BBA dalam Pengurusan Projek Dalam Talian

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Yorkville University melengkapkan individu yang bermotivasi dengan kemahiran untuk menavigasi dan menguruskan isu-isu perniagaan yang rumit, memperkasakan mereka dengan alat untuk kejayaan peribadi dan profesional jangka panjang. Ijazah ini membina pengalaman masa lalu pelajar dengan pendekatan Memohon dan Menyepadukan yang memastikan pemahaman yang kukuh mengenai konsep teras dan bagaimana untuk menerapkannya dalam senario dunia sebenar. Graduan Yorkville memulakan karier mereka dengan repertoir penuh kompetensi perniagaan, membolehkan mereka melangkah ke jawatan kepimpinan dalam tempat kerja dan industri mereka. Alumni Yorkville mempunyai pengetahuan dan kepakaran yang diperlukan untuk cemerlang dalam karier mereka atau meneruskan kerja siswazah sambil mengambil bahagian dalam rangkaian profesional perniagaan termotivasi dari seluruh dunia.

Darjah yang ditawarkan

Ontario

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

  • Pengkhususan dalam Pengurusan Projek (dalam talian / di kampus)117947_4.jpg

Jawatan Profesional

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Am

Menyelesaikan Ketua BBA membantu anda mendapatkan kredit ke atas Akauntan Profesional Chartered (CPA), dan Persatuan Penggajian Kanada (CPA) telah meluluskan pemindahan kredit kursus BBA tertentu ke arah pengesahan profesionalnya: Pengamal Pematuhan Payroll (PCP) dan Pengurus Penggajian yang Bertauliah CPM).

Pengkhususan dalam Pengurusan Projek

BBA dalam pengkhususan Pengurusan Projek selari dengan keperluan yang ditetapkan oleh Institut Pengurusan Projek (PMI), dan mempersiapkan anda untuk berjaya memenuhi beberapa syarat kelayakan untuk pensijilan PMI yang berikut:

  • Bersekutu Bersekutu dalam Pengurusan Projek (CAPM)
  • Profesional Pengurusan Projek (PMP)

Tempoh

Tempoh: Sebanyak 2,5 tahun

Pengambilan: Januari, April, Julai dan Oktober

Tuisyen

Pelajar Domestik

Pelajar antarabangsa

Di kampus

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, ... Baca lebih lanjut

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, practitioner-oriented programs in a supportive, collaborative and interactive learning community. Baca Ringkas
Toronto , Vancouver , Fredericton + 2 Lagi Kurang