• Pertama seumpamanya di Pedagogi Dalam Talian Hospitaliti

24 Program Modul Ijazah dengan 3 Modul setiap Semester

Kursus secara dalam talian membawa kepada Anugerah University of Nicosia

Dapatkan Selari Kelayakan Profesional AHLEI

Teknologi e-pembelajaran yang memenangi anugerah dan universiti pertama di Eropah untuk menerima pensijilan tiga untuk pendidikan dalam talian

Kami adalah perintis dalam bidang Hospitaliti, Pelancongan dan Pengurusan Sukan, sebagai universiti pertama di Cyprus untuk menawarkan ijazah yang terakreditasi di ketiga-tiga bidang ini, serta universiti pertama di rantau ini untuk menawarkan kepekatan darjah dalam Pengurusan Kasino dan ijazah dalam Pengurusan Pelancongan, Leisure, dan Peristiwa.

The BBA dalam Pengurusan Hospitaliti - Program dalam talian adalah ijazah bertaraf dunia yang inovatif sepenuhnya inovatif dengan hanya 24 modul (3 modul setiap semester) yang ditawarkan selama 8 semester.

University of Nicosia , AHLEI dan HOSCO

Jabatan HTSM berbangga menjadi Rakan Kongsi Akademik Global (GAP) untuk Cyprus dan Greece AHLEI dan dengan kerjasama rangkaian HOSCO (Sambungan Hospitality, rangkaian terbesar seumpamanya).

Dengan menyertai program ini, University of Nicosia menyediakan pelajar kami dengan pilihan memperolehi kelayakan AHLEI tertentu serta mendapatkan akses ke rangkaian HOSCO yang membolehkan pelajar kami mengakses rangkaian pekerjaan hospitaliti global.

Apa Pelajar Kita Katakan

"Setiap kelas, profesor, dan rakan sekelas telah menyumbang kepada pendidikan saya dalam bidang pengurusan perhotelan. Saya rasa saya muncul dari UNIC dengan pemahaman yang jelas bagaimana untuk meningkatkan kekuatan saya sebagai individu, sebagai pemimpin, dan sebagai pemain pasukan. Profesor saya sangat menyokong, dinamik dan menarik. Kursus saya meneroka aspek praktikal dan teori subjek. Melalui banyak pengalaman dan aktiviti ekstrakurikuler, saya mendapat pemahaman asas tentang perniagaan dan bagaimana untuk meletakkan teori menjadi amalan. Selepas menamatkan pengajian, saya mengambil jawatan Pengawas Lantai di jabatan pengemasan di Four Seasons Hotel, di Limassol. Masa saya di UNIC menyiapkan saya untuk ini. Belajar Pengurusan Perhotelan di UNIC adalah pilihan bijak bagi saya ... awak juga!"

Eliana Socratous, Management Hospitaliti, Kelas 2016
"UNIC dilengkapi dengan baik untuk pelajar-pelajar yang telah berpindah dari negara lain Fakulti dan pelajar adalah sangat ramah dan sangat membantu, apa kesan pertama yang lebih baik untuk pelajar yang memulakan program pengurusan hospitaliti mereka? Dengan bimbingan para pensyarah saya, saya dapat bekerja setiap musim panas, sambil menggunakan kemahiran yang ditanamkan dalam diri saya untuk menjadi apa yang saya ada hari ini. "
Erina Singh Ellis, Pengurusan Hospitaliti - Konsentrasi di Hotel
Program diajar dalam:
  • English
University of Nicosia

Lihat 27 lagi program yang ditawarkan oleh University of Nicosia »

Tarikh Akhir Kemaskini November 16, 2018
Kursus ini Online
Start Date
Contact school
Duration
Sepenuh masa
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Tarikh tutup permohonan
Contact school
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Tarikh tutup permohonan
Contact school

Contact school

Location
Tarikh tutup permohonan
Contact school
End Date
Contact school
Location
Tarikh tutup permohonan
Contact school
End Date
Contact school