Gambaran Keseluruhan Kursus

Top-Up ini akan membolehkan anda mencapai ijazah sarjana kehormatan penuh dalam perniagaan (HRM) jika anda telah menamatkan HND di Perniagaan atau yang setaraf sebelum ini. Perniagaan BA (Kepujian) dalam talian Arden University (HRM) (Top-Up) akan membangunkan pemahaman yang luas mengenai alat dan teori pengurusan sumber manusia yang sangat berjaya.

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan kemahiran dan pengetahuan HR anda di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan menyediakan anda dengan pengetahuan kewangan yang diperlukan untuk mengambil langkah seterusnya dalam dunia perniagaan, dan memberikan anda landasan yang sangat baik untuk kerjaya masa depan anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan tumpuan khusus kepada kemahiran pengurusan kakitangan dan kakitangan yang diperlukan untuk membantu anda memberi inspirasi dan mengurus perubahan dalam organisasi anda.

Modul Kursus

Isu Pengurusan Kontemporari

  • Menggunakan pemikiran yang paling terkini, modul ini meneliti isu-isu yang dihadapi oleh pengurus hari ini, termasuk pilihan kemampanan, moral dan etika, dan nilai korporat. Anda akan mencerminkan dunia yang berubah, termasuk globalisasi, komuniti yang kita hadapi, dan cara perubahan landskap ekonomi kita.

Pengurusan strategik

  • Ketahui cara merancang pelan hala tuju untuk membawa perniagaan anda ke kejayaan dalam modul ini, dengan menggunakan pelbagai teori dan teknik strategik. Anda akan melihat penggabungan dan pengambilalihan, bekerja dengan rakan kongsi, perancangan nasional dan antarabangsa, dan cara organisasi menyampaikan rancangan mereka dengan berkesan menguruskan perubahan.

Menguruskan Diri dan Lain-lain

  • Modul ini meneruskan tema menyokong dan mengembangkan diri anda dan orang lain. Pelajari teknik pengurusan tekanan, pemikiran positif, dan pembangunan tegas, bersama-sama alat untuk kreativiti dan membuat keputusan. Anda akan meneliti segala-galanya dari pengambilan ke pengurusan pasukan.

Isu-isu Strategik dalam HRM

  • Dapatkan genggaman dengan trend perniagaan yang menjejaskan pengurusan HR di dalam negara dan di peringkat antarabangsa. Anda akan menghadapi buruh emosi dan estetika, peluang yang sama, kepelbagaian, dan etika dalam modul ini.

Kaedah Penyelidikan dan Disertasi

  • Dengan tutor penyelia anda, anda akan menentukan kawasan antara disiplin yang berkaitan dengan ijazah anda untuk penyelidikan, memberi anda peluang untuk pakar dalam bidang program yang paling berminat dengan anda.

Apa yang Kami Katakan Pelajar:

119001_P3nWx1Ms.png

"Pembelajaran Jarak Jauh memberi saya banyak fleksibiliti yang penting, ini adalah sesuatu yang saya capai dan saya sangat bangga."

Laura Benson,

BA (Kepujian) Perniagaan (Pemasaran)

Keperluan Kelayakan:

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • HND dalam Perniagaan, atau setaraf, menyediakan pembelajaran terlebih dahulu selaras dengan Tahap 5 bahagian fungsional (kewangan, HRM, pemasaran, operasi)
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.0 atau setaraf (tidak kurang daripada 5.5 dalam sebarang elemen).

Jika Anda Mempunyai Pengalaman Kerja

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta penyataan peribadi anda, bersama-sama dengan CV dan rujukan anda dalam menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 4,500 (UK

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 48 lagi program yang ditawarkan oleh Arden University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 18, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Okt 2019
Jan 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
4,917 EUR
Yuran Per Tahun: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Antarabangsa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Apr. 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Apr. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date