ONLINESTUDIES.MY

82 Online Sarjana Muda Sastera

Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sastera adalah matlamat ramai individu sasarkan untuk dicapai. Pelajar yang mendapat BA biasanya menerima pendidikan yang mendalam dan latihan amali, yang boleh membuka pintu peluang apabila tiba masanya untuk kerjaya yang profesional.

Sarjana Muda Sastera Online

Hasil Filter

BA (Hons) Reka Bentuk Grafik

Arden University
Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Januari 2020 United Kingdom Coventry + 1 lagi

Program Arahan Grafik BA (Hons) dalam talian Arden University akan memberikan anda cara untuk membangunkan kemampuan kreatif dan kemahiran reka bentuk anda. Anda akan membangunkan pemahaman tentang prinsip reka bentuk utama dan standard komunikasi visual yang diharapkan dari industri yang kompetitif ini.

Sarjana Muda Seni dalam Komunikasi

Waldorf University
Online Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Forest City

Tahap komunikasi dalam talian Waldorf akan menyediakan anda untuk banyak jawatan menarik dalam industri komunikasi dengan menggabungkan pendidikan seni liberal dengan kemahiran kerja dan perkhidmatan khusus kepada komuniti yang lebih besar.

Sarjana Muda Teknologi Maklumat Biomedikal (Dalam Talian)

George Washington University School of Medicine & Health Sciences
Online Sepenuh masa Sambilan 120 jam Mac 2020 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Informatik perubatan adalah jambatan antara interaksi manusia dan komputer di ruang penjagaan kesihatan yang mengubah cara pekerja penjagaan kesihatan mengumpul dan memanfaatkan data untuk meningkatkan keselamatan, hasil, dan kualiti pesakit. Graduan Program Informatik Perubatan GW bersedia untuk menggunakan pengetahuan mereka mengenai rekod kesihatan elektronik dan pangkalan data dalam tetapan klinikal.

Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Teater (Kepujian) Bahagian Masa Dalam Talian

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Online Sambilan 3 - 10 tahun Disember 2019 United Kingdom Sidcup

Rose Bruford College menawarkan satu-satunya program sarjana penuh di UK untuk mereka yang ingin belajar teater dan prestasi dengan pembelajaran dalam talian dan tidak ada kursus dalam talian sebanding di tempat lain di dunia. Ijazah ini diajarkan melalui kampus online kami dan bertujuan untuk sesiapa sahaja yang ingin membangunkan pengetahuan yang menyeluruh tentang seni dan amalan teater dan prestasi dalam konteksnya yang paling luas dan dari permulaan awal hingga prestasi moden. Sebagai tambahan kepada laluan sepenuh masa kami, kami berhasrat untuk menjadi fleksibel dengan menawarkan pilihan kajian separuh masa pelbagai anugerah dari sijil HE kepada gelar kepujian penuh.

BA (Kepujian) Perniagaan dan Pengurusan

University of Essex Online
Online Sambilan 48 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Colchester + 1 lagi

Perniagaan dan Pengurusan Kami ijazah Sarjana Muda dalam talian membolehkan para pelajar untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan pemahaman mereka tentang dimensi strategik dan antarabangsa perniagaan dan pengurusan. Kursus ini akan memberi anda kepakaran yang diperlukan untuk menilai secara kritis model dan konsep perniagaan dan menerapkannya ke situasi dunia ...

Fotografi Gelar BA (Hons) Dalam Talian (Atas Atas)

Flexible Learning with Falmouth University
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Saint Ives

Mendapatkan akses ke kepakaran fotografi kelas dunia Universiti Falmouth Institut Fotografi terkenal kerana tidak perlu menghadiri kelas kampus dengan kursus fotografi dalam talian ini.

