Gambaran Keseluruhan Kursus

Arden University BA (Hons) Perniagaan dan Pengkomputeran dalam talian Arden University akan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membantu anda mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda. Ijazah Perniagaan dan Pengkomputeran BA (Kepujian) ini akan membantu anda membangunkan pemahaman tentang amalan perniagaan penting dengan fokus pada pengaruh konsep perniagaan dan pengkomputeran dalam mencapai objektif strategik perniagaan.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan perniagaan dan pengetahuan IT anda di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan memberi anda kemahiran yang diperlukan untuk menjadi aset untuk perniagaan dan membantu anda menghampiri matlamat kerjaya anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus pada pengkomputeran semasa dan trend IT.

Modul Kursus

Tahap 4

Kemahiran untuk Kajian Interdisipliner

 • Modul pembukaan ini akan membantu anda melihat masalah dari perspektif yang berbeza dan mengembangkan kemahiran anda sebagai pelajar. Anda akan diperkenalkan kepada komuniti akademik dalam talian anda, dan mula mengembangkan kemahiran peribadi dan profesional untuk membantu meningkatkan prospek kerjaya anda.

Teknologi komputer

 • Anda akan mendapat gambaran tentang reka bentuk sistem, perkakasan, perisian, dan asas rangkaian. Modul ini mengambil pandangan praktikal di bangunan dan mengekalkan sistem komputer, dan memenuhi keperluan pengguna.

Sistem Maklumat dalam Organisasi

 • Modul ini melihat cara-cara anda boleh mengumpul data, menentukan data yang anda perlukan, dan apa yang anda mahu keluar untuk memberikan organisasi anda kelebihannya.

Memahami Persekitaran Perniagaan

 • Dapatkan genggaman dengan struktur perniagaan dan tanggungjawab pihak berkepentingan. Anda akan mula memahami konsep perniagaan teras seperti bekalan dan permintaan, persaingan, pasaran, dan kesan kerajaan dengan modul ini.

Prinsip Pemasaran

 • Modul ini bermula dengan definisi asas, selepas itu, anda akan belajar menganalisis perniagaan dan pasaran yang lebih luas. Anda juga akan belajar memecahkan pasaran ke segmen dan menggunakan alat pemasaran dinamik.

Orang dalam Organisasi

 • Pertubuhan yang berjaya tahu bagaimana untuk memimpin dan memotivasi kakitangan mereka, dan modul ini meneroka perkara-perkara yang membuat orang memeriksanya. Anda akan belajar bagaimana pasukan berfungsi dengan baik, dan bagaimana untuk mengurus perubahan secara berkesan.
Tahap 5

Etika Penyelidikan dalam Tindakan

 • Modul ini memberi anda peluang untuk mempamerkan kebolehan anda melalui sekeping karya reka bentuk anda sendiri. Anda akan menentukan metodologi, mengembangkan pelbagai kemahiran, dan mempertimbangkan isu-isu etika kerja yang anda lakukan. Kemudian, anda akan menyertakannya secara praktikal semasa anda bekerja ke arah projek akhir anda.

Komunikasi Data

 • Sebaik sahaja anda telah mengumpul semua data anda dan membina pangkalan data yang sesuai untuknya, maklumat itu perlu diangkut ke mana ia perlu. Dalam modul ini, anda akan mengetahui bagaimana data bergerak di sekitar rangkaian.

Sistem Kualiti dalam IT

 • Piawaian kualiti ditetapkan oleh Organisasi Piawaian Antarabangsa (ISO). Modul ini akan menerangkan kod ISO yang penting kepada industri IT, bagaimana untuk menghasilkan kualiti emas yang berkualiti, dan apa yang boleh berlaku.

Sistem Maklumat Strategik

 • Modul ini melihat aliran seperti risikan perniagaan (BI), pengurusan hubungan pelanggan (CRM), perancangan sumber perusahaan (ERP), dan peningkatan prestasi perniagaan (BPI). Anda akan membangunkan pemahaman yang lebih baik mengenai sistem maklumat dalam organisasi dari perspektif strategik.

Menguruskan Kebudayaan

 • Perniagaan global memerlukan kita mengambil kira budaya kebangsaan. Modul ini menanyakan bagaimana produk kami akan berfungsi di pasaran yang berbeza, bagaimana untuk memudahkan tenaga kerja multikultural, dan isu-isu lain yang penting untuk perniagaan moden.

Enterprise

 • Usahawan di semua peringkat memerlukan alat dan teknik tertentu untuk membolehkan mereka berkembang maju. Modul ini adalah mengenai ke hadapan dalam perniagaan besar, dari inovasi awal hingga pertumbuhan awal dan seterusnya.
Tahap 6

Trend Semasa dalam Rangkaian

 • Dalam modul ini yang sentiasa berubah, anda akan melihat teknologi terkini dan kesannya kepada orang ramai. Anda akan menilai sama ada produk baru bertambah baik kepada yang lama, dan menilai impak inovasi dalam sektor komunikasi.

Pengurusan IT

 • Anda akan mengetahui apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus dalam bidang IT dan teknologi. Modul ini melihat bagaimana anda menggunakan sumber luar, berurusan dengan kontraktor dan perunding, mengurus jabatan anda sendiri, dan sesuai dengan perniagaan, semasa anda meneroka langkah seterusnya.

Isu Pengurusan Kontemporari

 • Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan Antarabangsa

 • Meneliti cara syarikat antarabangsa berfungsi dengan pasukan di seluruh dunia. Belajar untuk menguruskan pasukan yang jauh dengan perbezaan budaya, menggunakan teknik yang paling berkesan.

Perancangan Penyelidikan

 • Modul akhir ini memberikan anda peluang untuk menjadi pakar dalam bidang program yang paling berminat untuk anda. Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan. Anda perlu memasukkan semua kemahiran yang diperoleh dalam program ini untuk menyelesaikan kerja utama ini.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

119266_8ZN5bCSc.png

"Saya kini dapat menjalankan perniagaan saya dengan cara yang betul, mengikuti senarai semak saya sebagai panduan dan memastikan saya memenuhi matlamat saya. Semua ini saya belajar dengan Arden University ."

Pauline Banda

Perniagaan Perniagaan (Pelancongan) BA (Hons) (CMI)

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

 • Dua mata pelajaran di Tahap GCE atau setaraf, ditambah dengan pas di gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE atau setaraf; ATAU
 • Menyelesaikan Program Akses yang diiktiraf atau setaraf
 • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).
Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 13,500 (UK

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,917 EUR
Yuran Per Tahun: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date