ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Sukan di Jerman 2020

Sarjana Muda Sastera adalah ijazah sarjana muda yang pelajar boleh mendapat kira-kira tiga hingga empat tahun. Mendapatkan BA yang boleh membantu pelajar meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka, yang boleh membawa kepada kerjaya yang menarik dan peluang peribadi.

Kelas-kelas dalam kajian sukan sering termasuk program pengajian yang menganggap peranan sukan yang unik baik dari segi sejarah dan hari ini. Kajian sukan pelajar sering mengejar pekerjaan sebagai jurulatih kecergasan, jurulatih, pentadbir sukan, terapi sukan, pengurus pusat kecergasan dan pegawai pembangunan.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Sukan di Jerman

1 Hasil dalam Pengajian Sukan, Jerman Filter

Sarjana Muda Ekonomi Kecergasan

IUBH Fernstudium
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
36 bulan
Jerman
Online

Adakah anda mempunyai usaha untuk menjadikan industri kecergasan terbalik? Kami menyediakan anda - dengan pembelajaran jarak jauh yang inovatif dan pelbagai dalam ekonomi kece ...

Baca lebih lanjut