Read the Official Description

sdcc05

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Psikologi

Dibangunkan untuk membantu pelajar mencapai pertumbuhan akademik dan peribadi di dalam dan di luar bilik darjah, program ijazah Psikologi dalam talian di Kolej Christian San Diego komited untuk mengajar pelajar untuk memohon psikologi merentasi pelbagai bidang termasuk perniagaan, pendidikan, kerja sosial, dan banyak lagi. program ijazah ini ditawarkan dalam talian, di kampus atau dalam format yang hibrid.

pelajar SDC yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam ijazah Psikologi di San Diego, dan dalam talian, diberi peluang untuk penyelidikan, penilaian program, perkhidmatan pembelajaran, dan banyak lagi. Pengalaman ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan kerja mengenai teori psikologi yang berfungsi sebagai asas kerjaya mereka dalam bidang psikologi.

Pelajar dalam program ini akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus-kursus menarik dan bermaklumat seperti Span Development Life (HD 364) yang merupakan kajian pertumbuhan manusia dan pembangunan melalui kitaran hidup. Pertimbangan fizikal, emosi, kognitif, sosial, moral, spiritual, dan personaliti pembangunan akan dimasukkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Psikologi dan mengapa San Diego Christian College boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda, mengisi borang pada laman ini!

Komunikasi Pilihan Kerjaya

  • Juruteknik Psikiatri
  • Penolong Kerja Sosial
  • Pengarah Perkhidmatan Volunteer
  • Pakar Sumber Manusia
  • Penganalisis penyelidikan pasaran

Testimonial

"Terima kasih SDCC dan seluruh Perkembangan Staf Adult itu!" ~ Patricia Scott

"Apabila saya pergi, saya terharu dengan cara yang ikhlas dan bersemangat kakitangan APS itu ke arah saya mencapai matlamat pendidikan dan peribadi saya." ~ Sheila Simons

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by San Diego Christian College »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
- $ 439 Kos per Kredit
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date