BA (Kepujian) Perniagaan dan Pengurusan

Perniagaan dan Pengurusan Kami ijazah Sarjana Muda dalam talian membolehkan para pelajar untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan pemahaman mereka tentang dimensi strategik dan antarabangsa perniagaan dan pengurusan. Kursus ini akan memberi anda kepakaran yang diperlukan untuk menilai secara kritis model dan konsep perniagaan dan menerapkannya kepada situasi dunia sebenar.

Mengapa belajar perkara ini?

Belajar BA (Kepujian) Perniagaan dan Pengurusan akan menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya seperti yang anda membangunkan pengetahuan tentang pasaran, tingkah laku pelanggan, strategi korporat dan pengurusan projek. Peluang ada dengan majikan dalam sektor swasta, awam dan sukarela, belum lagi kemungkinan menjalankan perniagaan anda sendiri. Jika anda sudah bekerja di bidang pilihan anda dan ingin mengembangkan karier anda, kursus ini termasuk pilihan fleksibel yang membolehkan anda mengkhususkan diri dalam bidang studi perniagaan, misalnya, komunikasi pemasaran atau pembiayaan perniagaan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Tidak seperti persekitaran universiti tradisional, kursus ijazah dalam talian kami menggunakan Persekitaran Pembelajaran Maya. Sistem ini direka untuk mengesan dan menguruskan proses pembelajaran secara langsung dan menyediakan akses segera kepada bahan pembelajaran anda di mana sahaja anda berada.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Belajar dijalankan secara keseluruhan dalam talian dan program pengajian boleh menyesuaikan kerja dan komitmen peribadi anda.

Anda disokong sepanjang kursus perniagaan dan pengurusan anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda.

Kaedah penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Tugasan perniagaan dan pengurusan adalah berdasarkan pengalaman kerja kehidupan sebenar dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda akan sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

  • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran;
  • pemulihan kerja yang cepat yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini;
  • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun;
  • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda;
  • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami.

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme. Apabila berjaya menyelesaikan Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan dan Pengurusan, anda akan dijemput untuk menghadiri majlis tamat pengajian di Universiti Essex, Kampus Colchester.

Destinasi kerjaya

Ijazah perniagaan dan pengurusan akan melengkapkan anda dengan pelbagai kemahiran yang menjadikan anda sangat dihargai oleh majikan dalam pelbagai industri dan profesion.

Pemahaman yang mendalam yang diperoleh oleh graduan kami dalam pengajian mereka telah membawa kepada kerjaya di bidang seperti perundingan, pengurusan sumber manusia, pengurusan operasi, pemasaran, kewangan dan perakaunan, serta pengurusan am.

Syarat kemasukan

Kami mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel yang memandang pengalaman akademik dan kerja anda serta motivasi anda untuk melakukan kursus. Terdapat dua laluan masuk ke program ijazah Perniagaan dan Pengurusan BA (Hons) kami:

1 - Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Permintaan Akademik Kemasukan untuk program ijazah Perniagaan dan Pengurusan BA (Kepujian) anda, anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minimum:

  • Dua peringkat A, atau setaraf; ditambah
  • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.
  • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

2 - Laluan Pengalaman Kerja

Kami menyedari bahawa anda boleh mendapatkan kemahiran dalam pelbagai cara dan prestasi akademik sebelum ini bukan satu-satunya penunjuk keupayaan pemohon. Oleh itu, jika anda tidak memenuhi piawaian akademik minimum di atas, anda mungkin masih layak mendaftar melalui Laluan Pengalaman Kerja kami.

Permohonan anda akan dipertimbangkan secara individu dengan mengambil kira motivasi anda untuk melakukan kursus, pengalaman kerja terdahulu dan kelayakan lain yang berkaitan yang menunjukkan keupayaan anda untuk berjaya menyelesaikan program ini.

Pelajar yang dimasukkan melalui laluan ini akan dibenarkan untuk memulakan kursus dan membuat penilaian sama ada ia sesuai untuk mereka semasa tiga minggu pertama. Semua pemohon mesti meluluskan set tugas pertama mereka pada masa ini untuk meneruskan pengajian mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 37 lagi program yang ditawarkan oleh University of Essex Online »

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 23, 2018
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
48 
Sambilan
Price
18,500 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date