BA (Kepujian) Perniagaan dan Pemasaran

Umum

2 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

BA (Kepujian) Perniagaan dan Pemasaran

Ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Hons) kami dalam talian melengkapkan pelajar dengan pemahaman yang luas dan menyeluruh mengenai persekitaran dan operasi yang pesat berubah dari perniagaan dan promosi pasaran moden.

Modul-modul perniagaan akan memperkenalkan anda kepada masalah-masalah yang semakin rumit dan menggalakkan anda menerapkan pengetahuan dan pemahaman anda untuk membangunkan penyelesaian inovatif. Modul-modul pemasaran bukan hanya akan meningkatkan pemahaman anda tentang peranan fungsi pemasaran dalam organisasi tetapi juga membolehkan anda mempelajari topik pakar seperti pemasaran e-perniagaan dan pemasaran perniagaan-ke-perniagaan.

Mengapa belajar perkara ini?

Pemasaran adalah salah satu industri kreatif yang paling cepat berkembang dan di tengah-tengah apa yang dilakukan oleh banyak perniagaan. Mempelajari Perniagaan dan Pemasaran BA (Kepujian) akan menyumbang kepada pembangunan kerjaya anda kerana anda meneroka konsep seperti analisis pengguna dan perancangan dan pelaksanaan program pemasaran. Kemahiran dan pengetahuan yang lebih luas yang diperoleh dari modul perniagaan juga akan melengkapkan anda untuk mengikuti beberapa laluan kerjaya yang berbeza, memberikan anda landasan yang kukuh dalam penyelidikan, pelaporan, analisis dan pembentangan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Tidak seperti persekitaran universiti tradisional, kursus ijazah dalam talian kami menggunakan Persekitaran Pembelajaran Maya. Sistem ini direka untuk mengesan dan menguruskan proses pembelajaran secara langsung dan menyediakan akses segera kepada bahan pembelajaran anda di mana sahaja anda berada.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Belajar dijalankan secara keseluruhan dalam talian dan program pengajian boleh menyesuaikan kerja dan komitmen peribadi anda.

Anda disokong sepanjang kursus perniagaan dan pengurusan anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda.

Kaedah penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Tugasan Perniagaan dan Pemasaran adalah berdasarkan pengalaman kerja kehidupan sebenar dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda akan sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

  • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran;
  • pemulihan kerja yang cepat yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini;
  • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun;
  • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda;
  • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami.

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme. Apabila berjaya menyelesaikan Ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Kepujian) anda, anda akan dijemput menghadiri majlis tamat pengajian di Universiti Essex, Kampus Colchester.

Destinasi kerjaya

Ijazah perniagaan dan pemasaran akan memberikan anda pemahaman kritikal dan reflektif mengenai pemasaran dan hubungannya dengan persekitaran perniagaan antarabangsa yang lebih luas.

Pemahaman yang mendalam yang diperoleh oleh graduan kami dalam kajian mereka telah membawa kepada kerjaya dalam bidang seperti perundingan, pengiklanan, pemasaran digital dan penyelarasan projek, serta pengurusan am.

Syarat kemasukan

Kami mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel yang memandang pengalaman akademik dan kerja anda serta motivasi anda untuk melakukan kursus. Terdapat dua laluan masuk ke program ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Kepujian):

1 - Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Laluan Masuk Akademik untuk program ijazah Perniagaan dan Pemasaran BA (Hons), anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minimum:

  • Dua peringkat A, atau setaraf; ditambah
  • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.
  • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

2 - Laluan Pengalaman Kerja

Kami menyedari bahawa anda boleh mendapatkan kemahiran dalam pelbagai cara dan prestasi akademik sebelum ini bukan satu-satunya penunjuk keupayaan pemohon. Oleh itu, jika anda tidak memenuhi piawaian akademik minimum di atas, anda masih boleh mendaftar masuk melalui Laluan Kemasukan Terbuka kami.

Permohonan anda akan dipertimbangkan secara individu dengan mengambil kira motivasi anda untuk melakukan kursus, pengalaman kerja terdahulu dan kelayakan lain yang berkaitan yang menunjukkan keupayaan anda untuk berjaya menyelesaikan program ini.

Pelajar yang dimasukkan melalui laluan ini akan dibenarkan untuk memulakan kursus dan membuat penilaian sama ada ia sesuai untuk mereka semasa tiga minggu pertama. Semua pemohon mesti meluluskan set tugas pertama mereka pada masa ini untuk meneruskan pengajian mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang