Gambaran Keseluruhan Kursus

Program ini merangkumi alat dan teori utama Pengurusan Sumber Manusia dan cara menerapkannya kepada situasi dunia sebenar. Perniagaan BA (Hons) dalam talian (HRM) (CMI) Arden University akan membantu mengembangkan kemahiran pengurusan personel anda dan menyediakan anda untuk langkah profesional seterusnya. Akreditasi CMI ini juga bermakna graduan akan dianugerahkan Tahap 5 Diploma Kepimpinan dan Pengurusan untuk membantu anda menonjol daripada orang ramai.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan kemahiran SDM anda di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan menyediakan anda dengan pengetahuan pengambilan yang diperlukan untuk mengambil langkah seterusnya dalam dunia perniagaan, dan membantu anda menjadi aset kepada pelbagai organisasi.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan tumpuan khusus kepada kemahiran dan pengetahuan pembangunan kakitangan untuk membantu anda memberi inspirasi dan mengurus perubahan dalam organisasi anda.

Modul Kursus

Tahap 4

Membangunkan Kemahiran Peribadi dan Pengurusan

 • Anda memerlukan kemahiran pengurusan yang hebat sama ada bekerja di sebuah syarikat multinasional, atau perniagaan mikro. Bermula dari pengurusan peribadi anda, anda akan bekerja dengan pengurusan pasukan, dan kemudian belajar menerapkan teori motivasi, pengurusan konflik, dan pemberdayaan kepada organisasi yang lebih besar.

Memahami Persekitaran Perniagaan

 • Dapatkan genggaman dengan struktur perniagaan dan tanggungjawab pihak berkepentingan. Anda akan mula memahami konsep perniagaan teras seperti bekalan dan permintaan, persaingan, pasaran, dan kesan kerajaan dengan modul ini.

Prinsip Pemasaran

 • Modul ini bermula dengan definisi asas, selepas itu, anda akan belajar menganalisis perniagaan dan pasaran yang lebih luas. Anda juga akan belajar memecahkan pasaran ke segmen dan menggunakan alat pemasaran dinamik untuk strategi pemasaran anda.

Pengenalan kepada Kewangan

 • Pemahaman asas kewangan adalah aset yang hebat dan modul ini akan membawa anda bagaimana syarikat menguruskan buku mereka, menyediakan akaun, dan memaklumkan keputusan perniagaan. Anda akan dilengkapi dengan lebih baik untuk memberi kesan kepada organisasi anda.

Orang dalam Organisasi

 • Pertubuhan yang berjaya tahu bagaimana untuk memimpin dan memotivasi kakitangan mereka dan modul ini meneroka perkara-perkara yang membuat orang memeriksanya. Anda akan belajar bagaimana pasukan berfungsi dengan baik dan bagaimana untuk mengurus perubahan secara berkesan.

Menguruskan Sumber Manusia

 • Modul ini menjadi lebih terperinci mengenai pembangunan pasukan dan cara organisasi boleh menyokong dan menggalakkan kakitangan, memastikan pemenuhan dan keberkesanannya.
Tahap 5

Menguruskan Kebudayaan

 • Perniagaan global memerlukan kita mengambil kira budaya kebangsaan. Modul ini menanyakan bagaimana produk kami akan berfungsi di pasaran yang berbeza, bagaimana untuk memudahkan tenaga kerja multikultur dan isu-isu lain yang penting untuk perniagaan moden.

Proses perniagaan

 • Cara kerja anda harus dirancang dan berjaya memanfaatkan waktu dan wang anda. Dalam modul ini, anda akan melihat isu-isu seperti penanda aras, pengurusan rantaian bekalan, dan sama ada sesuatu projek telah berjaya.

Perusahaan dan Keusahawanan

 • Usahawan di semua peringkat memerlukan alat dan teknik tertentu untuk membolehkan mereka berkembang maju. Modul ini adalah mengenai ke hadapan dalam perniagaan besar, dari inovasi awal hingga pertumbuhan awal dan seterusnya.

Analisis bisnes

 • Cara organisasi menggunakan sejumlah besar data yang mereka hasilkan boleh menjadi perbezaan antara kejayaan dan kegagalan. Modul ini melihat mencari, mengekstrak, bekerja dengan, menganalisis, dan menafsirkan data, membangunkan kemahiran untuk mereka bentuk projek pengumpulan data anda sendiri.

Mengurus Perubahan Organisasi

 • Perubahan tidak dapat dielakkan, dan modul ini berjalan melalui beberapa pemangkin yang berpotensi untuk perubahan. Melihat bagaimana perubahan mempengaruhi orang-orang anda, dan bagaimana menangani hal ini pada tahap individu, anda akan lebih baik dapat menguruskan perubahan, sambil bercakap dengan yakin mengenai Pengurusan Kualiti Keseluruhan dan Kejuruteraan Proses Perniagaan.

Perancangan Sumber Manusia

 • Belajar merancang untuk elemen organisasi organisasi, termasuk faktor antarabangsa yang mempengaruhi perniagaan global. Membangunkan kemahiran untuk merancang perbelanjaan mengupah kakitangan baru, dengan mengambil kira bila dan bagaimana ini diperlukan.
Tahap 6

Isu Pengurusan Kontemporari

 • Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan strategik

 • Ketahui cara merancang pelan hala tuju untuk membawa perniagaan anda ke kejayaan dalam modul ini, dengan menggunakan pelbagai teori dan teknik strategik. Anda akan melihat penggabungan dan pengambilalihan, bekerja dengan rakan kongsi, perancangan nasional dan antarabangsa, dan cara organisasi menyampaikan rancangan mereka dengan berkesan menguruskan perubahan.

Menguruskan Diri dan Lain-lain

 • Modul ini meneruskan tema menyokong dan mengembangkan diri anda dan orang lain. Pelajari teknik pengurusan tekanan, pemikiran positif, dan pembangunan tegas, bersama-sama alat untuk kreativiti dan membuat keputusan. Anda akan meneliti segala-galanya dari pengambilan ke pengurusan pasukan.

Isu-isu Strategik dalam HRM

 • Dapatkan genggaman dengan trend perniagaan yang menjejaskan pengurusan HR di dalam negara dan di peringkat antarabangsa. Anda akan menghadapi buruh emosi dan estetika, peluang yang sama, kepelbagaian, dan etika dalam modul ini.

Kaedah Penyelidikan dan Disertasi

 • Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan, memberi anda peluang untuk pakar dalam bidang program yang paling berminat dengan anda.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

119001_P3nWx1Ms.png

"Pembelajaran Jarak Jauh memberi saya banyak fleksibiliti yang penting, ini adalah sesuatu yang saya capai dan saya sangat bangga."

Laura Benson,

BA (Kepujian) Perniagaan (Pemasaran)

Keperluan Kelayakan:

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

 • Dua mata pelajaran di GCE A-Level atau setaraf, ditambah pas pada gred C atau ke atas dalam tiga mata pelajaran di peringkat GCSE atau setaraf; ATAU
 • Menyelesaikan Program Akses yang diiktiraf, atau setaraf.
 • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).

Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 13,500 (UK

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,917 EUR
Yuran Per Tahun: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date