Online BBA di Emiriah Arab Bersatu

Terbaik Online BBA di Emiriah Arab Bersatu

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah ijazah sarjana muda yang boleh diperolehi dalam tempoh tiga hingga empat tahun. Dengan mendapatkan BBA, pelajar boleh mendapat pemikiran kritikal, pengurusan masa, dan kemahiran kepimpinan mereka perlu menjadi aset kepada mana-mana tempat kerja.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Online BBA di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut

BBA

WINC offers London Metropolitan University Programmes Online
Online Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

Kursus Pentadbiran Perniagaan BA (Hons) (BBA) akan mengembangkan kemahiran intelektual dan praktikal pelajar dan akan mempromosikan perkembangan keupayaan pelajar untuk menganalisis, mensintesis dan menilai prinsip-prinsip perniagaan dalam pelbagai konteks yang sesuai. [+]

Kursus Pentadbiran Perniagaan BA (Hons) (BBA) akan mengembangkan kemahiran intelektual dan praktikal pelajar dan akan mempromosikan perkembangan keupayaan pelajar untuk menganalisis, mensintesis dan menilai prinsip-prinsip perniagaan dalam pelbagai konteks yang sesuai.

Matlamat utama kursus BBA adalah untuk menyediakan program pengajian kontemporari dan dinamik yang memberikan pengetahuan dan pemahaman para pelajar tentang subjek asas dan menyediakan mereka untuk pelbagai kerjaya dalam perniagaan. Ciri utama kursus ini ialah pembangunan kemahiran pembelajaran sepanjang hayat pelajar termasuk penilaian diri dan refleksi dengan tujuan meletakkan pelajar dalam kedudukan terbaik untuk membuat keputusan yang tepat tentang kerjaya profesional masa depan mereka.... [-]