ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Undg-undg di Emiriah Arab Bersatu 2020/2021

Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sastera adalah matlamat ramai individu sasarkan untuk dicapai. Pelajar yang mendapat BA biasanya menerima pendidikan yang mendalam dan latihan amali, yang boleh membuka pintu peluang apabila tiba masanya untuk kerjaya yang profesional.

Dalam usaha untuk membimbing orang ke arah yang betul, sistem undang-undang dan peraturan yang ditetapkan. Konteks di mana garis panduan tersebut digunakan termasuk segala-galanya daripada sistem pendidikan untuk perniagaan restoran untuk politik antarabangsa.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Undg-undg di Emiriah Arab Bersatu

1 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Emiriah Arab Bersatu Filter

Undang-undang BA (Kepujian)

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah
BA
BA
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Kursus ini akan mengajar anda tentang sumber-sumber undang-undang, bagaimana ia dibuat dan dibangunkan, institusi di mana undang-undang itu ditadbir dan kakitangan yang mengam ...

Baca lebih lanjut