BA (Kepujian) Perniagaan dan Undang-Undang

Umum

Penerangan Program

Perniagaan dan undang-undang adalah pusat pembuatan keputusan perniagaan. Serta mengembangkan pemahaman luas tentang kegiatan perniagaan, Anda akan memperoleh pemahaman tentang konsep, prinsip dan peraturan undang-undang Inggeris, dan pengaruh yang ada pada organisasi kontemporari.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Perniagaan dan Undang-undang BA (Hons) Perniagaan & Undang-undang online Arden University akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan untuk mengambil langkah profesional anda yang seterusnya, dan membimbing organisasi dari segi undang-undang. Membangunkan pemahaman anda tentang amalan perniagaan penting, dan dengan itu, konsep, prinsip, dan peraturan undang-undang Inggeris.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan perniagaan anda dan pengetahuan undang-undang di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan melengkapkan anda dengan pemahaman yang baik yang diperlukan untuk menjadi aset kepada kepimpinan perniagaan, dan membantu membawa anda lebih dekat dengan matlamat kerjaya anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus terhadap undang-undang UK dan sistem perundangan.

Kerjaya Cepat: Master Percuma

Di Arden University , kami berdedikasi untuk kesediaan anda untuk bekerja di masa depan, dan komited untuk membantu anda memperoleh kemahiran dan kelayakan yang anda perlukan semasa anda maju dalam kehidupan profesional anda. Janji Cepat Kerjaya Anda telah dibangunkan untuk membolehkan anda melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana dengan kami secara percuma setelah anda berjaya menamatkan kursus ijazah sarjana Arden anda.

Setelah berjaya menyelesaikan kursus sarjana muda anda, anda hanya boleh memohon ijazah sarjana Arden pilihan anda, sama ada melalui Pembelajaran Jarak Jauh (dalam talian) atau Blended Learning, dan anda kemudian dapat maju dengan pendidikan pascasiswazah anda sepenuhnya tanpa sebarang kursus tambahan yuran tuisyen. Satu-satunya syarat adalah anda memenuhi piawaian kemasukan untuk kursus sarjana pilihan anda, dan mendaftar dalam masa dua tahun setelah menamatkan ijazah sarjana muda anda.

HvT04xwX9iiyXhAFjvVbEOsQPiKm0wn4h_oqA1Sq0w3bsYM-s0YIcZ2jOxbuF3yP9Zo4zN0YZjehr4Ftr0EjdKK1kgEURV8_pBwVHJE8-exR1goi4dnqyw62wkUte5WK01pQHRLS

Modul Kursus

Tahap 4

Kemahiran untuk Kajian Interdisipliner
Membangunkan kemahiran anda sebagai pelajar, dan melihat masalah dari perspektif yang berbeza. Selepas pengenalan kepada komuniti akademik dalam talian anda dan kemahiran utama yang diperlukan untuk program ini, anda akan meningkatkan kemahiran peribadi yang dicari oleh majikan.

Memahami Persekitaran Perniagaan
Dapatkan genggaman dengan struktur perniagaan dan tanggungjawab pihak berkepentingan. Anda akan mula memahami konsep perniagaan teras seperti bekalan dan permintaan, persaingan, pasaran, dan kesan kerajaan dengan modul ini.

Sistem Perundangan Bahasa Inggeris
Ketahui perbezaan antara undang-undang dan undang-undang kes, dan analisa bagaimana kerja Parlimen dan sistem perundangan. Anda juga akan mengembangkan kosa kata undang-undang anda, untuk memahami kehakiman, perundangan yang diwakilkan, dan kategori undang-undang di England dan Wales.

Undang-undang Kontrak
Dalam modul ini, anda akan mula membongkar unsur-unsur undang-undang kontrak Inggeris, dan bagaimana keadaannya hari ini. Anda akan mengembangkan kemahiran untuk menerapkan prinsip undang-undang kontrak untuk membantu menyelesaikan masalah undang-undang.

Prinsip Pemasaran
Modul ini bermula dengan definisi asas, selepas itu, anda akan belajar menganalisis perniagaan dan pasaran yang lebih luas. Anda akan belajar memecahkan pasaran ke segmen dan memohon alat pemasaran yang dinamik untuk strategi pemasaran anda.

Orang dalam Organisasi
Pertubuhan yang berjaya tahu bagaimana untuk memimpin dan memotivasi kakitangan mereka, dan modul ini meneroka perkara-perkara yang membuat orang memeriksanya. Anda akan belajar bagaimana pasukan berfungsi dengan baik, dan bagaimana untuk mengurus perubahan secara berkesan.

