Filter
BA
Secara: Semua

Terbaik Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Profesional 2019/2020

Dalam usaha untuk meningkatkan prospek pekerjaan dan mempelajari maklumat yang lebih khusus, ramai pelajar membuat keputusan untuk mendapatkan ijazah sarjana muda, seperti Ijazah Sarjana Muda Sastera. sekolah-sekolah tertentu membolehkan pelajar mendapat BA mengikut jadual yang fleksibel melalui program-program dalam talian atau sambilan.

Satu program pengajian profesional merupakan tempat pendidikan yang cemerlang untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti kerjaya yang memberi ganjaran selepas tamat pendidikan yang lebih tinggi. Program jenis ini bertujuan untuk mengajar pelajar apa sahaja yang mereka perlu tahu tentang memasuki dan berjaya di tempat kerja.

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Profesional

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Profesional

Arden University

Pelajar yang mendaftar dalam kursus pembelajaran dalam talian ini akan meneroka pelbagai topik di seluruh Sains Sosial. Dari memeriksa bagaimana kehidupan sosial kita dib ... [+]

Pelajar yang mendaftar dalam kursus pembelajaran dalam talian ini akan meneroka pelbagai topik di seluruh Sains Sosial . Dari memeriksa bagaimana kehidupan sosial kita dibina untuk faktor-faktor yang mempengaruhi bagaimana kita berinteraksi - contohnya, kelas, bangsa, jantina, agama, keluarga, bangsa dan bangsa - anda akan direndam dalam membuat ilmu dunia sosial di sekeliling anda.

Anda akan belajar untuk menyusun idea dari pelbagai perspektif yang akan dihargai para majikan - serta mengasah kemahiran anda dalam berfikir secara kritis dan analitik dan menilai data dan penyelidikan.

Keperluan Kursus

Diploma sekolah tinggi atau kelayakan yang setara dalam dua mata pelajaran di GCE A-level ditambah pas pada gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE. Sekiranya anda bukan seorang penceramah bahasa Inggeris, anda dikehendaki memberikan bukti bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.0 atau lebih tinggi.... [-]

United Kingdom Coventry
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu