ONLINESTUDIES

Online Sarjana Muda Sastera dalam Keadilan Jenayah 2020/2021

Jika anda baru memulakan pendidikan tinggi anda, kemungkinan bujang akan menjadi ijazah pertama yang anda perolehi. Penyelesaian program sarjana anda membolehkan anda melangkah ke kerjaya anda atau meneruskan pendidikan anda dengan ijazah sarjana. Ia biasanya mengambil masa empat tahun untuk memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera.

Apakah BA dalam Keadilan Jenayah? Ini adalah medan praktikal yang berkaitan dengan kriminologi. Jika anda memasuki program keadilan jenayah, anda boleh belajar tentang tingkah laku jenayah, keselamatan, etika, undang-undang, dan pentadbiran dasar. Bidang pengajian ini adalah praktikal, jadi anda biasanya akan menumpukan pada disiplin aktif, seperti forensik atau pemetaan jenayah, bukannya disiplin teoritis. Kursus biasanya juga memberi tumpuan kepada bagaimana menjadi pemimpin yang berkesan.

Apabila anda berada dalam program keadilan jenayah, anda dapat membangun satu set set kemahiran yang sangat bermanfaat yang dapat membuka posisi baru dan meningkatkan gaji yang berpotensi. Kemahiran ini termasuk pemikiran kritis dan penilaian, penyelidikan dan penyiasatan, dan kebolehan organisasi.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi tuisyen dan yuran yang tepat untuk mendaftar dalam program BA. Sebelum anda mendaftar, adalah bijak untuk mengkaji aspek-aspek ini. Mereka boleh memasukkan segala-galanya dari sekolah dan program yang anda pilih ke negara yang anda sedang belajar.

Keadilan jenayah adalah bidang yang luas, yang bermaksud anda mungkin mempunyai banyak pilihan kerjaya yang berlainan setelah menyelesaikan gelar dalam keadilan pidana. Adalah mungkin untuk memasuki keselamatan tanah air atau medan keselamatan awam atau memasuki jawatan seperti kaunselor atau wartawan balas kecemasan. Salah satu aplikasi yang paling biasa untuk jenis ijazah ini adalah dalam pembetulan atau penguatkuasaan undang-undang sebagai pegawai polis, warden, atau pihak berkuasa lain.

Untuk memulakan pendidikan anda dalam keadilan jenayah, anda mesti mencari program terbaik untuk anda, sama ada kursus atau kelas dalam talian di institusi pendidikan tempatan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

4 Hasil dalam Keadilan Jenayah Filter

BA (Hons) Keadilan Jenayah

Arden University
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Online

Gelar Keadilan Jenayah kami membolehkan anda memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai sebab, akibat dan pencegahan jenayah dari perspektif sosial, perundangan, politik da ...

Baca lebih lanjut

BA dalam Keadilan Jenayah

Aurora University Online
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Online

Ijazah sarjana muda dalam bidang keadilan jenayah membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda tanpa mengabaikan komitmen kerja dan keluarga semasa. Dalam format yang mudah da ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam kepimpinan dengan kepekatan dalam penguatkuasaan undang-undang dan keadilan jenayah

PATTEN UNIVERSITY
BA
English
Online

Penguatkuasaan Undang-undang dan Keadilan Jenayah Kepekatan di dalam kepimpinan adalah berkenaan dengan kajian prinsip kepimpinan dan amalan, kerja berpasukan, motivasi, pengu ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang psikologi dengan kepekatan dalam keadilan jenayah

PATTEN UNIVERSITY
BA
Sep 2021
English
Online

Keadilan Jenayah Kepekatan di dalam psikologi mengambil berat dengan kajian tingkah laku manusia, terutamanya kerana ia berkaitan dengan individu dalam sistem keadilan jenayah ...

Baca lebih lanjut