Tahap 5

Etika Penyelidikan dalam Tindakan
Modul ini memberi anda peluang untuk mempamerkan kebolehan anda melalui sekeping karya reka bentuk anda sendiri. Anda akan menentukan metodologi, mengembangkan pelbagai kemahiran, dan mempertimbangkan isu-isu etika kerja yang anda lakukan. Kemudian, anda akan menyertakannya secara praktikal semasa anda bekerja ke arah projek akhir anda.

Menguruskan Kebudayaan
Perniagaan global memerlukan kita mengambil kira budaya kebangsaan. Modul ini menanyakan bagaimana produk kami akan berfungsi di pasaran yang berbeza, bagaimana untuk memudahkan tenaga kerja multikultural, dan isu-isu lain yang penting untuk perniagaan moden.

Undang-undang Tort 1 - Tort Kecuaian
Di kawasan luas undang-undang yang dikenali sebagai Tort, komponen terbesar disebut 'kecuaian'. Anda akan mempertimbangkan tanggungjawab mana yang harus dibayar kepada individu atau organisasi, dan akibatnya untuk jatuh pendek.

Undang-undang Tort 2 - Land and Other Torts
Anda akan meliputi topik seperti pencerobohan, gangguan, dan fitnah dalam modul Tort kedua ini. Memohon peraturan ini untuk masalah kehidupan sebenar, modul ini akan membangun keupayaan anda untuk menangani pelanggaran undang-undang dan melindungi orang daripada risiko.

Undang-undang Kesatuan Eropah
Tiada siapa yang tahu bagaimana hubungan antara UK dan EU akan berubah pada tahun-tahun akan datang, walaupun Undang-undang Eropah mempunyai kesan yang besar di UK. Ini tidak akan dihapuskan semalaman, dan pemahaman undang-undang EU akan diperlukan untuk beberapa tahun akan datang.

Enterprise & Keusahawanan
Usahawan di semua peringkat memerlukan alat dan teknik tertentu untuk membolehkan mereka berkembang maju. Modul ini adalah mengenai ke hadapan dalam perniagaan besar, dari inovasi awal hingga pertumbuhan awal dan seterusnya.

Tahap 6

Undang-undang syarikat
Terokai keperluan undang-undang syarikat moden, dan pertimbangkan bagaimana teori dan amalan utama yang berkaitan dengan satu sama lain. Memeriksa beberapa isu etika kontemporari yang dihadapi oleh perniagaan moden, anda akan berpeluang mendapat pengalaman secara langsung, membentuk syarikat 'mock' anda sendiri untuk meneroka topik ini.

Undang-undang Pekerjaan
Modul ini melihat keseimbangan antara pekerja, majikan, kesatuan sekerja, kerajaan dan EU. Anda akan meneroka hak pekerja, kelembapan global, perlindungan pekerja dan kanak-kanak, dan membina banyak kemahiran yang boleh dipindah milik untuk tempat kerja.

Isu Pengurusan Kontemporari
Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan Antarabangsa
Meneliti cara syarikat antarabangsa berfungsi dengan pasukan di seluruh dunia. Belajar untuk menguruskan pasukan yang jauh dengan perbezaan budaya, menggunakan teknik yang paling berkesan.

Perancangan & Projek Penyelidikan
Modul akhir ini memberikan anda peluang untuk menjadi pakar dalam bidang program yang paling berminat untuk anda. Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan. Anda perlu memasukkan semua kemahiran yang diperolehi dalam program ini untuk menyelesaikan kerja utama ini.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Perniagaan & Undang-undang BA (Kepujian) , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Saya pasti akan mengesyorkan Arden kerana anda belajar untuk menyelidik dan menyelesaikan masalah sendiri, dan anda mempunyai sandaran dengan tutor jika diperlukan."

Marcel Wahrhaftig,
Perniagaan BA (Kepujian) (CMI)
Jerman

118147_klSkK5E0.png

"Pembelajaran Jarak Jauh telah memberi saya banyak fleksibiliti yang penting, saya merasa terhormat untuk belajar sambil bekerja dan membina keluarga."

Laura Benson,
BA (Kepujian) Perniagaan (Pemasaran)
United Kingdom

Keperluan Kelayakan:

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Dua mata pelajaran di GCE A-Level atau setaraf, ditambah pas pada gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE atau setaraf; ATAU
  • Menyelesaikan Program Akses yang diiktiraf, atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).

Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Baca lebih lanjut

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Baca Ringkas