-prinsip pelaburan. Kursus-kursus ini dapat membantu pelajar lebih memahami persekitaran korporat, perdagangan bebas, dan ekonomi. Dengan program ijazah dalam talian, pelajar mempunyai keupayaan untuk menyiapkan kerja kursus mereka, menonton kuliah, mengambil ujian, dan mengambil bahagian dalam perbincangan kelas sepenuhnya dalam talian menggunakan internet dan alat-alat digital yang lain.

Pelajar yang mendapat BBA dalam Perniagaan boleh meningkatkan kemahiran mereka dalam organisasi, kepimpinan, dan pemikiran kritikal. Satu lagi faedah potensi ijazah ini adalah satu pengetahuan yang dipertingkatkan perdagangan dan perniagaan yang penting untuk kejayaan dalam dunia perniagaan.

Kos untuk menerima Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan berbeza-beza bergantung kepada sekolah dan juga program-program pendidikan yang khusus yang ditawarkan. Pelajar pada umumnya dijangka penyelidikan teliti program yang mereka pilih bagi memastikan ia selaras dengan matlamat akademik mereka.

Individu yang memperoleh BBA dalam perniagaan sering dalam permintaan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan, perdagangan dan perdagangan, pendidikan, runcit, kerajaan, dan organisasi bukan keuntungan. kerjaya yang sesuai untuk graduan termasuk perakaunan, sumber manusia, penganalisis penyelidikan data, pengurus pejabat perniagaan, penganalisis bajet, pengurus pemasaran, atau pengurus projek.Dengan rasa perniagaan mereka lebih baik, beberapa graduan juga boleh memilih untuk mengambil lebih banyak laluan yang keusahawanan dan bekerja untuk diri mereka sendiri.

Memperoleh BBA merupakan satu matlamat pendidikan yang boleh membantu pelajar mencapai cita-cita peribadi dan profesional mereka. Untuk bermula pada tahap anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Perniagaan

Mount Mercy University Online

Pusat perniagaan dalam talian Mount Mercy membolehkan para pelajar memasangkan konstribusi teori dengan pengalaman dunia praktikal di luar kelas untuk pengalaman pendidik ... [+]

BBA ONLINE: PERNIAGAAN

Pusat perniagaan dalam talian Mount Mercy membolehkan para pelajar memasangkan konstribusi teori dengan pengalaman dunia praktikal di luar kelas untuk pengalaman pendidikan yang berkualiti tinggi dan menyeluruh.

Graduan program ini akan belajar untuk:

Gunakan pendekatan penaakulan etika untuk menilai situasi dan memahami peranan pemimpin dalam membuat keputusan etikaMempunyai pengetahuan tentang terminologi dan konsep perniagaan terasMenggunakan kemahiran berfikir / menyelesaikan masalah dalam menganalisis situasi perniagaan dan membuat cadangan dan keputusanDapat menganalisis industri menggunakan lima gaya pasukan PorterBerkomunikasi dengan berkesanMengendalikan analisis SWOT yang komprehensif menggunakan sumber luaran dan dalaman yang bersesuaianMembangunkan strategi yang sesuai untuk data yang dikumpul untuk perancangan strategikFormat Kursus... [-]
Amerika Syarikat Cedar Rapids
Permintaan Maklumat
English
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu