ONLINESTUDIES.MY

Cari anda 81 Online Sarjana Muda Sastera

Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sastera adalah matlamat ramai individu sasarkan untuk dicapai. Pelajar yang mendapat BA biasanya menerima pendidikan yang mendalam dan latihan amali, yang boleh membuka pintu peluang apabila tiba masanya untuk kerjaya yang profesional.

Sarjana Muda Sastera Online

Hasil Filter

Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Teater (Kepujian) Bahagian Masa Dalam Talian

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Online Sambilan 3 - 10 tahun Og 2019 United Kingdom Sidcup

Rose Bruford College menawarkan satu-satunya program sarjana penuh di UK untuk mereka yang ingin belajar teater dan prestasi dengan pembelajaran dalam talian dan tidak ada kursus dalam talian sebanding di tempat lain di dunia. Ijazah ini diajarkan melalui kampus online kami dan bertujuan untuk sesiapa sahaja yang ingin membangunkan pengetahuan yang menyeluruh tentang seni dan amalan teater dan prestasi dalam konteksnya yang paling luas dan dari permulaan awal hingga prestasi moden. Sebagai tambahan kepada laluan sepenuh masa kami, kami berhasrat untuk menjadi fleksibel dengan menawarkan pilihan kajian separuh masa pelbagai anugerah dari sijil HE kepada gelar kepujian penuh.

BA (Kepujian) Perniagaan dan Pengkomputeran

Arden University
Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Januari 2020 United Kingdom Coventry + 1 lagi

Adakah anda menyukai butir-butir teknikal yang berkaitan dengan pengkomputeran, tetapi ingin lebih memahami kesalinghubungannya dengan perniagaan yang lebih luas?

Sarjana Muda Seni dalam Komunikasi

Waldorf University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Forest City

Tahap komunikasi dalam talian Waldorf akan menyediakan anda untuk banyak jawatan menarik dalam industri komunikasi dengan menggabungkan pendidikan seni liberal dengan kemahiran kerja dan perkhidmatan khusus kepada komuniti yang lebih besar.

BA (Hons) dalam Komunikasi Visual

The Open College of the Arts
Online Sambilan Og 2019 United Kingdom Barnsley

Kursus komunikasi Visual BA (Hons) menawarkan pengalaman pembelajaran jarak jauh yang boleh diakses di mana pelajar digalakkan untuk membangunkan rasa siasat visual, mengembangkan cakrawala mereka, dan mula mencari suara kreatif peribadi dalam amalan mereka. Kursus ini menyediakan pendekatan interdisipliner untuk belajar di mana pelajar boleh memilih dan meneroka luas subjek, bergerak ke arah spesialisasi dalam reka bentuk grafik, ilustrasi atau gabungan subjek-subjek ini.

Fotografi Gelar BA (Hons) Dalam Talian (Atas Atas)

Flexible Learning with Falmouth University
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Saint Ives

Mendapatkan akses ke kepakaran fotografi kelas dunia Universiti Falmouth Institut Fotografi terkenal kerana tidak perlu menghadiri kelas kampus dengan kursus fotografi dalam talian ini.

BA (Kepujian) Perniagaan dan Pemasaran

University of Essex Online
Online Sambilan 48 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Colchester + 1 lagi

Ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Hons) kami dalam talian melengkapkan pelajar dengan pemahaman yang luas dan menyeluruh mengenai persekitaran dan operasi yang pesat berubah dari perniagaan dan promosi pasaran moden. Modul-modul perniagaan akan memperkenalkan anda kepada masalah-masalah yang semakin rumit dan menggalakkan anda menerapkan pengetahuan dan pemahaman anda untuk membangunkan penyelesaian inovatif. Modul-modul pemasaran bukan sahaja akan meningkatkan pemahaman anda tentang peranan ...

Sarjana Muda Sastera dalam Psikologi

California Southern University
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Costa Mesa + 1 lagi

Pengetahuan dan kemahiran yang diberikan oleh program Sarjana Muda Seni Dalam Psikologi (BA) CalSouthern menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional. Anda akan mengembangkan keupayaan untuk meninjau dan mensintesis maklumat yang rumit, mengasah kemampuan penalaran kritis anda, dan memperbaiki kemahiran komunikasi lisan dan bertulis semasa anda mempelajari kemanusiaan, matematik dan sains alam.

Muzik BA (Hons) dalam talian

Academy of Music & Sound Online
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 semester Og 2019 United Kingdom Edinburgh Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 5 lagi

Kursus ini direka untuk mengikuti dari Ijazah Yayasan dalam Muzik

Ba dalam teknologi maklumat komputer

Northern Arizona University
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Flagstaff + 1 lagi

Program ini direka bentuk untuk menyediakan kemahiran asas untuk pembelajaran berterusan dan menyesuaikan diri dengan persekitaran teknologi maklumat yang pesat berubah. Program ini juga termasuk berasaskan kompetensi dan tangan-on modul pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran perniagaan yang diperolehi. Bahagian kurikulum direka sekitar pensijilan yang sangat bernilai. Pelajar juga akan meningkatkan kemahiran IT mereka dengan kemahiran perniagaan sosial, lisan dan budaya yang dituntut oleh persekitaran kerja hari ini.

Sarjana Muda Sastera dalam Kepimpinan Organisasi - Kepekatan Sumber Manusia

Benedictine University Online
Online Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Lisle

Terokai aspek sosial dan budaya perniagaan dan bagaimana ia memberi kesan kepada keberkesanan organisasi dengan Sarjana Muda Sastera dalam talian dalam Kepimpinan Organisasi - program Konsentrasi Pengurusan Sumber Manusia.

Perhubungan Awam Ijazah Sarjana Muda

IUBH Fernstudium
Online Sepenuh masa Sambilan 36 - 72 bulan Permintaan Maklumat Jerman Bad Honnef + 1 lagi

Laporan ujian untuk produk adalah dalam talian, kini siaran akhbar harus ditulis sebagai tindak balas. Tawaran baru di pasaran dan juga perlu diedarkan melalui wartawan pakar: Adakah terdapat hubungan yang baik? Dan surat berita syarikat juga kembali - topik mana yang boleh menarik bagi para pembaca kali ini?

Komunikasi Perniagaan Antarabangsa Bachelor (BA)

AKAD University
Online Sambilan 36 - 48 bulan Pendaftaran Terbuka Jerman Germany Online

Lay dasar untuk kerjaya anda sebagai pakar dalam komunikasi berkaitan perniagaan dengan program gelar AKAD "Komunikasi Perniagaan Antarabangsa". Oleh kerana sifat interdisipliner, program pembelajaran jarak jauh memenuhi syarat untuk pelbagai bidang pekerjaan.

Universiti edinburgh napier dalam pengurusan perniagaan (top-up)

Stafford
Online Sambilan 12 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordan Jordan Online Kuwait Kuwait Online Lubnan Lebanon Online Qatar Qatar Online Arab Saudi Saudi Arabia Online Dubai Iraq Baghdad Afrika Selatan South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi + 25 lagi

Topik dalam program ini membolehkan anda memahami fungsi luas dalam perniagaan dan membantu mengembangkan kemahiran untuk melengkapkan kajian terdahulu dan pengalaman kerja anda.

BA (Kepujian) dalam Perniagaan dan Perusahaan (Top-up)

Teesside University
Online Sambilan Sept. 2019 United Kingdom Middlesbrough

Membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang dihargai oleh majikan dan memberi CV anda rangsangan dengan kursus BA (Hons) Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) baru yang inovatif dan fleksibel yang membolehkan anda menambah kelayakan anda yang terdahulu (seperti kelayakan badan profesional atau HND / FdA atau setaraf) untuk mendapatkan ijazah sarjana muda penuh - 100% dalam talian.

Ba dalam bahasa inggeris dan kesusasteraan - pembelajaran jarak jauh

University of Nicosia
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Permintaan Maklumat Cyprus Nicosia + 1 lagi

Program BA dalam Bahasa dan Kesusasteraan Bahasa Inggeris bertujuan untuk memberi pelajar-pelajar yang berjaya dengan pengetahuan dan kemahiran yang komprehensif yang berkaitan dengan kedua-dua major tersebut, dan membantu mereka mencapai pengkhususan mereka dalam Linguistik dan TEFL (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Asing) atau dalam Sastra. Oleh itu, program ini menumpukan kepada tiga teras utama: (a) Linguistik, dengan menawarkan kajian komprehensif tentang bahasa secara umum, dan khususnya bahasa Inggeris, sebenarnya berfungsi, (b) TEFL, dengan menawarkan kursus teori dan praktikal dalam TEFL untuk membolehkan pelajar mengejar kerjaya dalam mengajar Bahasa Inggeris, dan (c) Kesusasteraan Inggeris, dengan meliputi penulis dan isu-isu yang hebat dari 1580 hingga sekarang dan dengan menawarkan kajian terperinci mengenai semua genre: puisi, drama, dan prosa.