ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Pemasaran di Amerika Syarikat 2020

Mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sastera adalah matlamat ramai individu sasarkan untuk dicapai. Pelajar yang mendapat BA biasanya menerima pendidikan yang mendalam dan latihan amali, yang boleh membuka pintu peluang apabila tiba masanya untuk kerjaya yang profesional.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Online Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Pemasaran di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Muda dalam Pengurusan - Konsentrasi Pemasaran

Benedictine University Online
BA
Sep 2020
<
Sambilan
<
2 tahun
English
Online

Kursus kepekatan pemasaran meliputi topik termasuk tingkah laku pengguna, strategi promosi, pemasaran antarabangsa, dan pemasaran internet.

Baca lebih lanjut