Gambaran Keseluruhan Kursus

Jika anda telah melengkapkan HND dalam Perniagaan (atau setaraf) Top-Up ini akan membolehkan anda mencapai ijazah sarjana muda dalam perniagaan (pelancongan). Perniagaan BA (Hons) dalam talian (Pelancongan) (Top-Up) dalam talian Arden University akan membantu anda mengembangkan pemahaman yang luas mengenai alat pengurusan dan teori yang penting untuk kejayaan perniagaan dalam industri pelancongan.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan kemahiran pelancongan perniagaan anda di sekitar komitmen sedia ada anda. Program ini akan membekalkan anda dengan pengetahuan strategik dan budaya yang diperlukan untuk membantu anda mengambil langkah seterusnya dan memberikan anda landasan yang sangat baik untuk kerjaya masa depan anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan tumpuan khusus dalam pembangunan kemahiran dan pengetahuan pelancongan untuk membantu anda memberi inspirasi dan mengurus perubahan dalam organisasi anda.

Modul Kursus

Tahap 6

Isu Pengurusan Kontemporari

  • Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan strategik

  • Ketahui cara merancang pelan hala tuju untuk membawa perniagaan anda ke kejayaan dalam modul ini, dengan menggunakan pelbagai teori dan teknik strategik. Anda akan melihat penggabungan dan pengambilalihan, bekerja dengan rakan kongsi, perancangan nasional dan antarabangsa, dan cara organisasi menyampaikan rancangan mereka dengan berkesan menguruskan perubahan.

Menguruskan Diri dan Lain-lain

  • Modul ini meneruskan tema menyokong dan mengembangkan diri anda dan orang lain. Pelajari teknik pengurusan tekanan, pemikiran positif, dan pembangunan tegas, bersama-sama alat untuk kreativiti dan membuat keputusan. Anda akan meneliti segala-galanya dari pengambilan ke pengurusan pasukan.

Pengurusan Destinasi Antarabangsa

  • Anda akan belajar bagaimana membuat destinasi yang kompetitif melalui penjenamaan, pemasaran, dan strategi. Modul ini akan membantu anda menguruskan krisis, memahami trend dan kitaran hayat pelancongan.

Kaedah Penyelidikan dan Disertasi

  • Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan, memberi anda peluang untuk pakar dalam bidang program yang paling berminat dengan anda.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

119266_8ZN5bCSc.png

"Saya kini dapat menjalankan perniagaan saya dengan cara yang betul, mengikuti senarai semak saya sebagai panduan dan memastikan saya memenuhi matlamat saya. Semua ini saya belajar dengan Arden University ."

Pauline Banda

Perniagaan Perniagaan (Pelancongan) BA (Hons) (CMI)

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • HND dalam Perniagaan atau setaraf dengan syarat pembelajaran terdahulu anda konsisten dengan Tahap 5 bidang fungsional perniagaan (kewangan, HRM, pemasaran, pengurusan operasi)
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).
Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 4,500 (UK

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,917 EUR
Yuran Per Tahun: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date