BA (Kepujian) Pengajian Perniagaan - Top Up

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Program ini direka untuk membantu anda dalam sektor yang kompetitif dan pantas. Anda akan mempelajari contoh sebenar dari perniagaan dan industri, memberi anda peluang untuk mengasah kemahiran kreatif dan menyelesaikan masalah anda. Di setiap peringkat, anda boleh mempelajari bagaimana konsep perniagaan sebenarnya digunakan dalam senario perniagaan.

Program ini mempunyai perspektif antarabangsa dengan tujuan membantu mempersiapkan anda untuk sifat global amalan perniagaan moden. Pembelajaran akademik mempunyai penekanan kepada pengalaman dunia nyata yang dimaklumkan oleh penyelidikan terkini dan amalan global. Program ijazah ini memberi anda peluang untuk mengembangkan kepakaran perniagaan pakar kerana ia meliputi pelbagai bidang.

Kami akan menyokong anda untuk menjadi yakin dan berdaya usaha sambil membangunkan kemahiran pekerjaan utama termasuk kerja berpasukan, komunikasi dan pengurusan masa, semuanya penting untuk tempat kerja bersama kemahiran hidup dan evaluasi diri sepanjang hayat.

Tajuk Kelayakan BA (Kepujian) Pengajian Perniagaan

Badan Penganugerahan: Universiti Lincoln, UK

Modul

Ini adalah program tambahan untuk tahun akhir ijazah dengan hanya modul tahun akhir.

Modul khas yang ditawarkan termasuk:

  • Pengurusan strategik
  • Pengurusan kewangan
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Perniagaan Antarabangsa
  • Disertasi

Kaedah Penghantaran:

Online - Penghantaran Segera

Tarikh Mula:

September, Januari, Jun

Kriteria Kemasukan:

Pemohon yang mempunyai kelayakan Tahap 5 (sebagai contoh Diploma Tinggi Negara, ATHE Level 5 Diploma dalam Pengurusan Perniagaan) daripada badan pemberi kuasa yang diluluskan, akan dipertimbangkan untuk dipindahkan ke peringkat akhir BA dan mendapat ijazah dalam satu tahun. Pemohon yang telah berjaya menamatkan pengajian selama 2 tahun di Universiti boleh dipertimbangkan untuk kemasukan terus dengan kedudukan yang lebih maju. Kelayakan bersamaan lain boleh diterima untuk kemasukan ke program ini.

Keputusan untuk kemasukan akan berdasarkan kesesuaian keseluruhan untuk program dan sama ada keperluan kemasukan minimum untuk memegang Bahasa Inggeris dan Matematik GCSE di Gred C dan ke atas (atau setaraf) dipenuhi.

Individu yang berpusat di luar UK mungkin perlu menunjukkan bahasa Inggeris di IELTS LEVEL 6.0

Mod Pengajian:

Sepenuh masa

Penilaian:

Setiap modul dalam program ini dinilai dengan gabungan peperiksaan dan tugasan

Jenis Gred Keseluruhan:

Kelas pertama, kelas kedua atas, kelas kedua lebih rendah, kelas ketiga

Bayaran:

Untuk butiran mengenai yuran semasa sila hubungi Kolej. Kaedah pembayaran yang fleksibel tersedia.

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our vision is to provide the highest level of innovative education and learning leading to extensive career options through an increasingly dynamic and responsive Academic suite of programmes.

Our vision is to provide the highest level of innovative education and learning leading to extensive career options through an increasingly dynamic and responsive Academic suite of programmes. Baca Ringkas
Al Jazirah Al Hamra