BA (Kepujian) Perniagaan dan Pengkomputeran

Umum

Penerangan Program

Gambaran Keseluruhan Kursus

Arden University BA (Hons) Perniagaan dan Pengkomputeran dalam talian Arden University akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membantu anda mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda. Ijazah Perniagaan dan Pengkomputeran BA (Kepujian) ini akan membantu anda membangunkan pemahaman tentang amalan perniagaan penting dengan fokus pada pengaruh konsep perniagaan dan pengkomputeran dalam mencapai objektif strategik perniagaan.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan perniagaan dan pengetahuan IT anda di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan memberi anda kemahiran yang diperlukan untuk menjadi aset untuk perniagaan dan membantu anda menghampiri matlamat kerjaya anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus pada pengkomputeran semasa dan trend IT.

Modul Kursus

Tahap 4

Kemahiran untuk Kajian Interdisipliner
Modul pembukaan ini akan membantu anda melihat masalah dari perspektif yang berbeza dan mengembangkan kemahiran anda sebagai pelajar. Anda akan diperkenalkan kepada komuniti akademik dalam talian anda, dan mula mengembangkan kemahiran peribadi dan profesional untuk membantu meningkatkan prospek kerjaya anda.

Teknologi komputer
Anda akan mendapat gambaran tentang reka bentuk sistem, perkakasan, perisian, dan asas rangkaian. Modul ini mengambil pandangan praktikal di bangunan dan mengekalkan sistem komputer, dan memenuhi keperluan pengguna.

Sistem Maklumat dalam Organisasi
Modul ini melihat cara-cara anda boleh mengumpul data, menentukan data yang anda perlukan, dan apa yang anda mahu keluar untuk memberikan organisasi anda kelebihannya.

Memahami Persekitaran Perniagaan
Dapatkan genggaman dengan struktur perniagaan dan tanggungjawab pihak berkepentingan. Anda akan mula memahami konsep perniagaan teras seperti bekalan dan permintaan, persaingan, pasaran, dan kesan kerajaan dengan modul ini.

Prinsip Pemasaran
Modul ini bermula dengan definisi asas, selepas itu, anda akan belajar menganalisis perniagaan dan pasaran yang lebih luas. Anda juga akan belajar memecahkan pasaran ke segmen dan menggunakan alat pemasaran dinamik.

Orang dalam Organisasi
Pertubuhan yang berjaya tahu bagaimana untuk memimpin dan memotivasi kakitangan mereka, dan modul ini meneroka perkara-perkara yang membuat orang memeriksanya. Anda akan belajar bagaimana pasukan berfungsi dengan baik, dan bagaimana untuk mengurus perubahan secara berkesan.

Tahap 5

Etika Penyelidikan dalam Tindakan
Modul ini memberi anda peluang untuk mempamerkan kebolehan anda melalui sekeping karya reka bentuk anda sendiri. Anda akan menentukan metodologi, mengembangkan pelbagai kemahiran, dan mempertimbangkan isu-isu etika kerja yang anda lakukan. Kemudian, anda akan menyertakannya secara praktikal semasa anda bekerja ke arah projek akhir anda.

Komunikasi Data
Sebaik sahaja anda telah mengumpul semua data anda dan membina pangkalan data yang sesuai untuknya, maklumat itu perlu diangkut ke mana ia perlu. Dalam modul ini, anda akan mengetahui bagaimana data bergerak di sekitar rangkaian.

Sistem Kualiti dalam IT
Piawaian kualiti ditetapkan oleh Organisasi Piawaian Antarabangsa (ISO). Modul ini akan menerangkan kod ISO yang penting kepada industri IT, bagaimana untuk menghasilkan kualiti emas yang berkualiti, dan apa yang boleh berlaku.

Sistem Maklumat Strategik
Modul ini melihat aliran seperti risikan perniagaan (BI), pengurusan hubungan pelanggan (CRM), perancangan sumber perusahaan (ERP), dan peningkatan prestasi perniagaan (BPI). Anda akan membangunkan pemahaman yang lebih baik mengenai sistem maklumat dalam organisasi dari perspektif strategik.

Menguruskan Kebudayaan
Perniagaan global memerlukan kita mengambil kira budaya kebangsaan. Modul ini menanyakan bagaimana produk kami akan berfungsi di pasaran yang berbeza, bagaimana untuk memudahkan tenaga kerja multikultural, dan isu-isu lain yang penting untuk perniagaan moden.

Enterprise

Tahap 6

Trend Semasa dalam Rangkaian
Dalam modul ini yang sentiasa berubah, anda akan melihat teknologi terkini dan kesannya kepada orang ramai. Anda akan menilai sama ada produk baru bertambah baik kepada yang lama, dan menilai impak inovasi dalam sektor komunikasi.

Pengurusan IT
Anda akan mengetahui apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus dalam bidang IT dan teknologi. Modul ini melihat bagaimana anda menggunakan sumber luar, berurusan dengan kontraktor dan perunding, mengurus jabatan anda sendiri, dan sesuai dengan perniagaan, semasa anda meneroka langkah seterusnya.

Isu Pengurusan Kontemporari
Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan Antarabangsa
Meneliti cara syarikat antarabangsa berfungsi dengan pasukan di seluruh dunia. Belajar untuk menguruskan pasukan yang jauh dengan perbezaan budaya, menggunakan teknik yang paling berkesan.

Perancangan Penyelidikan

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Perniagaan dan Komputasi BA (Kepujian) , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Perkhidmatan Web Amazon
Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.Apa yang Kami Katakan Pelajar:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Saya pasti akan mengesyorkan Arden kerana anda belajar untuk menyelidik dan menyelesaikan masalah sendiri, dan anda mempunyai sandaran dengan tutor jika diperlukan."

Marcel Wahrhaftig,
Perniagaan BA (Kepujian) (CMI)
Jerman

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Saya memilih kursus dalam talian ini kerana saya mempunyai 4 anak dan pekerjaan sepenuh masa. Bahagian yang terbaik ialah saya dapat mengatur masa saya kerana saya berharap terima kasih kepada platform dalam talian."

Peter Huszaros
Pengkomputeran BSc (Kepujian)
Jerman

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Dua mata pelajaran di Tahap GCE atau setaraf, ditambah dengan pas di gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE atau setaraf; ATAU
  • Menyelesaikan Program Akses yang diiktiraf atau setaraf
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).
Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 13,500 (UK

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Baca lebih lanjut

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Baca Ringkas