Muzik BA (Hons) dalam talian

Academy of Music & Sound Online
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 3 semester Og 2020 United Kingdom Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 4 lagi

Kursus ini direka untuk mengikuti dari Ijazah Yayasan dalam Muzik

Sarjana Muda Sastera dalam Psikologi

California Southern University
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Costa Mesa + 1 lagi

Pengetahuan dan kemahiran yang diberikan oleh program Sarjana Muda Seni Dalam Psikologi (BA) CalSouthern menggalakkan pertumbuhan peribadi dan profesional. Anda akan mengembangkan keupayaan untuk meninjau dan mensintesis maklumat yang rumit, mengasah kemampuan penalaran kritis anda, dan memperbaiki kemahiran komunikasi lisan dan bertulis semasa anda mempelajari kemanusiaan, matematik dan sains alam.

Ba dalam teknologi maklumat komputer

Northern Arizona University
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Flagstaff + 1 lagi

Program ini direka bentuk untuk menyediakan kemahiran asas untuk pembelajaran berterusan dan menyesuaikan diri dengan persekitaran teknologi maklumat yang pesat berubah. Program ini juga termasuk berasaskan kompetensi dan tangan-on modul pembelajaran untuk meningkatkan kemahiran perniagaan yang diperolehi. Bahagian kurikulum direka sekitar pensijilan yang sangat bernilai. Pelajar juga akan meningkatkan kemahiran IT mereka dengan kemahiran perniagaan sosial, lisan dan budaya yang dituntut oleh persekitaran kerja hari ini.

BA (Kepujian) dalam Perniagaan dan Perusahaan (Top-up)

Teesside University
Online Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom Middlesbrough

Membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang dihargai oleh majikan dan memberi CV anda rangsangan dengan kursus BA (Hons) Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) baru yang inovatif dan fleksibel yang membolehkan anda menambah kelayakan anda yang terdahulu (seperti kelayakan badan profesional atau HND / FdA atau setaraf) untuk mendapatkan ijazah sarjana muda penuh - 100% dalam talian.

Sarjana Muda dalam Pengurusan - Konsentrasi Pemasaran

Benedictine University Online
Online Sambilan 2 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Lisle

Kursus kepekatan pemasaran meliputi topik termasuk tingkah laku pengguna, strategi promosi, pemasaran antarabangsa, dan pemasaran internet.

Komunikasi Perniagaan Antarabangsa Bachelor (BA)

AKAD University
Online Sambilan 36 - 48 bulan Pendaftaran Terbuka Jerman Jerman Online

Lay dasar untuk kerjaya anda sebagai pakar dalam komunikasi berkaitan perniagaan dengan program gelar AKAD "Komunikasi Perniagaan Antarabangsa". Oleh kerana sifat interdisipliner, program pembelajaran jarak jauh memenuhi syarat untuk pelbagai bidang pekerjaan.

Pengurusan hotel bujang

IUBH Fernstudium
Online Sepenuh masa Sambilan 6 - 12 semester Pendaftaran Terbuka Jerman Bad Honnef + 1 lagi

Program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Hotel (BA) menyediakan anda cabaran pengurusan hotel dengan pelbagai pengetahuan pakar dalam industri perhotelan, kemahiran pengurusan perniagaan dan pengetahuan yang luas dalam bidang pelancongan.

Universiti edinburgh napier dalam pengurusan perniagaan (top-up)

Stafford
Online Sambilan 12 - 24 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordan Jordan Online Kuwait Kuwait Online Lubnan Lebanon Online Qatar Qatar Online Arab Saudi Arab Saudi Online Dubai Iraq Baghdad Afrika Selatan Afrika Selatan Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi + 25 lagi

Topik dalam program ini membolehkan anda memahami fungsi luas dalam perniagaan dan membantu mengembangkan kemahiran untuk melengkapkan kajian terdahulu dan pengalaman kerja anda.

Reka Bentuk Dalaman - Kursus HND / Associate (Online)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Online Sepenuh masa Sambilan 36 bulan

Kursus Reka Bentuk Dalaman Yang Diiktiraf - anda boleh menjadi Pereka Dalaman dalam 2 tahun