close

Penapis

Lihat Hasil

Online BBA dalam Pelancongan 2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah ijazah yang boleh disiapkan dalam tempoh tiga hingga empat tahun jika tidak mempunyai pendidikan sebelumnya telah diperolehi. Pelajar yang mengikuti jenis ini ijazah sering ingin memulakan kerjaya dalam pentadbiran perniagaan atau perdagangan. Apakah yang dimaksudkan dengan BBA Online Pelancongan? Pelajar yang mengambil bahagian dalam program ini… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah ijazah yang boleh disiapkan dalam tempoh tiga hingga empat tahun jika tidak mempunyai pendidikan sebelumnya telah diperolehi. Pelajar yang mengikuti jenis ini ijazah sering ingin memulakan kerjaya dalam pentadbiran perniagaan atau perdagangan.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA Online Pelancongan? Pelajar yang mengambil bahagian dalam program ini dilatih untuk mempunyai kemahiran profesional yang diperlukan untuk meneruskan apa-apa bilangan kerjaya dalam industri hospitaliti. Biasanya, kurikulum akan merangkumi kursus teori dan latihan praktikal dan latihan. Pelajar boleh menikmati kurikulum yang disesuaikan dengan minat dan pengkhususan mereka. peserta program juga boleh belajar bagaimana untuk mengemudi isu-isu kepelbagaian dalam industri.

Pelajar yang mengambil bahagian dalam program ini biasanya mendapatkan kemahiran yang akan membantu mereka untuk memulakan kerjaya mereka. A BBA Pelancongan boleh membantu peserta mengembangkan kemahiran dalam komunikasi yang berkesan. Ini juga dengan komunikasi lisan dan bertulis.Program ini juga dapat meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah seseorang dan membantu mereka membangunkan kemahiran interpersonal yang kuat.

Individu perlu ingat bahawa setiap institusi menetapkan kos masing-masing. tuisyen ini akan berbeza mengikut sekolah dan panjang program.

Industri pelancongan dan hospitaliti adalah satu yang luas. Terdapat banyak pengkhususan yang berbeza dan pelbagai pilihan kerjaya yang ada. Sebagai contoh, sesetengah peserta boleh pergi untuk bekerja sendiri. Sesetengah pelajar memilih untuk memulakan syarikat agensi pelancongan atau pemandu pelancong mereka sendiri. Terdapat juga orang-orang yang boleh memilih untuk menjadi seorang perancang acara bebas. kerjaya lain termasuk bekerja untuk agensi pelancongan mampan atau sebagai wakil percutian.

An BBA talian Pelancongan boleh dicari dari keselesaan rumah pelajar sendiri. Selain itu, sekolah antarabangsa boleh menghadiri tanpa perlu pergi.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Switzerland

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Er ... +

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS. Pelajar dilengkapi dengan pelancongan yang berguna dan peristiwa pengetahuan untuk memasuki pasaran ini dan menyumbang secara berkesan dan cekap kepada organisasi di dalam bidang ini. Ijazah Sarjana Muda (Ebba) Pelancongan dan Acara program pengajian Pengurusan Antarabangsa adalah berguna untuk pelajar mencari kemahiran pengurusan yang lebih dalam bidang ini. Tempoh tesis: 12000 perkataan (pelajar dibenarkan mempunyai 10% lebih kurang.) Tempoh: 4-8 bulan (purata 6 bulan) Yuran: 2900 Euro (hanya untuk pelajar ABMS yang menamatkan program Sarjana Muda). Jika anda tidak mahu melakukan tesis, anda akan diberikan bukan kepujian-Sarjana Muda Eksekutif. -
BBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Online
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Switzerland

Menjelang 2017 hotel dan pelancongan industri dijangka menjana 262.000.000 pekerjaan, lebih kurang. 1 dalam setiap 10 pekerjaan di seluruh dunia.

Menjelang 2017 hotel dan pelancongan industri dijangka menjana 262.000.000 pekerjaan, lebih kurang. 1 dalam setiap 10 pekerjaan di seluruh dunia. -
BBA
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini